KRAMBJÖRNAR.

Jag kan inte låta bli att skratta när jag läser det här inlägget som någon skrivit på någon knasig sida. Det handlar iaf om att krambjörnarna är störda i huvudet  =)

"Dagens avsnitt av krambjörnarna var helt efterblivet. Förutom att hela programmet verkar uppkommit under nån sjuk knarkvision (de bor ju i det "magiska landet i det blå") så brister det ibland i logiken. Iaf de ska alltid moralisera, så de tre krambjörnarna hade lovat att baka kakor med farmor men så blir de kidnappade av en jävla tokhäxa som förvandlar dem till grönsaker. Farmor räddar dem dock genom att skjuta hjärtan från magen och paralysera häxan, men sen så är dem typ ledsna för de hade ju brutit sitt löfte att baka kakor med farmor och farmor typ "ja man ska inte lova vad man inte kan hålla". "Det ska vi komma ihåg" säger dem och ser oändligt skamsna ut. ALLTSÅ att bli kidnappad av en jävla psykopat som förvandlar dig till en grönsak är enligt mig en helt fullgod anledning att utebli till kakbakning med farmor.

Den där rosa krambjörnen var jävla cynisk också. Var typ på tivoli och så fanns det en trollkarl som påstod att han kan trolla bort vem han ville, "men det är faktiskt vetenskapligt omöjlig" säger rosa björn. VETENSKAPLIGT OMÖJLIGT. Du är en talande jävla NALLEBJÖRN med en farmor som skjuter HJÄRTAN UR MAGEN och ni bor fan i ett jävla regnbågsland i HIMMELEN"

//Amanda

Kommentarer
Postat av: HHELENE

hahah jag älskar den den där :D

2008-12-14 @ 18:21:49
URL: http://hellenius.blogg.se/
Postat av: siri

hi

2008-12-14 @ 22:53:24
URL: http://hexagon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0