NYÅR.

Hejsvejs!
Imorron är det nyårsafton och det ska bli schweeet! Känns lite knasigt att det redan är på väg att bli ett nytt år, känns som att det var nyss vi firade att 2008 var här. Men det spelar ingen roll för det ska bli toppen imorron att få ringa in det nya året med mina brudar! Nått nyårslöfte har jag inte kommit på än, men jag tänkte fundera ikväll och sedan sova på saken.
Nu tänkte jag återgå till att titta på Scrubs och nörda vid datorn!

Gott nytt år på er allihopa!
//Amanda

Brisingr!

Hallå folket!
Jag vet att ni har saknat mig nu när jag inte har bloggat så mycket! :P
Tyckte att jag var värd en liten paus efter julen :)

Nu har jag läst nästan 200 sidor ur boken jag fick av farmor i julklapp, den är så bra!! Brisingr heter den och det är den tredje boken i serien om Eragon, man blir helt fast i böckerna så fort man har läst det första kapitlet. :D
Igår beställde jag och Malin lite mer böcker, alla i Twilight serien, så nu ska vi läsa utav helvete!!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa lite.
/Nina

BLOGGKOLL!

bloglovin


Det rör på sig här, klart att ni vill prenumerera på oss :)

/Malin.

MÖRKT HÅR?

Oj, vilken gammal bild Fred la upp. Måste vara snart ett år sen nu :O.
Ska jag ha sådär mörkt hår?

/Malin.

TISDAG, TUESDAY, MARTES.

God morgon. Sitter just nu i sängen och försöker få tiden att gå på nåt sätt, hatar att jag alltid vaknar så tidigt, då finns det ju inget att göra tills nån rolig människa vaknar och vill hitta på nåt..! Idag, till exempel, vaknade jag halv 9. Fick iaf lite tid att gå genom att kolla på något program om skönhetsdrottningar som gör bort sig på E!. Vilket liv jag har :D

Igår var jag iaf i Norrköping med Amanda och Sir-I, hittade en hel del fint! Kom hem med en tröja, ett linne, örhängen och en ögonkräm. Väldigt nöjd med mina inköp. :)

Idag ska jag träna med pappa på badhuset och sen vet jag inte, kanske träffa Malin en stund :) I hope so!

Snart är det nyår! :D

/Fredrika


Malin! Jag har alldeles för några bilder på oss :(

SÅ FINA VÄNNER!


Jag är tokglad över att jag har så fina vänner. Dem bästa faktiskt.


/Malin.

Bussar = awful!

Jag kan inget annat än att hålla med Amanda i hennes inlägg..
Bussar suger!
Det blev inget med Norrköping idag för mig, ingen buss passade med tåget!
Jag är alltså fortfarande shopping-i-Norrköping-oskuld!

Linn har precis åkt, igår tittade vi på Gossip Girl fram till småtimmarna, det var mys!
Jag fick min julklapp och hon fick hennes, fina saker bytte ägare!

Nu ska jag glo vidare på Gossip Girl och drömma mig bort i deras underbara värld!
Då inga bussar behövs, jag tar Limousinen till Norrköping istället!
Lovley!



Puss på er.
/Sandra

TA MIG HÄRIFRÅN.

Jag är så trött på att bo i den här lilla hålan. Jag vill bara bort härifrån, jag vill kunna slippa behöva planera allt veckor i förväg. Bussjävlarna går så gott som aldrig och därför kommer jag aldrig någonstans. Jag går ofta miste om saker för att jag inte kan ta mig nånstans då jag inte planerat det innan. Jag orkar inte vara beroende av bussar och tidtabeller längre.
Nu har jag klagat färdigt.

//Amanda

Torkel i knipa!

Jag och Limpan har precis tittat på torkel i knipa!
Så jäkla bra film alltså!


Imorgon så blir det Norrköping med brudsen och sen kanske sova hos Robert...
Vi ses och hörs.
Puss!
/Sandra

VÄRLDENS BÄSTA KVÄLL!

Godmorgon mina kära undersåtar! Ledsen att jag inte skrivit på länge men det har varit full rulle hela julen. Ja, tro det eller ej men Jag har haft full rulle. Det trodde ni aldrig va?

Jag orkar inte skriva så mycket om julen. Jag fick jättefina presenter, åt god mat. Ja, det vanliga helt enkelt. Vi kan spola fram till annandagen då det blev mellandagsrea som aldrig förr. Träffade tjejerna, åt på Huldas, gick på stan. Bestämde oss för att vi skulle käka pizza, och sagt och gjort. Så blev det. Grabbarna grus gjorde oss också sällskap. Efter det åkte jag och grabsen till Norrköping för att köpa x-box och guitar hero. Så det blev guitar hero hos mig hela kvällen efter det. Jag har massa bilder men tyvärr är min kamerasladd hemma hos papsen. Så det får bli en annan gång.

Igår var det Stockholm och Miss Li som gällde. Hon skulle spela på ett ställe som heter Debaser och jag var lyckligt utvald att få följa med. Dock får jag reda på precis när vi parkerat bilen att det var 20-års gräns den kvällen. Hur skulle detta gå? Men jag kom in vilket var riktigt TUR. Annars hade jag väl fått gå på bio eller nått.

Bästa överraskningen med kvällen var att hon efter en låt börjar prata om att hon gjort en låt med en kille men att musikbranschen i Sverige är väldigt hård bla bla bla. Jag lyssnade inte så noga förrän hon helt plötsligt skriker: "LARS WINNERBÄCK". Och ut på scenen kommer helt enkelt självaste Lars Winnerbäck - vilket var skitkul. De spelade en jättefin duett tillsammans och publiken var helt tokig. Jag har massvis med bilder och filmer från detta som jag tänkt lägga upp snarast.



Hela kvällen var tokbra. Bland annat spelade Miss Li några nya låtar som kanske skulle komma på hennes nya skiva, och det var speciellt en av dem som var tokbra. Bästa kvällen på väldigt länge helt enkelt. När jag kom hem inatt så bara stupade jag i säng.

Nu hade jag tänkt att kolla på Björn Gustavssons nya film och mumsa på lite godis. CIAO!

/Malin.

hallå världen!

När det är lov så är det lätt hänt att all frihet som ett lov ger leder till att man glömmer bort de små sakerna som lyste upp vardagen under en lång tråkig termin, såsom våran kära blogg!
Inte för att den är bortglömd, nejnej, det är bara så mycket annat som händer och man får inte alltid tid till ett litet inlägg men jag lovar att skriva så fort jag får chansen.. Som nu!

Robert har precis åkt hem och jag väntar på Linn som ska komma ikväll! SkojSkoj!
Då ska hon få sin fina julklapp av mig!

Jag & Linn


På måndag ska jag iväg till Norrköping med Fredrika och vilka mer som ska med vet jag inte riktigt än.. Eftersom min nyårsoutfit fortfarande är obestämd så ska jag leta lite då om jag hittar något fint! Det är ju trots allt mellandasrea nu!



Bye for now!
Puss.
/Sandra

ANNANDAG JUL & JULMATSKOMA.

Japp, Malin har rätt. Lite utav en julmatskoma har nog vi alla. Men det är fina grejer!

Idag har jag varit i city och handlat lite, det blev ett par chinos och ett par skor (!). Väldigt tjusigt! Sedan blev det först mat/fika med Amanda, Malin och Ninat, sen bar det av mot Citygrillen en stund senare då Malin och Amanda hade fått ett väldigt kebab-sug. Sedan begav sig Malin och Amanda och jag och Nina gick hem till Nina. Så nu sitter jag här!

Imorgon blir det jobb och sedan vet jag inte riktigt :)

Hoppas alla har haft en bra jul!

/Fredrika

JULMATSKOMA.

Verkar som om vi alla ligger i julmatskoma.

/Malin.

SWEEEEET.

Igår var det julafton! Väldigt trevligt, några i släkten kom hit och vi åt, såklart, en MASSA julmat och efterrätt. Frågan är vad vi inte åt, haha.
Jag är nöjd med mina julklappar, verkligen nödvändiga och fina grejor måste jag säga!

Fast en av mina käre bröders rim var väldigt gulligt:

Till en tjej som är skärpt och vass
Begåvad och trevlig, allt annat än kass
Skarp som ett rakblad men söt som choklad
I Götet sAknAd, hoppas denna gör dig glad

Haha, ni får gissa vad jag fick!

Förresten saknar jag mitt trofasta gäng: Sandra, Amanda, Merlin, Ninat och Sir-I :(


Jag och Benne :)

HA ETT TREVLIGT LOV FOLKET!

/Fredrika

Creepy!

Min ena halva kan vara lite creepy ibland!



Haha!

Ha ett riktigt långt och härligt jullov!
puss.
/Sandra

GOD JUL!

Jag önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

 Och jag hoppas att Malins humör har hunnit bli bättre idag!


God Jul!
Puss.
/Sandra

ARG.



Åh, just nu är jag så jävla arg att jag skulle kunna slå sönder det mesta. Åh, vad arg jag är. Sjukt arg. Och irriterad.. Och ledsen. Det mesta faktiskt. Vad trött man blir ibland. Jävligt trött blir man.

/Malin.

NORRKÖPING TVÅ GÅNGER IDAG.

Puh, vilken dag. Först upp tidigt för att åka till Norrköping. Mikko körde och lyssnade på Elvis hela vägen ner. Väl nere gick systra mi och jag och letade lite kläder utan större framgång. Till slut blev vi hungriga och gick och käkade på Paus. Godare sallad finns bara inte!

Väl i bilen hem börjar Mika tjata på Mikko om att han vill svänga in vid Tygvaruhuset eftersom jag berättat för honom att jag köpte så snygga tyger där förra veckan - och han behövde nya gardiner. Mikko vägrar köra dit så det slutar med att när vi väl kommer hem så åker jag och Mika ensamma ner till Norrköping IGEN. Haha. Den här gången fick jag köra vilket var skitkul. Det var jätteroligt att köra lite längre och inte bara runt i Nyköping. Men men, just nu vill jag bara träna, träna, träna så det händer något med mina skills någon gång detta millenium. Hah, om ni bara visste hur kass jag är ><.


Jag saknar min Freddy!

Nu blir det julklappsinslagning för fulla muggar. God jul och puss på er.

/Malin.

INTE GÅR DET FORT IAF.

Hejsansvejsan!
TIden går sååå långsamt. Jag sitter och väntar på att släkten ska komma och att det ska bli kväll för då är det inte långt kvar inte. Men det går ju inte direkt fort. Jag försöker bäst jag kan att fördriva tiden med lite musik och lite dator men det är inte till så stor hjälp. Dessutom är jag hungrig vilket gör väntan ännu värre.
Det är som när man var liten och trodde man skulle dö av väntandet. Då satt jag i köket och stirrade ut genom fönstret för att kunna se när alla kommer. Inte gick tiden snabbare för det men det var som en tradition. Jag kanske borde bänka mig framför fönstret nu också. Jag har inte vuxit upp så mycket som ni kanske märker.
Menmen, jag ska hålla ut för imorron smäller det! Då minsann är det dagen vi alla väntat på, eller jag väntat på iaf.  JULAFTON!

GOD JUL!
//Amanda

God morgon!

Jag tänkte börja med att säga att jag tror att vi slog vårat gamla statistik rekord igår! HärligtHärligt!
Imorgon så är det julafton, det känns som om vi precis började 2:an.. Vi är halvvägs redan!

Mitt rum är städat och julpyntat med tomtar och en gran! Fast särskilt juligt tycker jag inte att det är.. Jag har inte fått någon äkta julkänsla än, men det kommer hoppas jag!

Min kära lilla gran!


Imorgon gör vi som vi alltid gör, farmor, farfar och mina farbröder kommer över och vi har det lika trevligt och roligt som varje år. Dagen efter så fyller mamma år och då kommer hennes sida av släkten!

Nu måste jag springa över till farmor och farfar för farfar har satt sig i farmors säng och kommer inte upp så jag och mamma får hjälpa till! Det är härligt med gamla människor.

Vi ses!
Puss.
/Sandra

DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPARDAN.

Jag sitter praktiskt taget här och bara väntar på julafton. Något annat vettigt har jag inte för mig så det är bara att vänta. Det känns lite knasigt att det är julafton redan i övermorron, tiden går så fort hela tiden. Man blir nästan lite skrämd. Helt plötsligt står man där och är pensionär som jag brukar säga.
Men det gör inget om jag skulle vara pensionär eller inte för det är julafton i övermorron!

GOD JUL GOTT FOLK!
//Amanda

JULKLAPPARNA ÄR KLART

Nu har jag varit ute i övningskört med Mika i två timmar - vilket verkligen var nyttigt för mig. Jag tyckte till och med att det gick ganska hyfsat, det gäller bara att träna satan nu de sista månaderna som är kvar innan 18-års dagen. Fast det kommer jag väl säkert inte ha tid med. Det känns som att jag kommer få körkort när jag är 23 om jag fortsätter i den här takten.

Både igår och idag har jag varit inne i stan och handlat julklappar för fulla muggar. Så nu är allt det klart. Bara hoppas att det duger åt herrskapet. Aja, nu ska jag sätta mig och sy lite sen sussa. Ska nämligen upp tidigt imorgon till Norrköping. Hah, blir väl fjärde gången på en vecka eller nått sånt. Men man får aldrig nog av shopping :). Speciellt bra är att jag får min lön imorgon!!!!

/Malin.

Godis!

Sitter just nu i köket och väntar på att min Äppelkonfekt ska koka klart. I dag har jag nämligen gjort julgodis, Rocky Road och som sagt Äppelkonfekt :D

Idag har jag också varot på stan med Fredrika och Sara, Malin kom och gjorde oss sällskap efter en stund!
Det är så skönt att ha lov :D

Nu ska jag röra lite i kastrullen så att det blir en fin marmelad.....
/Nina

God Jul!

Hej och God jul på er!
Idag har jag varit hemma hos Robert, vi tittade på Air bud!
Den är faktiskt bra!


När jag kom hem så luktade det väldigt bränt, då hade Malin försökt sig på att göra knäck men istället så brände hon knäcken och hela handen!
Jag hjälpte till med morotskakan som jag själv blev väldans nöjd med även om jag glömde bakpulver!

I lördags så handlade jag en klänning på H&M som jag ska ha till Julafton, två dagar kvar!!
Inne i stan så träffade jag även Fredrika en kortis! Men det var najs!

Idag har jag planerat att städa mitt rum och gud vet vad..
Jag fick min julklapp av Robert som jag verkligen älskar, Beckam signature parfym och lotion!
Doftar verkligen jätte gott!

 

Vi hörs och ses.
Puss!
/Sandra

BLOGGEN BLIR TVÅ MÅNADER - INTE ILLA PINKAT.

Bloggen fyller två månader idag! Sug på den allihopa! :D

bloglovin

/Malin.

AMANDA SVOR!

Appropå Malins förvåning över att jag råkade svära i ett inlägg så måste jag nog säga att Malin kanske inte läser mina inlägg så noggrant alltid eftersom det händer lite då och då att jag svär ;) Jag är så rebellisk av mig!

//Amanda

yoo!

Malin, du har rätt! Jag tycker att vi ska satsa på streetware och samtidigt göra lite reklam för newcitylove.se!





Härliga undebara och allt för korta sommar! Tiden går så snabbt...


BLOGGKOLL...

Haha, tydligen ligger vi på #648 inom vår kategori. Och tydligen finns det ungefär 20 andra kategorier vi kan lägga oss i som gör att vi skulle ligga etta. Vad sägs om kategorin fred? Eller streetware? Kanske inte va...

bloglovin

/Malin.

ROLIG KVÄLL HOS CORRIS.

Jag lägger upp lite bilder från Corris partaj förra helgen :)




Jag och min bästa vän :)


Robert och Sandra


Det blev en hel del armbrytning



Folk


Mycket dans och även lite ligga-på-golvet-och-åla-sig. Very smexy!

/Malin.

AMANDA SVOR :O

Haha, Amanda svor i förra inlägget! Det trodde vi aldrig :)

/Malin.

MYSIGT!

God afton min vänner!
Helgen har varit himla mysig, det började med en trevlig avslutning på Nyköpings teater, sen var det mys hos Nina, bio, ännu mer mys med Nina och nu lite julgrans klädnad. Jag är riktigt nöjd med början på lovet.
Twilight var det vi såg på bion och den var gryyyyym! Jag vart riktigt lycklig och imponerad av den där filmen må jag säga! Dessutom spelade dom Muse i filmen så det gjorde ju bara saken himla mycket bättre ;)



Nu sitter jag här och väntar på att min kompis Cicci ska komma på besök så ska vi mysa lite också :)
3 DAGAR KVAR FÖR FAN!
//Amanda

NÖRDARNAS NÖRDAR.

Goddagens på er mina vänner! Det senaste dygnet har jag befunnit mig i ett mycket besvärligt och sjukligt tillstånd. Förjävligt helt enkelt. Typiskt mig att bli sjuk lagom till lovet. Dock har jag inte låtit detta stoppa mig. Igår kväll åkte jag in till stan för att kolla på bio med Elin, Fredrika, Corris, Nina och Amanda. TWILIGHT såklart. Det blev andra gången jag såg den på bio.. Fast man kan ju bara inte se den för många gånger. Åh, så fantastiskt att det inte finns ord. Nina förstår vad jag menar! Nu måste jag beställa alla böcker så jag får veta vad fan det är som händer. I alla fall så åkte jag och Elin genom stan efter bio och sen blev vi bara sittandes i bilen och pratade massor om allt mellan himmel och jord.



Dessutom, som ett tecken, när jag vaknade imorse och slog på tv:n så börjar precis Harry Potter. Vad är oddsen? Detta var självfallet också fantastiskt. Även om det var The prisoner from Azkaban vilken inte alls är den bästa boken/filmen. Men oavsett så får jag aldrig nog. Fattas bara att Narnia går på tv ikväll och jag blir religös. I och för sig har jag ju filmerna hemma så det spelar väl inte så stor roll.

Under det senaste dygnet har jag också hunnit med att varva mitt Super Mario på Super Nintendo. Det är grejer det. Inget jävla PS3 och X-Box och skit. Hederliga gamla Super Nintendo. Nog för att jag är världens nörd men man får ju för i helvete ha lite klass på det man utövar.

Adjökens.
/Malin.

STRESSAD?

Hmm, jag kan fortfarande inte skaka bort den där känslan av att ha en massa saker kvar att göra, trots att allt i skolan är klart och jag inte ska jobba så värst mycket under lovet. Det enda som jag vet verkligen tynger mig är att jag inte är färdig med alla julklappar (!).

Idag har jag sovit lääänge och sedan var jag och högg (sågade egentligen, men det låter tuffare att hugga) julgran(ar) med pappa och lillebror. Så tjusiga granar så! Sedan var jag inne i stan en sväng och handlade julklappar, efter det hamnade jag här framför Scrubs.

Förresten kommer min käre bror hem på besök från Göteborg idag! :)

Snart folket, snart är det JULAFTON!

/Fredrika


GOD JUL :D

Fjärde advent

Hej!
Helgen har varit kanonmysig!
I fredags hade ju vi våran julavslutning och den var bra ,ed efter någon timme började man faktiskt tröttna på alla låtar, uppträdande och man ville bara därifrån...
Dramagruppen visade prov på deras teaterkänsla, pjäsen var rolig! Men på gitarr var Alex grym och Ellie ägde på bas :P
Jaja, nu är det jullov och Amanda har sovit hos mig hela helgen, i går var vi på bio med Malin, Elin, Fredrika och Corriz. Vi såg Twilight och det var andra gången för mig och Malin, så nu är jag ännu mera kär i Robert Pattinson!! :P


Nu ska jag äta lussebulle och dricka mjölk.
Nu ska jag greja med iPoden.
Nu ska jag kolla på Grinchen.




/Nina 

Lördag!

hejsan!

Jag är precis hemkommen från en kväll hemma hos famlijen Cedervall.
En väldigt trevlig kväll där vi firade att Ida fyller 18år idag, grattis på lilla Ida!

Imorgon så ska jag till Nyköping, vad som händer där vet jag inte riktigt än..
Sova hos Robert ska jag göra iallafall!
Leta kläder till nyår ska jag också göra.
Jag hade min kjol ikväll som jag hade planerat att ha på mig på nyår men jag fick ingen nyår-feeling från den så det är bara att leta vidare!

Nu ska jag titta på sex and the city och vara allmänt nördig..
Puss!
/Sandra

EFTERLYSNING!

Jag MÅSTE ha denna klänning! Den är så sjukt snygg men jag har ingen aning om vart jag ska hitta den. Den kommer från Gina Tricot, men jag har inte hittat den i varken Nyköpings, Norrköping eller Linköpings butik. Den finns inte heller på hemsidan. Så var i helvete får jag tag på denna klänning? Jag är DESPERAT!



/Malin.

Bland pepparkakor och lussekatter

Hej hopp! Nu har julstöket kommit igång på allvar. idag har jag ätit pepparkaksdeg och gått en promenad.
 Förresten måste jag tipsa om en underbar hemsida med massa streetmärken från hela världen. Företaget är skapades för tre månader sen men har redan uppmärksammats i Damernas värld, SvD och ett antal bloggar. GÅ IN OCH SE EFTER



    

www.Newcitylove.se



RATTMUFF.

Vi är på Hexagon önskar God Jul till er era rattmuffar!

/Malin.

ÄNTLIGEN

Jullov.. Fantastiskt grymt härligt skönt! Har precis kommit hem från stan, käkade lunch med tjejerna på Birgers och sen hjälpte jag pappa att köpa julklapp till mamma. Gick finfint :)

Nu är jag hemma, har dragit på mig mjukiskläder och sitter här och mumsar på chokladtomtarna som vi fick idag på avslutningen. Ska kolla några avsnitt Scrubs och mysa med mig själv hela dan!

:D

GOD JUL!

/Fredrika

LOVENS JUL!

Nu är det loooov!


God morgon!

Hejsan, idag är det den 19 december och det betyder JULLOV!
Men inte bara jullov, det är nämnligen Roberts födelsedag idag också. Därför så ska jag idag baka tårta med honom, äta tacos och hyra en film. Självklart så ska han få lite presenter också!



Passa på att säga GRATTIS till honom nu!

Nu ska jag göra mid i ordning. Fredrika, Malin och Siri ska tillsammans med alla andra som valt drama spela upp en pjäs för oss andra, det ska bli grymt skoj att se!

Vi ses!
Puss.
/Sandra


Rolig bild!

Haha, jag hittade en rolig bild från kvällen hos Corriz!



/sandra

PINSAMT.

Ja jag skrev precis nyss ett inlägg men här kommer ett till för jag ville bara lägga upp denna. Jag kan inte låta bli att skratta.


shoobidoo

Nu är det så att jag har sjukt glada nyheter! Kanske inte är något som ni andra är intresserade av men jag är så lycklig så jag tror jag ska ramla av stolen och slå i huvudet och få hjärnskakning. Häromdan fick jag reda på de underbara nyheter att Muse håller på att spela in en ny skiva som ska komma ut till sommaren! Efter det ska dom antagligen ut på turné och har vi svenskar tur så kommer dom och besöker det lilla landet lagom. UNDERBART! <3
Dessutom får vi jullov imorron så humöret är på topp!

1 vecka kvar!
//Amanda

Ojoj!

Titta vilka grymt fina skor jag hittat,
Forever21 har stulit mitt hjärta, igen!


Dom här önskar jag mig av tomten, så du vet!
Jag vet nämnligen att han läser våran blogg precis som alla andra!

Jag sitter här i mitt rum och är ganska uttråkad, jag behöver städa mitt rum (igen) men jag har ingen lust..
På bussen så hade jag planerat att lägga mig i sängen och titta på sex and the ciry så det är nog det jag kommer att göra när jag stänger av min trogna vän herr dator!

Vad ska man ha på sig på NYÅR engenligen??

P.S. Jag är sjuk :(
Puss.
/Sandra

Tjuvlyssnat!

Eftersom jag är grymt nördig och älskar tjuvlyssnat så tänkte jag dela med mig av några roliga tjuvlyssningar!

Krystat samtal

Herrtoaletten, Kista Galleria

Man 1: Fem spänn för att pissa! Äh, jag blir förbannad alltså.
Man 2: Jo... men då är det i alla fall någorlunda fräscht.
Tystnad/urinering.
Man 1: När det kostar brukar jag alltid försöka bajsa... Men jag tror inte jag kan klämma fram något nu.


"Vad sa du att du tog upp?"

Uppehållsrum, Gymnasieskola, Göteborg

Två tjejer ~16 diskuterar ett gräl den ena tjejen tidigare var inblandad i.
Tjej 1: Då sa jag, asså man kan inte säga osocial. Och hon ba, det kan man visst!
Tjej 2: Vad gjorde du då?
Tjej 1: Jag tog upp mobilen och visade att det inte fanns i T9. Sen var hon inte så kaxig längre!

En bra affär?

Åhlens City, Stockholm

Två slitna män ~25 står och diskuterar föregående kväll då de varit ute och festat.
Man 1: Vilken kväll igår alltså! Jag sov hemma hos en brud, som ville ha 600 kronor för att jag skulle få följa med henne hem.
Man 2: Haha, köpte du sex?!
Man 1 (förvånat): Nej, skulle aldrig betala för det fattar du väl?! Hon ville ha 600 kronor för sovplatsen och frukosten... Sexet följde med gratis...


Allt hon ville var att klämma på honom...

Ica Supermarket, Alvesta

Tjej 1 ~15: Alltså, jag vet knappt vilka några av de där killarna är.
Tjej 2 ~15: Du vet ju vem Snygg-Viktor är.
Tjej 1: Åh, han är så jävla snygg! Han hade en skitstor finne i pannan idag och till och med den var perfekt.


"Åtminstone i Leisure Suit Larry"

Bokhandel, Stockholm

Kvinna ~45 ska dra sitt kort för att betala men hon får det inte att fungera. Manlig expedit ~20 erbjuder sig att göra det, drar kortet och pekar på displayen.
Expediten: Så nu kom det fram här... magiska fingrar!
Kvinnan: De kommer alltid för dig va?
Expediten (väldigt nöjt): Jo, de gör ju det!

"Jag ville bara ha en liten Magnum"

Kupolen, Borlänge

En mamma ~35 är med sitt med barn ~5 i en affär. Barnet springer fram till glassfrysen och tittar ner i den.
Barnet: Mamma, kan vi göra som vanligt!?
Mamman: Nej, det blir inget.
Barnet: Vi gör ju aldrig som vanligt!


Att vara frågvis har ett högt pris

IKEA, Haparanda

En kille ~25, en tjej ~20 och tjejens mamma ~50 står i matkön på IKEA-restaurangen. Killen och mamman diskuterar livligt medan tjejen ser lite fundersam ut. Efter ett tag lutar sig tjejen fram mot killens öra och viskar något. Killen vänder sig om och tar en bricka.
Mamman: Vad är det nu? Jag vill också veta!
Tjejen: Men det var inget viktigt.
Mamman: Nä, men säg nu! Du kan inte viska sådär så inte alla får veta!
Tjejen (högt): Jag sa åt honom att dra upp gylfen!
Mamman tystnar.
Tjejen (tyst): Jag sa ju att det inte var så viktigt...


Han hade inte förväntat sig att det var hon som skulle hitta den hemliga lådan under sängen...

Frisörsalong, Åhus

En flicka ~7 sitter och får sitt hår klippt. In kommer hennes pappa ~40, och sätter sig på en stol.
Pappan (till dottern): Nu ska jag kolla lite i damtidningar.
Flickan (högt): Vadå ska du kolla på nakenbilder?
Alla i salongen vänder sig om, och pappan blir helt tyst.

/Sandra


JORDEN ÄR PLATT.

Siri satt nyss och beklagade sig över att hon bara har skrivit 6 sidor fakta om sin släkt. Själv har jag skrivit en halv sida. Fast inte om Siris släkt, utan om Egyptens stormaktstid under tidig medeltid.

För er som inte visste det så ÄR jorden platt. Fråga Siris släkt! För att citera farfarsfar August: "Vi alla har en platt jord inom oss."

Oh, snart är det mat! Jag är hungrig :)

/Fredrika 


JAG HATAR FOLK.

Ibland får jag ett starkt begär att be alla runt omkring mig att snarast avlägsna sig till "the fiery pits of hell" eller pärleporten eller vad som helst så man slipper alla dessa människor. Jag tycker inte om folk runtomkring mig, jag tycker om mina nära och kära, folk runtomkring blir mest orosmoment. Folk som bara finns där och förpestar vardagen. Som lärare, busschaufförer, tanten i kassan på ICA, folk som tror att de äger världen etc.

Det kanske skulle vara något att flytta. Och då menar jag inte "åh, jag har fått en studentbostad i Jönköping"-flytta, utan mer "jag köpte en tomt på mars och min enda granne är en köttätande blomma"-flytta. Tål ju att tänkas på i alla fall.

/Malin.

Kväll.

HalliHallå!
Nu har jag skrivit klart alla instuderingsfrågor till rättskuskapen och jag har precis duschat, det var skönt ända tills jag sparkade rakt in i badkaret. Så nu gör der lite ont i foten..
Denna tisdag har varit lite bra, eller ganska bra för att vara en tisdag. Jag känner mig lite hängig, fryser och har ont i huvudet. Alla tisdagar  är tråkiga för då har vi nästan alla martyr ämnen på en och samma dag, det är hårt.

Just nu sitter jag och funderar lite på vad jag ska göra för lerfigur i bilden som kompletering, det skulle vara något lite mer avancerat och jag skulle lägga ribban lite högre, ja just det! Jag gjorde ett hjärta i gips på bilden för någon vecka sedan och det blev en jävla höjdare det också. Tänka sig att allt jag gör blir så himla bra..
Min lärares kommentar var att det såg lite deformerat ut, Amanda sa att det skulle ha sett ut mer som ett hjärta om det gick ihop lite mer nertill och när mamma fick se mitt konstverk undarade hon om jag gick i tvåan, det var i alla fall bättre än pappas kommentar, han började bara skratta och sen undrade han vad det var.
Ett hjärta, svarade jag då.
Då tittade han på det en stund och frågade vilket dagisbarn som hade gjort det.
Jaja, det ingen fattar är ju att det ska se ut så... Faktiskt!

Jag funderar att göra en sån här lerfigur, men jag tror inte att resultatet skulle bli lika bra som den här söta saken som någon kille på google har gjort..............


Nu ska jag lyssna lite på The Kooks för att bli lite gladare.
Nu ska jag fortsätta på mitt historia arbete.
Nu ska jag hämta ett glas mjölk.

/Nina

En dag i skolan!

Jag tänkte genom bilder över den här terminen visa vad som kan hända en dag i skolan i våra liv!

Ibland händer det att Nina gör en sexig pose!


Ibland händer det att Nina gör en inbakad fläta på Amanda under historian!


Ibland så händer det inte särskilt mycket men då är Siri snygg iallfall!


Iband så händer det att Malin sitter lite roligt när hon leter efter något i sin väska, troligtvis hennes mobil!


Ibland så händer det att Fredrika skrattar!


Ibland så händer det att jag och Amanda målar på Nina!


Ibland så händer det att vi alla sitter på rad!


Ibland så händer det att vi spelar kalaha!


Ibland (ofta) så händer det att jag gör en rolig min som blir Fredrikas nya skärmsläckare!


Ibland så händer det att Nina leker med lera!


Ibland så händer det att Amanda och Nina delar soffa!


Ibland så händer det att Amanda sitter ensam i soffan


Ibland så händer det att Fredrika sitter brevid mig i soffan!


Ibland så händer det att vi tävlar om vem som kan se roligast ut!


Det var några få exempel på vad som kan hända en termin i skolan med oss!

Nu ska jag plugga rättis!
Puss!
/Sandra

Hejsan världen!

Idag står plugga rättskunskap och klaga på att jag är sjukt på min to do lista!
Jag är iallafall bra på det sistnämnda!
Nu ska jag äta.

So long!
Puss.
/Sandra

DUMT.

Jag ska ju inte dricka kaffe - i alla fall inte starkt. För jag får sån grym halsbränna. Aj.
Jag ska ju inte skjuta upp alla arbeten som vi har i skolan - för det gör att jag måste stressa sista dagarna. Fan.

Var tvungen att beklaga mig lite över min situation, haha! Stackars Fredrika, som spelar martyr.

/Fredrika

DELAD I TVÅ DELAR.

Ibland funderar jag på människor som är med i sekter. De verkar så otroligt blåsta och korkade och fullkomligt lyckliga. De går runt och är så jävla störda att vi andra funderar på om de faktiskt talar sanning eller bara vill ha uppmärksamhet. Kanske skulle det vara skönt att gå runt och ha något slags mentalt samlag med en gubbe någonstans där uppe utan att ha ett enda bekymmer i världen. Dock tvivlar jag på att det skulle vara särskilt tillfredställande. Men smaken är som baken....


/Malin.

Sug!

Jag tänkte bara säga att spanska och rättskunskap suuuger!





Hahaha, Jag, Amanda och Fredrika för exakt 1år och 5dagar sedan!
Ser mer ut som runt 3år sedan kanske ;D haha! Lovely!
Nu kallar rättskunskapen på mig.
Puss!
/Sandra

LYCKA.

Jag är benägen att hålla med Freddy om det där med skogen och bredbandet. Bor man i skogen så gör man! :D
Precis som Freddy har jag också pluggat, eller iaf försökt plugga, spanska. Men jag blev så grinig och arg på att det var svårt och på att Nikki (vår spanskalärare) aldrig förklarar eller berättar vad som ska komma på prov. Hon verkar tro att man kan lista ut det själv. Men iaf, jag vart som sagt relativit upprörd över allt men kom då på det knep som alltid gör mig lycklig. Sätt på en Muse DVD och livet blir udnerbart. Så här sitter jag nu och tittar på HAARP och är allmänt lycklig och nöjd :)



//Amanda

HOHOHO.

Snart är det julafton folket! Fast ännu bättre - snart är det ledigt! Bara 3 skoldagar kvar om man inte räknar med avslutningen, och bara 2,5 om man räknar bort innebandyturneringen som vi ska ha på torsdag eftermiddag. Sen är man FRIIII i nästan 3 veckor. Underbart!

Jag har spenderat min dag här, i sängen, pluggandes rättskunskap och spanska. Och så har jag följt nedladdningen av Scrubs på datorn. Det är inte att rekommendera, i alla fall inte om ni bor ute i skogen och inte har den hypersnabbaste uppkopplingen, så att säga. Och det vet jag att jag inte är ensam om, jag nämner inga namn eller vad säger du, Biffen Lindström?

ÅÅÅH jag vill sova nu men det kommer dröja innan jag kan göra det.

/Fredrika


BIFFEN! :D


Väck mig på fredag

hehe..bra inlägg amanda! var tvungen att googla på dem...


Bilder från i lördags!

Kära lilla Madde skickade blider till mig så här kommer några!

Fredrika och Malin


Jag, Malin och Madde!


El Roberto


Amanda, Jag och Madde


Corriz


Hahaha!


Det var bara några av ett stort utbud!
Nu ska jag försöka sova och läsa lite rättskunskap!
Puss!
/Sandra

Gossip Girl

Något hemskt har hänt! Jag, Sandra Maria Mansikka har missat Gossip Girl!
Ni kanske tror att det här är något skämt men det är tyvärr sant!

Om någon vet när reprisen går så säg säg säg det gärna till mig!!

För övrigt så har jag haft en ganska tråkig dag idag, sen Robert åkte hem så har jag inte gjort något alls förutom att slå in alla julklappar som jag köpt!

10 dagar kvar till julafton!
Puss.
/Sandra

Söndag

Hallå!!
Har precis kollat på Gossip Girl och fått några nya låtar till iPoden, det är alltid lika roligt!
Idag har jag pluggat rättskunskap och de där instuderingsfrågorna kan ju ta och kyssa sig någonstans, dom tycker jag inte om...
Nu är det bara 3,5 skoldagar kvar till lovet, torsdag eftermiddag är det innerbandy turnering och julavslutning på fredag sen är det bara 4 dagar kvar till Julafton! :D
Trevligt!

Helgen har vart bra, igår kom Malin en stund och då pratade vi om Twilight som är helt underbar, sen kom Amanda och sen gick vi och åt på stan med Fredrika. Men, ganska mycket tid har faktiskt gått åt till att tänka, titta och dreggla till Twilight och Robert Pattinson! :P


/Nina

KRAMBJÖRNAR.

Jag kan inte låta bli att skratta när jag läser det här inlägget som någon skrivit på någon knasig sida. Det handlar iaf om att krambjörnarna är störda i huvudet  =)

"Dagens avsnitt av krambjörnarna var helt efterblivet. Förutom att hela programmet verkar uppkommit under nån sjuk knarkvision (de bor ju i det "magiska landet i det blå") så brister det ibland i logiken. Iaf de ska alltid moralisera, så de tre krambjörnarna hade lovat att baka kakor med farmor men så blir de kidnappade av en jävla tokhäxa som förvandlar dem till grönsaker. Farmor räddar dem dock genom att skjuta hjärtan från magen och paralysera häxan, men sen så är dem typ ledsna för de hade ju brutit sitt löfte att baka kakor med farmor och farmor typ "ja man ska inte lova vad man inte kan hålla". "Det ska vi komma ihåg" säger dem och ser oändligt skamsna ut. ALLTSÅ att bli kidnappad av en jävla psykopat som förvandlar dig till en grönsak är enligt mig en helt fullgod anledning att utebli till kakbakning med farmor.

Den där rosa krambjörnen var jävla cynisk också. Var typ på tivoli och så fanns det en trollkarl som påstod att han kan trolla bort vem han ville, "men det är faktiskt vetenskapligt omöjlig" säger rosa björn. VETENSKAPLIGT OMÖJLIGT. Du är en talande jävla NALLEBJÖRN med en farmor som skjuter HJÄRTAN UR MAGEN och ni bor fan i ett jävla regnbågsland i HIMMELEN"

//Amanda

Helgen!

Igår var jag hemma hos Corriz och det var riktigt skoj! Jag har bara en bild från kvällen tyvärr och den tog vi innan vi åkte till Corriz, så bilder därifrån från ni vända er till Malin om!

Jag och El Roberto!


Idag har jag varit med Robert fram tills nu.
Vi har tittat på lejonkungen 3 och shrek och bakat chokladbollar som 3:dje advkentsfika! Det var mumsigt..

De ser kanske inte så charmiga ut men goda var dem!


Idag har jag planerat att plugga rättskunskap och spanska men jag har tappat bort mina papper, så hur det ska gå vet jag inte.. Jag hoppas att jag glömde dem i skolan och inte på H&M, får då går det illa på proven!
 
Vi ses.
Puss!
/Sandra

HÄRLIGAST

Jag måste bara säga att jag älskar Fredrik och Filip. Snacka om orginella pojkar som inte bryr sig om vad andra tycker. Jag har kollat på massa avsnitt av alla deras olika program i helgen, Boston Tea Party, 100 höjdare och High Chaparall, och dom är så mysiga så jag blir alldeles lycklig. Jag har alltid tyckt dom varit roliga men jag har nog aldrig uppskattat dom så mycket som jag borde göra. Så nu är det slut på det och jag ska ge dom all den beundran dom egentligen förtjänar.


Nu ska vi snart glida iväg till Södertälje och köpa julgran!
God Jul!
//Amanda

Julklappar!

Alla verkar vara så hektiska runt jul för att hinna med alla julklappar. Jag är glad som få som har varit klar sedan länge, det kan ju bero på att jag började i November någongång!

Från tjuvlyssnat!

Det blir ingen hårgasm till jul

Butik, Uppsala

Två killar ~20 står och pratar om julklappar.
Kille 1: Asså, ska jag köpa en sådan där hårkliare till henne? Jag vet inte om hon redan köpt den själv.
Kille 2: Men du får väl typ fråga då?
Kille 1: Aa, men då måste man göra det diskret.
Kille 1 tar upp mobilen och ringer någon, troligtvis tjejen.
Kille 1: Hej! Du, köpte du den där hårkliaren?
Han lyssnar i luren och lägger sedan på.
Kille 1: Fan, hon fattade direkt.

Haha, killar är så otroligt diskreta.
Påminner om när Robert skulle handla min födelsedagspresent.

Nu ska jag städa och sluta datanörda mig.
Puss!
/Sandra


Lucia!

God morgon gott folk!
Jag har precis vaknat och sitter i mitt stökiga rum som jag snart ska städa.
Jag kom på att det är lucia idag, vilket betyder att det snart är jul!



Igår var jag på julbord på Bomans det var mysigt och gott.. Jag är fortfarnade mätt! Och det är något skumt för jag är annars alltid hungrig!
Jag är ensam hemma för mamma och pappa sov kvar på bomans och Malin åkte tidigt till Stockholm.

Nu sitter jag och väntar på att Robert ska komma, och ikväll blir det party at Corriz!


Söta Corriz som numera är en het brunett!

Vi hörs snart.
Puss!
/Sandra

HjärtaHjärta!!

Heeej alla!!
Ikväll har jag träffat Emilie och vi gick på bio och såg Twilight, och FAN vad den är bra!! :D

Så nu är jag kär! :P

Robert Pattison <33 (L)

/Nina

Fredag

God morgon!
I dag blir det luciamys i skolan!

Trevligt!



/Nina

SNOPP OCH HEJ.

Egentligen brukar jag sova nu. Men jag är vaken. Vet ni varför? Bara för att jag sov 3 timmar på eftermiddagen. Så nu är jag skitpigg. Och inte har jag hunnit plugga nått heller. Vill bara att morgondagen i skolan ska vara över så det äntligen blir HELG! Jag har varit så jävla disträ hela veckan så ni anar inte. 

Aja, sov gott era stolpskott!

/Malin.

Snygga!

Bara för att vi är snygga!!


/Sandra

HEJ OFOKUS.

Jag försöker plugga just nu, och det går ju bra. Varför får jag helt plötsligt ingen lust alls att läsa vidare om "lagen om godtrosförvärv"? Det som låter så intressant.

I alla fall har jag tagit min "ladda-ner-en-film-på-min-egen-dator"-oskuld genom att jag håller på och laddar ner Mirrors. Ska kolla på den sen när jag lagt mig, så det blir till att råplugga nu så jag kan se den sen.

Haha, är det höjden av ensamhet eller höjden av tuffhet att kolla på en skräckis själv en torsdagskväll? Det är min stora fråga för dagen.

Simma lugnt!

/Fredrajka


Jag måste erkänna att jag är lite utav en skräckfilms-
fantast :)

INTRESSANT.

Imorron är det fredag! Lycklig dag den där fredagen, tyvärr är själva skoldagen inget att hänga i julgran, speciellt inte med spanska prov, men när den väl är över så är det helg och det är underbart! Den här lååånga skoldagen är över och det är också sådär underbart.
Antingen är jag hemskt trött eller så är jag bara väldigt tråkig för jag har ingenting att säga faktiskt. Fast det måste vara så att jag är trött för tråkig är jag ju minsann aldrig. Tänkte inte på det.

Det får väl vara allt för den här gången så får jag återkomma när det är nånting vettigt som rör sig i mitt huvud :)
God jul!
//Amanda

THURSDAY.

Så har min skoldag äntligen tagit slut. Avslutade den med ett läxförhör i geografi, som visade sig vara ett prov. Sånt gör verkligen ens dag, nu blev jag verkligen peppad för att ORKA göra en massa saker.

Men, snart är det helg! Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, men på lördag är det i alla fall part-ey med tjejerna och det är alltid trevligt! Dessutom jobbar jag lördag & söndag. Monäeh!

Jag måste förresten börja ta tag i det här med julklapparna.. Har 4 (kanske 5) stycken kvar att köpa. Men här i lilla Nyköpingski hittar man inte så mycket - om man inte vill köpa samma sak varje år förstås!

För att citera Amanda: "God jul"

/Fredrika


Onsdag kl 21:26

Saker jag skulle ha gjort idag:


 Övat på dansen

Städa mitt rum

Pluggat inför Geografiprovet imorgon

Skriva på min inlämning om medeltiden

Ridit

Stretchat

Skrivit klart min önskelista
 
Ringa några viktiga samtal

Jaa...gick inte så bra. Men allt det där andra gör jag imorgon...kanske

Nu ska jag gå ut med hundarna



God natt


DUKTIGA FREDRIKA!

Japp, hon har slagit till igen! Däremot inte ensam, utan med Nina och Siri. Vi var nämligen och tränade på Friskis idag (läs: svettades som grisar och försökte göra som ledaren gjorde utan större framsteg). Vi hade roligt i alla fall och jag och Ninat kom på att vi nog är lite baktunga... Hmm..
Innan träningen tränade vi tjejer på dansen och kom på lite nya moves, och sedan 3/6 av gruppen lämnade oss gjorde resterande del av oss klart den lilla bit som var kvar. Det blev helt okej till slut.

Nu sitter jag här och är tröttis. Jag går verkligen på reservbatterier just nu, både i skolan och hemma. Antagligen inte bara för att det är mycket att göra, men för att jag behöver ett avbrott i vardagen. Börjar tröttna på samma gamla visa dag ut och dag in. Nej, ett avbrott är vad jag behöver!

Natti

/Frädrikä

Hallå!

Är hemma hos mig med två av mina flickor och tränar på dansen..
Malin, Amanda och Sandra har dragit vidare men Fredrika är här för vi ska träna lite senare och Siri ska åka vid 17 :D
Men, bara så ni vet, vår dans äger fett!!
De på idrotten är välsignade att få se den :P




/Nina

ONSDAG.

Tjenixen, jag sitter i datasalen med Sandra, som hon skrev i inlägget under för någon minut sen. Men jag fick inte vara med på hennes inlägg utan hon sa åt mig att skriva ett eget så här har ni det. Egentligen har jag inget vettigt att säga. Något vettigt har jag ju egentligen aldrig att säga, men nu har jag faktiskt inte ens nått ovettigt att säga heller.

Om en halvtimme är det dags för engelska och sen är det sluuuut!
God jul!
//Amanda

Munkar!

Hej hopp!
Nu sitter jag och Amanda här i datorsalen och har precis kommit tillbaka till skolan från matsalen..
På vägen tillbaka köpte vi en varsin munk, nygräddade och doppade i choklad.. MUMS!

Vi har bara en lektion kvar, engelska, sedan så ska vi hem till Nina och öva på dansen!
När jag kommer hem så tänkte jag plugga geografi, vi har nämligen prov imorgon!



Vi hörs ikväll!
Puss.
/Sandra

Roligt!


Haha, skulle inte förvåna mig om det faktiskt var så..
Jag saknar mina katter!

 

/Sandra

Sandra.

Hejsan, Robert har nyss lämnat mig så jag sitter här i min ensamhet och tittar på house med datorn i knät.
Snart så ska jag ta tag i geografin och idrottsdansen..

Vad jag funderar på är vad har hänt med Christine?
Det går inte längre och jag saknar det något enormt, den som har något mera koll på vad som händer i TV-världen får gärna tala om för mig när mitt älsklingsprogram är tillbaka igen!




Nu så ska jag återgå till vad det nu är jag håller på med och stänga av min kära dator!
Imorgon så får jag min dagliga dos av iste igen :D
och jag längtar!!
Puss!
/Sandra

TJINGELINKAN.

Jag älskar Allram Eest. <3



HJÄLP

På morgnarna när jag vaknar så brukar jag slå på teven för att vakna till och inte somna om bums. Då jag inte kan byta kanal på min teve utan måste göra det uppe vid boxern så får jag nöja mig med den kanal som är påslagen. Har jag otur är det tv4+. Där börjar nämligen det sämsta barnprogrammet som existerar på denna jord ungefär vid klockan sju. Teletubbies. Stora konstiga aliens i olika färger springer runt i ett öde landskap där det inte finns ett skymt av annat liv förutom små kaniner som hoppar omkring. Solen är en gigantisk unge som antagligen är deras Gud.
Dom är skumma hela bunten, men den värsta är ju den största lila rackaren. Han springer alltid runt med sin röda lackväska som han är så förtjust i. Han borde snart komma ut ur garderoben tycker jag.



//Amanda

Nina!

Hej Hej 
Hallå Bloggen!!

Denna tisdag har varit rätt okej faktiskt, men jag hatar fortfarande tisdagar för det är en av de värst dagarna i skolan!!
Först har vi mentorssamtal/klassråd och alla vet att det inte tas upp särskilt viktiga saker på dem mötena, sen har vi svenska och det är väl lugnt. Men efter lunchen har vi matte och sen har vi spanska, matte är ganska roligt men spanskan är lång, tråkig, jobbig och spanska är inte mitt favorit ämne direkt men jag jobbar på!

Efter skolan övade vi på dansen och det gick väl bra, sen satt jag kvar i skolan med Siri och meningen var att vi skulle plugga geografi men det blev mest prat och lite kortspel. Alex kom och gjorde oss sällskap efter hans spanskaprov som tydligen gick kanon :P
Efter ca 8 timmar i skolan gick jag hem och gjorde tomatsoppa och jag skulle även göra våfflor men det gick skit! Det gick bra i början, smeten blev någorlunda bra men när dom skulle gräddas sket sig allting, mamma kom som min räddning men inte ens hon kunde fixa skiten! Så det blev inte så många våfflor..

/Nina 

ETT SKÖNT AVBROTT.

Har precis kollat på den enda serie jag följer (håll er för asgarv nu): The Hills. Det är nästan lite pinsamt att tycka att det är så bra som jag tycker! Tur att jag har Nina med mig i fancluben också.
Avsnitten är bara 20 minuter, men i de få minuterna kan jag drömma mig bort till andra sidan jordklotet OCH inse att även snygga, perfekta, rika snorungar har lite problem de också. Känns bra.
Käkade lite mörk choklad, har verkligen snöat in på det! Förut tyckte jag inte alls om det, menmen. Det är ju bra att mina smaklökar ändrade sig, för det är ju i alla fall LITE nyttigare än vanlig choklad.

Nu kallar geografin, rättskunskapen och historian. Pluggkväll ikväll igen, har tänt ljus och sitter här i sängen och myser och förbereder mig inför att skriva om befolkning, avtal & kreditköp och sist men inte minst, arabrikets utbredning under medeltiden.

ÅH vad jag vill ha jullov NUNUNU!!

/Fredrika


Hallå folket!!

Just nu sitter jag, Amanda och Sandra i datorsalen i skolan och letar fakta om denna oerhört vackra man

Bellman!
Vi ska nämligen göra en affish med fakta om honom i svenskan..

Gårdagen var bra, det var tänkt att jag skulle sova hemma hos Fredrika men det blev lite ändrade planer så det blev en vanlig och lugn hemmakväll med plugg och lussebullar.
Senare i dag tror jag att vi ska träna lite på dansen till idrotten, den är väldigt vacker och kreativt gjord!!

Nej, nu ska jag återgå till skolarbetet, och längtan till jullovet!!
/Nina

ISTE!

Innan jag somnar så tänkte jag skriva ett litet inlägg där jag hedrar den otroligt goda isten!
Det är inte vilket som helst utan, nestea's iste med smaken peach, no sugar added!
Just den som jag har 4stycken av i kylskåpet!



Det jobbiga med den är att den knappast finns någonstans, inte den med no sugar added i alla fall och det är den som är god! Den finns på huldas men där kostar den 25kr, vilket är lite väl mycket! Men ack så god den är.. Jag börjar förstå Malins kärlek till pepsi!

Nej, nog om iste. Nu ska jag försöka läsa lite geografi innan jag somnar!
Imorgon så ska vi öva på dansen till idrotten och så ska Robert antagligen med hem!



Bye for now.
Puss!
/Sandra


Mästerverk!

Här är mina mästerverk från bilden!



Snögubben är gjord av gips och hjärt-skålen av lera! Jag har ju mina skills!

Idag har jag varit med Fia ett tag och nu sitter jag här och pratar med Robban i telefon..

Sov så gott.
Puss!
/Sandra

DÖDA MIG.

Döda mig snälla. Vad som helst är värre än allt jävla arbete vi har att göra just nu....


/Malin.

PARADIS.

Som vår kära Fredrika påpekade nyss, så har vi nu lagom äckligt mycket plugg att göra. Men det är bara att bita ihop och tuffa igenom allting. Sen får man ju sitt efterlängtade jullov.
Idag fick vi i ekonomiklassen tyvärr dåliga nyheter. Den planerade Stockholms resan inför fredagen vart inställd, vilket betyder att vi måste genomlida ännu en lååång fredag. Jag trodde det var slut med såna innan jullovet. Ack så fel jag hade.

Men jag är lycklig för jag sitter här med en alldeles egen paradis ask vilket betyder att jag är tjock, men väldigt nöjd :)
Nu ska jag begrava mig i choklad och vara allmänt tjock!
Tudelu!
//Amanda

SLUTSPURT.

Japp, nu har slutspurten börjat - the final countdown fram till jullovet vill säga, och allt vad det innebär. I skolan betyder det till exempel att det är dags att bli begravd med uppgifter. Jag vet inte var jag ska börja - mitt bokberg ligger här bredvid och tittar anklagande på mig - känns det som alltså. För vi alla vet ju att böcker inte kan blänga! O så tokig jag är.

Förresten hade jag en väldigt trevlig helg och det är underbart att ha så fina vänner som jag har. :)

Nej, nu är det dags att ta tag i bokberget. Kanske uppdaterar nåt sen!

/Fredrika


Två väldigt söta flickor!

Bild!

Vi har bild just nu men jag smet iväg lite för att skriva ett inlägg..
Det är inte så kul direkt, vi håller på att måla våran statyr i lera eller vad man kan kalla det..
Bara 1timme och 45minuters bild kvar, HURRA!

Min ser typ ut såhär:

Eller inte!

Nu måste jag gå tillbaka.
Puss!
/Sandra

Skola imorgon!

Det är söndag kväll vilket betyder att om några timmar så är vi tillbaka i skolan igen.. Inte särskilt roligt!

Imorgon så slutar jag runt halv 3 vilket inte är så farligt men jag ska vara kvar i stan till klockan 4 med Robert. Sedan så får jag åka med Fia och hennes mamma hem till Trosa igen. Där så ska jag hjälpa Fia med matten eftersom hon har nationella imorgon, så lycka till på henne!



Ignorera den sjukt fula bilden och fundera på det där med student 2007, skulle inte sitta helt fel va?!
För min del blir det student 2010, kanske inte så fel det heller?! Bara 3 terminer kvar nu!

Vi ses imorgon.
Puss!
/Sandra

Bilder!

Här kommer mina lovade bilder från i Fredags :)

Extremt liten katt som inte har öppnat ögonen än!


Den ser nästan ut som ett marsvin!


Jag och Henke lekte med hundvalpar!









Det var historien om när jag blev kär i två stycken kattungar och tre stycken hundvalpar! Och en Robert såklart! haha!

Förresten så var Gossip Girl grymt idag!
Puss!
/Sandra

VISST BLIR DU LYCKLIG NÄR DU SER ATT DU KAN PRENUMERERA PÅ OSS? DET ÄR JU BARA FANTASTISKT.

bloglovin

/Malin.

IDAG SMÄLLER DET.

Jag har besämt mig. Idag ska jag lägga upp bilder! Jag är segast i världen på sånt men idag ska jag tamefan ta mig tid. Om jag ska. Att jag ska!



/Malin.

hej hopp och god morgon!

Jag sitter här i min ensamhet hemma hos Linn och har precis ätit frukost. Limpan jobbar nämnigen idag och var redan borta när jag vaknade, som vanligt!

Idag har jag planerat att handa lite julklappar i Södertälje eftersom det inte blev något julhandel igår på grund av att det skedde in olycka i Rönninge så vi fick ta erstättningsbuss (YAAAAY) till Tumba och sedan pendeln därifrån vilket gjorde att vi skulle komma in till stan i över en timme senare därför struntade vi i att julhandla och åkte direkt hem till Linn.
 
Hemma hos Linn lagade vi jättegod mat och så kom Sarah hit. Vi gjorde oss i ordning för att sedan åka vidare till en klasskompis till Linn och Sarah. Där sjöng vi singstar och provade en arabisk maträtt!

Bilder från i Fredags när jag kollade på Roberts hundvalpar och kattungar kommer när jag är hemma!
Puss!
/Sandra

God morgon!!

Hej alla glada :P
Sitter i Fredrikas säng och väntar på att Siri ska vakna och att Fredrika ska duscha klart för jag är hungrig!!
Igår kollade vi på film, The Eye och Shutter, båda var bra men inte så värst läskiga. Innan jag åkte till Fredrika var det julbord resturangskolan med mammas jobb som gällde, det var gott!!
Idag ska jag nog plugga lite och så kanske vi skulle baka lite hemma hos familjen Lemon/Wennberg, mysigt!!

/Nina

BIG moment everyone!

Idag skedde något stort = jag köpte mitt första par skor på över fyra månader! Visst, jag brukar inte storhandla skor i vanliga fall heller, men just att slippa knalla runt i samma gamla slitna gympadojor såhär års när alla är vinterfina höjer självförtroendet GRYMT. Inte för att alla kanske har lagt märke till mina sunkiga gympadojor (eller ännu värre, sandaler), men det handlar ju i grund och botten om hur man själv känner sig. Just nu är jag nöjd. Hoppas jag kan börja använda dom snart.

Igår spenderade jag kvällen med Sara och vi kalasade lite grann, sen i morse fikade jag med Nina och sen gick vi (läs: jag) och shoppade lite. Det var mysigt :)

Nu blir det städa av, för nu har jag skjutit upp det i flera veckor. Lookin' forward to it!

Ha det bäst, over & out

/Fredrika 


Snart hoppas jag :)

1,2,3


HELG.

HELGHELGHELG, jag ÄLSKAR helg. Jag är så lycklig på fredagar när man har slutat skolan för då har man två underbara dagar framför sig då man får göra preciiiiis vad man vill. Så gott som.
Denna helg tänkte jag vika åt sömn, plugg, godis, mat och julhandel. Det faktum att jag får sova hur länge jag vill imorron bitti gör mig så lycklig att jag svävar på moln. Och med tanke på att det nu bara är två veckor kvar i skolan och tills julafton gör mig helt salig!

GOD JUL!
//Amanda

Fredag

Sitter i soffan och tänker på hur skönt det är med fredagar!!
Har precis tittat på "Are you smarter than a 5th grader?" och det var ju ganska bra faktiskt :P (vadå nördigt?)



I morgon är det julbord som gäller och då ska jag äta tills jag blir äckligt mätt och efter det ska jag åka hem till Fredrika och titta på skräckfilm med henne och Siri :D

Nej, nu ska jag äta tonvis med godis och fortsätta att kolla på tv!
/Nina

Fredag i skolan!

Hejsan!

Jag sitter här i datorsalen med Siri vi har precis ätit! Om två lektioner så slutar vi, efter 1h och 30minuters lektion engelska och en 1h och 20minuters spanska där vi ska ha muntliga prov! Läskigt!
Eftersom jag är "lite mindre bra" än alla andra så har jag självklart extraspanska efter den riktiga spanskan, så otroligt härligt på en fredag!

Snart är det looooov och julafton!




God Jul!
Puss.
/Sandra

OM JAG ÄR. ATT JAG ÄR.

Jag glömde säga att jag är duktigt less på skolan just nu.
Om jag är. Att jag är.

/Malin.

NOG OM MIG!

Goddagens! Här sitter jag och dricker pepsi och käkar lussebullar. Bara två lektioner kvar i skolan nu sen är det helg! Så i eftermiddag ska jag, Siri, Fredrika, Sara och Adam åka till Norrköping och shoppa loss. Mest julklappar antar jag men det är alltid mysigt!



Aja, nog om mig. CIAO!
/Malin.


Nice!

Jag säger bara NICE!


 Forever21

Torsdag!

Hejsan!

Jag har precis ätit och nu tittar jag på 2 1/2 män. I morse vaknade jag brevid Fredrika, efter en smått pinsam händelse så gjorde vi oss i ordning och åkte till skolan.
På geografin så hade vi ingen lärare därför gick Jag, Nina och Amanda till huldas där vi åt kladdkaka och pluggade! På idrotten så var det dansuppvisning, där fick vi se en fin variant av Benny Lava! Våran Gud!

Imorgon ska jag hem till Robert och titta på hundvalpar och kattungar! Det ska bli skoj. Sedan ska vi hem till mig och sova här. På lördag så ska jag träffa min lilla Limpa och handla julklappar och på kvällen så ska vi hem till en klasskompis till Linn på tjejkväll!

Jag och baby!                                                       Limpan och jag!
                                          

Ikväll tänkte jag plugga spanska och köra lite Road Quiz om jag orkar!

Nu kallar TVn på mig!
Puss!
/Sandra

God morgon!

Just nu är det torsdag morgon och snart ska vi ha ekonomi = vi ska bokföra på datorn. Förstår att det låter väldigt spännande.
Senare idag ska vi träna på pjäsen på Nyköpings teater, det ska bli roligt! Satt ju och övade repliker med Sandra igår kväll.

Nu börjar vi!

/Fredrika


BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA....GET THE MESSAGE?

Hola chicos y chicas! Dagen idag kan tolkas på många sätt. Jag väljer att inte namnge den utan ser det helt enkelt som en onsdag. Dagens höjdpunkt var en föreläsning med Gustaf Hermelin, Klöverns VD. Och bry er inte om vad alla andra säger för den var riktigt intressant! Dessutom är jag inte alls en nörd som dem säger... Det var en intressant föreläsning i alla fall och vi har alldeles för lite föreläsningar i ekonomin. Det här var i och för sig egentligen 3:ornas föreläsning men vi tydligen var välkomna att delta om vi ville. Det jobbiga var att vi slutade 13.00 och föreläsningen höll på till 15.30. Så det blev några extra frivilliga timmar i skolan idag. Glädjesmurfarna hoppar><.

Ja, gott folk. Ännu ett helt onödigt inlägg om precis ingenting. Nu ska jag gå och ta ett bad, kolla på tv och försöka plugga in mina repliker. Vi måste nämnligen kunna alla utantill tills imorgon. Uschans buschans. 

/Malin.

Skolan i korthet

Nina: Benny Lava ser lite fundersam ut.
Fredrika: Han ber!
Nina: Okej..


/Nina

3:E DECEMBER.

Hej folket!

Vi tänkte bara skriva ett kort litet inlägg innan Sandra ska öva repliker med mig hela kvällen. Vi kom precis hem från skolan, och upptäckte en väldigt rolig uppfinning på min dator.. Camen! Ni får ett smakprov nedanför. SE OCH NJUT!
Förresten sover Sandris här idag med mig! :)


Bli inte alltför upphetsade!

God Morgon!

Hej!!
snart ska jag gå till skolan men just nu sitter jag och kollar på Vakna med The Voice, och Björn Gustavsson!
Han är väldigt söt och i dag signerar han sin DVD på Åhlens City i Sthlm, så synd att man inte kan gå...

/Nina

GOD JUL I STUGAN.

Hejhopp!
Jag har varit lite sjuklig dom senaste dagarna och tyckt lite synd om mig själv men är nu frisk som en nötkärna igen, nästan iaf.
Men jag är lycklig som en liten loppa på en råtta för jag sitter här och lyssnar på Muse. Jag står fast vid att det är det bästa och mest geniala jag någonsin hört. Jag tänkte förut att jag skulle försöka börja lyssna på lite annan musik också och inte bara lyssna på Muse, men det gick ju sisådär så här sitter jag nu och lyssnar på mina älsklingar. Det får helt enkelt vara så, ni får stå ut med att jag inte kan sluta lyssna på dom. Så är det bara.

Bara 12 eller 13 (nått sånt) skoldagar kvar nu tills jullovet och det mina vänner, det är efterlängtat! Jag ska sova, äta, sova, äta, sova och kanske äta lite också. Det ska bli underbart!
God jul!
//Amanda

Äcklon på City Gross!!

Här kom Tarzan springade!! Trevligt..

Kom för en stund sen hem från att ha varit och handlat med pappa på City Gross. Och där har dom mycket skit, till exempel oxhjärta, lamnjure och grislever. Grisknorr och grisfötter är ju ganska vanligt nu inför jul, men de andra sakerna är bara äckliga!! VEM FAN KÖPER SÅNT?!?!
Det stod på förpackningarna att det var gott att ha i paté och grytor :S ingen höjdare enligt lilla mig men världen och dess människor är ju olika. MEN om ni har letat efter stort, mustigt, blodigt oxhjärta på några kilon kan ni åka till City Gross Nyköping, det ligger längst in på raden!
Varsegod för tippset din äckliga lilla människa!

/Nina

ANDE, ANDE, ANDE!

"Ande, ande, ande
La Marimorena
Ande, ande, ande
Es la Nochebuena"

/Malin.

JOHNNY BOY

Har nu dansat igenom nästan alla låtar på min ipod för att hitta den perfekta låten till vår ännu mer perfekta dans som vi ska redovisa nästa vecka. Jag tror starkt på mina spiritfinger-moves! Jag sitter förresten med franskan som jag har prov i på fredag. Googlade in mig på en lexikonhemsida och lyckades komma fram till att John på engelska är en synonym för "loo, outhouse, toilet" ....=) hittade inget på siri men jag har tillräckligt med smeknamn så det kanske är bra...





xoxo

Nytt!

Hallå!
Jag fixade med lite info om oss här till vänster vid blomman, det är bara tillfälligt och om det inte duger så får ni ändra på det! Har ni en bra bild på oss tillsammans så byt gärna ut blomman till den.

Om 15 minuter början 2 1/2 män! yay! Fast det var ju det där med spanskan och engelskan som jag skulle göra idag... Det tar jag tag i efteråt!



Ha det så bra, vi ses imorgon!
Puss!
/Sandra

Hallå i stugorna!!

I dag efter skolan följde Fredrika och Malin med mig hem, vi skulle plugga men vi han med att fika och lite annat också! Trevligt, trevligt. Dagen har förövrigt varit bra, men bildlektionen var lika lyckad som alltid, Amanda är sjuk i dag så hon var så klart saknad!
Efter att Ffredrika och Malin hade gått kollade jag lite på MTV och My super sweet 16, det programmet suger verkligen så jag stängde av, och nu sitter jag här och gör ingen nytta! Jag är lite sur över att jag missade första avsnittet av julkalendern, men det kommer ju fler avsnitt! Undrar om årets är bra? Men ingen slår iallafall Pelle Svanslös, det är en sak som är säker!!

/Nina

Måndag igen!

Hejsan! Idag har det inte hänt speciellt mycket, vi har haft matte, ekonomi, estetisk verksamhet och därefter hade vi en helt onödig högskoleföreläsning som inte gav någonting!
Som tröst gick Jag, Malin, Fredrika och Nina till hemköp där jag köpte en Gott & blandat salt!
Då blev jag glad igen ;D



Jag tog 16.05 bussen hem idag vilket betyder att jag kom hem för sådär en timme sedan..
Idag tänket jag göra spanska, engelska och spela lite road quiz!

Vi ses!
Puss.
/Sandra

BOKFÖRING ÄR TRÅKIGT, MAT ÄR GOTT.

Ja, gott folk! Här sitter jag och bokför. Bokföring är tråkigt. Men snart ska vi gå och äta. Mat är gott. PUSS.


Godis är också gott.

/Malin.

God Morgon!

Väckarklockan ringde 5.50, det var bara att pallra sig upp och klä på sig för att gå ut med hunden. Det regnade!
Sen var det dags för dusch och frukost.
Jaja, nu sitter jag här, och det är 50 minuter till skolan börjar. Det måste vara rekord!! :D Ja, just det, det är bara 23 dagar kvar till julafton och endast 15 skoldagar kvar. Dagarna är räknade!! :P

Ha en bra måndag!
/Nina

RSS 2.0