090330

hejsan bloggen!
Idag så fyller min syster Malin 19 år vilket betyder att hon idag är större än blommorna hon får!
GRATTIS!


Dagen rullade på rätt bra, den började med matte och sedan ekonomi. På lunchen så gick jag och Malin till coffeehouse by george som födelsedagsfika! Deras chokladbollar "are to die for" haha!

Sen hade jag Geografi och efter det så tvingade jag Daniel att stanna kvar i skolan med mig och gå på extraspanskan (=vänta i över en timme för att ha en onödig lektion på 30min). Sedan fick jag praktiskt taget springa till bussen vilket var i stort sett omöjligt i de skorna jag hade på mig.

På bussen så fick jag sällskap av lilla Corriz, det har blivit lite av en tradition. En mycket bra tradition måste jag säga!
Jag hoppade av bussen flera hållplatser senare än vanligt för jag skulle nämligen hälsa på Fia, vi satt mest och snackade skit som vanligt och åt allt möjligt!

Väl hemma så snodde jag hubba bubba tuggummi av Malin för att öva på att blåsa bubblor. Jag börjar faktiskt bli ganska duktig nu! En vacker dag så slår jag rekord i tuggummiblåsning.



Nu ska jag plugga trafikkunskap, jag har nämligen slutprov imorgon!
Puss.
/Sandra

Håll i hatten..

...för här kommer bilder från igår..

OBS! Känsliga tittare varnas!

Fred, Jag, Amanda


Siri, Ville


Fred, Jag


Malin, Sara


Jag, El Roberto


Didrik, Sebastian, Amanda


Jag, Amanda


Min favoritbild från kvällen!
Jag kan inte bestämma mig för vem som är bäst på bilden, Nina eller Robban?
Ville, siris rygg, Nina, Amanda, Jag, Robert.



Puss och Kram
/Sandra

Söndag!

hej på er våra trogna läsare!

Min helg har varit bra. 
I fredags så var jag med Robert, vi handlade en massa godis på city gross det var nämligen 3,90kr/hg så vi mumsade på det och tittade på film.

På lördagen så solade vi lite solarium så mina fräknar börjar titta fram igen, jag blev faktiskt ganska brun men då har jag ju haft brun utan sol också..
Mot kvällen så åt vi på kebab house med Amanda, Fredrika, Nina, Siri och Ville, det var gott det med.
Hade Anna Skipper följt min helg så hade hon nog skjutit mig i bitar!
Efter kebab house så drog vi vidare till Nina där själva partyt var! Det var riktigt roligt, till och med sjuklingen Malin tittade förbi! Bilder kommer senare!
Självklart så släckte vi också under earth hour!

Idag så hade jag klockan på ringning redan vid 9. Vi var bjudna på lunch hos farmor för att fira min syster som fyller 19år imorgon så nu borde min mage spricka vilken minut som helst!

Glöm inte gossip girl ikväll!
Puss.
/Sandra

JAG VILL VARA FRISK!!!

Hej hej! Malin här. Ligger här och tycker synd om mig själv så jag tänkte att jag skulle titta in lite på bloggen och klaga. Som ni kanske redan vet så har jag fått öroninflammation. Den har dessutom spräckt mina trumhinnor så jag är ganska döv för tillfället. Fast jag hör bättre idag än igår. Igår hörde jag inte ens vad någon sa som stor mindre än en meter ifrån mig. Men idag kan jag NÄSTAN höra vad de säger på tv:n - framsteg.

I alla fall så är det ju så jävla typiskt att något sånthär ska hända mig just nu när jag har tusen grejer att göra. Egentligen blev jag sjuk redan i helgen men jag gick till skolan måndag, tisdag och onsdag med feber (Hah, ni skulle sett mig, vilken skönhet jag var. Vandrande monster har fått en ny innebörd). Till slut gick det helt enkelt inte att stå emot min lilla sjuka så det blev en jävla massa strul på onsdagskvällen. Först till akuten, sen till vårdcentralen, sen hem, sen till vårdcentralen igen. Men till slut så fick jag penicillin och sen dess har jag varit hemma och gjort ingenting. Kollat på ca 10 avsnitt av Lost men eftersom de inte är textade så förstår jag inte ett skit.

Jag har missat tokmycket i skolan nu när jag varit hemma vilket grämer mig så in i Norden. Dessutom så händer det massvis med kul den här helgen och jag ligger bara här hemma och är sjuk och äcklig. Imorgon är det högskoleprovet, som jag verkligen inte vill missa, sen på kvällen är det fest hos Lemon och på söndag är det kryssning inbokat. Och jag vette tusan hur det ska gå. Jag vill, vill, vill göra allt men just nu känns det som jag inte orkar någonting.



Aja, vi får se hur det blir med saker och ting! Beror nog mycket på hur jag mår imorgon! Hoppas ni andra får en skitrolig helg i alla fall. CIAO!


/Malin.

090326

alla andra är verkligen kassa på att uppdatera just nu, men jag är stolt över mig själv som faktiskt har uppdatarat varje dag ett tag nu!
Lilla Malin är sjuk, dubbelsidig öroninflammation har hon stackaren!

Idag hade vi bara tre lektioner och jag hann hem redan vid halv 3 så jag har varit iväg och tränat och snart så tänkte jag sätta igång med spanskan, vi har uppsats imorgon! Hoppas det går bättre än vad det gjorde i tisdags för mig..

Men innan jag sätter igång med den tråkiga spanskan så tänkte jag leta igenom min garerob efter något att ha på mig på lördag när vi ska hem till Nina och parta lite smått, det ska bli kul!

Jag lekte lite med min kamera så jag bjuder på några godingar, jag är nämligen riktigt het precis efter jag varit och tränat, titta och se själva!



haha, den här är till Fredrika, hon älskar nämligen när jag gör den här minen.
Hon tycker att jag ser så nöjd ut!





Haha nu får det vara nog!
Vi ses.
Puss!
/Sandra

Våffeldagen!

Dagen började med -10 grader när jag vaknade och en seg skoldag men efter så gick hexagongänget + Robert till Sandys och hade det mysigt.

På lunchen så fick jag och Siri reda på att det just nu råkade vara 3.90kr/hg godis på coop extra så vi började vandra dit men när vi tillslut kom fram till Lidl så visade det sig att vi var helt fel ute. Men godis fick vi i alla fall, även om det inte riktigt var vad vi såg fram emot!

Vi slutade vid halv två idag men jag hade utvecklingssamtal vid halv 4 så jag stannade kvar i Nyköping med Robert som höll mig sällskap, jag provade en kjol på Gina som jag funderar på att köpa och Robert bokade tid för klippning annars så satt vi ute och njöt av solen!

Nu har jag precis ätit goda våfflor så min mage gör ont!



Jag ska nog strunta i att plugga idag och bara lägga mig i sängen och titta på tv och tycka att livet är underbart!
Vi hörs och ses.
Puss!
/Sandra

DAGENS VIDEO!



/Hexagon.

Tisdag!

HallåHallå!

Jag har precis kommit hem från spanskaprovet som gick helt sjuk dåligt, jag förstod inte ens instruktionerna på provet eftersom de var skriva på spanska. Vad är liksom konjunktiv och imperfekt på spanska? Nej, nu känns det som om jag lika gärna kan gräva ner mig.. Spanska steg 4 är det svåraste jag varit med om!

Mitt humör är inte topp idag helt enkelt.
Jag och Malin gick till biblioteket och satt där och pluggade spanska från klockan 12 till halv 3 idag men det gick åt skogen i alla fall. Robert tyckte synd om mig så han kom förbi med en chokladkaka, den satt inte helt fel!

Glöm inte våffeldagen imorgon!
Puss.
/Sandra

Måndag!

Det är så mysigt med måndagsmornar när klockan ringer kvart över 6 för att det är skola som gäller igen efter en skön helg, det blir en sådan mysig känsla i kroppen! Eller vad tycker ni?

Idag hade vi en kort dag och slutade 13.25 efter det så gick vi hem till Nina och åt tårta, bullar och lite godis, det var mysigt och gott! Inte nog med det, på bussen så fick jag sällskap av självaste Corriz också, så ser en bra måndag ut!

Idag så är det spanska och argumenterande text som gäller!



Vi hörs imorgon!
Puss.
/Sandra

You wanna check into the heartbreak hotel but sorry we’re closed.

I morgon är det tandläkarbesök, spanska prov och utvecklingssamtal som gäller!


/Nina

FAKTISKT..

Så blir det även en tripp till España i sommar! :D 

Och nästan det bästa av allt - det är en ROADTRIP, vilket betyder att jag SLIPPER FLYGA! Underbart. Nu är jag riktigt taggad för sommaren. Först Spanien med la familia och förhoppningsvis Snorre, sedan Egypten med alla tjejer. GREAT! :D

Det gäller att ha något att blicka framåt mot när snön faller utanför.. Igen. Suck.

/Fredrika


090322

Värst vad bloggen har varit tom den här helgen..
Det ska det bli ändring på för nu ska ni få höra om min "händelserika" helg.
I fredags så åkte jag och Robert hem till mig och bakade kladdkaka som fick en svampig konsistens, tittade på sex and the city och på vänner såklart!



På lördagen så kom min morbror och hälsade på och jag fick träffa min lilla kusin.. Otroligt söt, det var fullt liv på honom tills han slog i huvudet och ville åka hem igen.
Vi åt en massa bullar och efteråt så tittade jag och Robert på confessions of a shopaholic, den var mysig men förutsägbar vilket kan bero på att jag läst boken men vad vet jag!?

Ett år gammal bild på sötnosen!


Idag så åkte Robert hem vid 1 och jag gick vidare till gymmet..
På planeringen för idag så står det:
Städa upp i rummet!
Plugga spanska!

och
Titta på Gossip Girl!

Vi ses!
Puss.
/Sandra


20 MARS

Idag fyller min pappa år!
Jag tycker att vi ska säga grattis till honom, så GRATTIS PAPPA :D

Salem al Fakir ska ju släppa sin nya skivan snart, Astronaut heter den!

Foto: Johan Heikensten/DN
Han är väldigt söt och så har han fina kläder ;)


/Nina

Siri + malin = mvg i matte c!


16 månader!

Idag så har jag och el roberto 16 månader tillsammans!

Det ni! :D


Tyvärr så existerar det inga nya bilder på oss, bara från då jag hade blont hår, men det ska det bli ändring på!
Bilden är för övrigt från NYÅR! Tiden går ju så sjukt snabbt..

Idag så har det inte hänt så mycket, vi har haft en allmänt seg dag i skolan och väl hemma så tänkte jag börja med en bokanalys som ska in imorgon. Analysen ska vara på boken "den unge werthers lidanden" en mycket spännande och bra bok, eller inte!



Helgen ska bli skön i alla fall, jag ska träffa Robert, träna och plugga spanska, vi har nämligen prov nästa vecka och det känns inte riktigt bra.. Sista provet innan NP i spanskan, det är nu det gäller!

Ha en fin torsdag, det ska nämligen jag och min kära vän bokanalysen ha!
Puss.
/sandra

Det här med dammsugare

Sandra skrev höromdagen att hon hade varit och ätit en dammsugare på Sandy's här i Nyköping.
Jag och Fredrika har länge varit på jakt efter Nyköpings godaste dammsugare, eller filmrulle som det är så mycket coolare att säga eller hur pappa! 
Nu har jag hittat dem!
Dem finns på Princess :D

Så gå dit om ni är sugna på en filmrulle, jag säger bara MUMS!



/Nina

Dagens video!



/Hexagon

090318

Hejsan bloggen!

Idag har varit en sån där härlig dag, solen skiner och jag är på bra humör. Skolan började med Geografi där vi fick leka världshandeln som mot slutet blev en blodligt allvarlig tävlig (i alla fall i våran grupp) som var ett I-land men förlorade mot ett U-land.. Framtiden ser inte ljus ut för landet De rika..

Vi slutade tidigt idag, redan vid 13.30 så efter skolan träffade jag Robert, vi satte oss på Sandys där jag åt en smaskig dammsugare!



Jag kom precis hem och tänkte fortsätta skriva på min argumenterande text om finanssfärens toppchefers ansvar som jag och Malin flitigt nog arbetade med över lunchen.

Vi hörs senare!
Puss.
/Sandra

88!

Det här är vad jag längtar efter:

Spanien 2007


Där, på en strand i Spanien låg jag och stekte 2007 med la familia.. I år blir det på en strand i Egypten med hexagongänget minus Siri plus Corriz.... Åh, vad jag längtar!

Det är bara 88 dagar kvar till sommarlovet nu, ack så lite men ack så mycket som ska göras!

Har jag förresten nämnt att jag verkligen inte tycker om spanska på senaste tiden?..
Landet är härligt på sommaren men språket, usch!
Nu ska jag försöka ta tag i spanskan, vi har ju faktiskt läxförhör imorgon och prov nästa vecka..
Önska mig lycka till!
Puss!
/Sandra

MALIN KOLLAR LÄGET LITE HÄR PÅ BLOGGEN.

Jag har egentligen inget att skriva. Sitter och pluggar arslet av mig som vanligt och behövde ett litet break. Min mamma gjorde världens godaste kycklingsallad till mig idag. Den var så god att jag skulle kunna ge min högra lilltå för den igen. Dessutom så övningskörde hon med mig riktigt länge. Så ett givet Dagens Plus går till moren.

Annars finns det som sagt inget att skriva. Skolan håller på att ta kål på mig och jag har redan gått in i väggen sisådär 17 gånger de senaste veckorna. Men nu är det bara 4 dagar kvar förresten! FYRA SATANS DAGAR. 21 Mars så smäller det. Datumet jag räknat ner till i ett halvår. Iofs är det lite förstört nu eftersom det mesta redan läckt ut på nätet i förväg. Men vafan. Man får ju inte vara bitter.


Det är coolt att skela.

CIAO! /Malin.

JAPAN FÖR FAN!


Jaa, så här kul har jag det!

/Nina

Forrest Gump

En snabbversion av Forrest Gump till er som missat den filmen!



life is like a box of chocolates
  -you never know what you're gonna get


/Sandra

Gossip Girl

Bästa avsnittet på länge, jag klarar inte att vänta en hel vecka!
Söndagar är numera dagar jag ser fram emot..!!



xoxo
/Sandra
haha!

Heroes


Jag säger bara ojojoj!!

/Nina

RÖHNISCH

Jag vaknade tidigt idag, jag har redan haft tid att inviga mina nya träningskläder på gymmet..
Ett par gråa trekvartsbyxor och ett rosa linne från Röhnisch, jag bara älskar röhnischs kläder.. Helt perfekta träningskläder för tjejer.

      

Idag står plugg på schemat men jag funderar på att ta en paus för att se Australia, jag har hört att den ska vara bra, vad säger ni? Är den värd att se?

Glöm inte Gossip Girl ikväll.
Puss!
/Sandra

Lördag!

Hejsan!

Idag vaknade jag upp brevid min älskling och tog en tidig buss hem för jag skulle nämligen hjälpa malin med att välja ut en balklänning. Ingen balklänning hittade vi men jag kom däremot hem med nya träningskläder, så nu finns det inga flera anledningar till att undvika gymmet.

Jag försökte mig nyss på slutprovet i trafikkunskap där jag fick 47 av 70 rätt (57 är VG).. Det gick faktiskt oväntat dåligt, det gäller att ligga i nu om jag ska nå mina mål.. Som tur är så har vi 10 försök på oss!

Ikväll har jag inga större planer, det blir nog att titta på melodifestivalen och tycka synd om mig själv för jag har riktigt ont i magen..
Imorgon så ska jag försöka komma igång igen med gymmandet så jag ska iväg och träna en stund annars så är det spanska, engelska och svenska som gäller!

Vi hörs och ses.
Puss!
/Sandra

Tack!

 
Jahaa...
Är det så man ska göra?
tjuvtittat.se


/Nina

nattsudd

God kväll på er!
Dagen har spenderats ute i den friska luften, vi har haft friluftsdag.
Då var det angelfiske som gällde, det blev inte så mycket fiske för min del utan det blev mest snöbollskrig och lite annat bus.

Jag var och slingade håret igår så nu är jag verkligen blond, ingen tvekan om den saken!

Fredrika och jag har precis kollat på film och ätit pizza, mysigt!
Men snart ska vi nog sova, det är ju som nästan alla vet en dag i morgon också!

God natt
/Nina

Skolan!

Hello everyone!

Jag sitter här i datorsalen med Malin och Fredrika. Lilla Siri är i Sydafrika och gör oss avundsjuka, men på tisdag så har vi henne tillbaka i skolan igen!

Idag så ska jag sova hos Robert, vi har friluftsdag imorgon så jag ska därför ligga kvar i sängen på fredag medans Robert knallar iväg till hans skola.. Det är härliga tider!
 
Nu ska jag be Malin om hjälp med geografin!
Vi hörs.
Puss!
/Sandra

I'LL TAKE YOU TO THE CANDYSHOP

Vi är lite dåliga på att uppdatera här, i alla fall jag. Måste minsann bli bättring på det!

Det har inte hänt så mycket här, pluggar mycket och jobbar en del. Som alla säkert redan vet är resan till Hurghada bokad och klar vilket känns skönt, framför allt för att man har något att se fram emot! Humöret är ju inte alltid på topp såhär i mitten av mars när snön bara fortsätter falla.. Nu är det dags för vår tycker jag och jag tror inte att det är många som protesterar?

Förresten finns det väldigt mycket musik på vår kära jord som är klart underskattad. Jag och Ninat kom på oss själva idag med att kunna hela texter till låtar som man egentligen borde skämmas över att man någonsin har lyssnat på. Men det är så det ska vara! Det är ju faktiskt oftast de låtarna som är roligast.

I helgen ska jag jobba och plugga och kanske hitta på nåt med tjejerna. Får se :)
Imorrn däremot kommer min käre bror hem från storstan! Ska blir riktigt kul! Hoppas han är en lojal läsare nu så han ser det här :)

/Fredrika


Lite sommar och sol skulle inte sitta helt fel nu va? :)


Why are you so paranoid?

All the talk in the world lost in the world til you finally let that thing go
You wanna check into the heartbreak hotel but sorry we’re closed.

Sitter och pluggar ekonomi i min ensamhet, eller ja katten är här... han är lite knäpp!
Fredrika åkte hem för några minuter sen, vi har pluggat ekonomi och lyssnat på väldigt bra musik!
vi fick en kommentar alldeles nyss, den anonyma personen tyckte att vi uppdaterade för sällan och då tänkte jag att jag kunde slänga in ett inlägg, bara så där liksom!
Vi har blivit lite dåliga på det här med updateringar men vi håller på att bättra oss, det kan vi tumma på :P

Ska åter gå till ekonomin nu, det är verkligen roligt! Vi ska ha läxförhör i morgon men jag har en känsla som säger mig att det mer kommer lika ett prov.... Jaja, man får se livet från den ljusa sidan (HAHA!)

/Nina

VART ÄR MIN IPOD!

Min Ipod är borta. Jag lever för min Ipod och lyssnar på den konstant från att jag vaknar tills det att jag somnar till regnskogens alla läten. Nu är den spårlöst borta och till en början var såklart min lillebror huvudmisstänkt då han var den sista som använde den. Efter att ha trackaserat honom med ett antal telefonsamtal och sms har jag insett att det kanske inte är han som har tagit den. Jag kan klara mig utan den i några dagar med grejen är att imorgon ska jag sitta på ett flyg i 20 h! Jag får ångest bara jag tänker på det och det som är irriterande är att jag vet att den är i mitt rum eller i närheten och det är det som stör mig allra mest. Den ligger säkert på samma ställe som min bortappade kamera med alla bilder från i sommras som jag nyss köpte en ny laddare till för jag visste inte att den var borta! vad händer med mig, varför tappar jag bort allt som betyder nåt? Läxböcker, onödiga papper och smutsiga kläder är det enda jag kan hitta! 

Jag fruktar att det här kommer bli min värsta, längsta, tråkigaste och deprimerande flygtur hitills! Som tur är har jag iallafall sällskap av min brittiska kopmanjon och väl framme väntar ett 5 stjärnigt hotel men jag ser inte fram emot resan! ska dock bli kul att komma tillbaka, var bara 2 månadet sen jag var där sist! 



Lyckligt omedveten och med ipoden i gott förvar!

94!

94 dagar kvar till sommarlovet mina kära vänner!

/Sandra

Dagens Video



//Hexagon

DAGENS VIDEO.



/Malin.

rubrik

Imorgon är det måndag, det betyder att vi har matte första lektionen..


Det handlar bara om att ha en realistisk målsättning...

3:ans spårvagn, Göteborg

Två killar i gymnasieåldern diskuterar senaste matteprovet.
Kille 1: Hur gick det på matteprovet?
Kille 2: Jag gjorde det inte, hur gick det för dig?
Kille 1: Jag fick IG.
Kille 2: Var det svårt?
Kille 1: Nä.

(tjuvlyssnat.se)

 

/Nina

 

 


Dagens video

Det här med språk är inte alltid så lätt...



/Hexagon

BIO, KLÄTTRING, LÄSA.

Visst är jag uppe tidigt idag? Jag vaknade för nästan en timme sen och har inte gjort något alls sen dess. Så därför kände jag göra något kulturellt och utbildande som att skriva ett blogginlägg. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, alls. Så jag börjar med att berätta om min helg och så får vi se vart det slutar. I fredags så kollade jag på massa Lost-avsnitt på kvällen och käkade granny-smith äpplen. Jag var i stort behov av en rejäl dos rebound-mys efter min helvetesvecka i skolan. På natten när jag skulle sova så gick det sådär för Adam låg och pratade danska rakt i mitt öra i över en timme. Aningen störande kanske ><.

Väl på lördagen så gjorde jag nada. Pluggade lite, läste lite, kollade på tv. Ni vet, ännu mer rebound-mys helt enkelt. På kvällen skulle jag egentligen åka och träffa brudarna och hitta på något. Men när det väl drog ihop sig för partaj så drog jag mig ur som den bittra, gamla hagga jag är. Det blev till att vara hemma och läsa istället. Men det är ju faktiskt bland det bästa jag vet så :).

Nu ska jag gå och äta en megastor brunch och sen blir det att gå på bio. Ska se Män som hatar kvinnor. Självfallet har jag redan läst boken och den var inte mycket att hurra för. Vi får däremot se hur bio är! CIAO!



Det skulle inte vara helt fel att sticka iväg och klättra lite idag faktiskt! Det är förjävligt att behöva åka till Norrköping varje gång...


/Malin.

Fråga

VI PÅ HEXAGON UNDRAR VAD ALLA SKA GÖRA I KVÄLL :D
OAVSETT VAD NI HAR ELLER SKA HA FÖR ER, SÅ ÖNSKAR VI ER EN RIKTIGT GOD KVÄLL.

//Hexagon

Lördag

Nu sitter jag här med Amanda.

Vi funderar över hur kvällen ska se ut....
Det får tiden utvisa, som jag brukar säga :P


/Nina

Lördag!

hejsan!

Robert har precis åkt hem och jag håller på att packa ner klänningar och annat eftersom jag ska till Linn snart. Imorgon så fyller snyggingen 18år men vem vill fira på en söndag? så det blir idag!

Linn för ett år sedan!


Igår så tittade jag och Robert på sex and the city, åt godis och hade det mysigt..

Idag är det den 7:de mars och det betyder att jag fyller 17 1/2 idag :D Grattis till mig!
Nu ska jag fortsätta med att göra mig iordning och packa!
Vi hörs!
Puss.
/Sandra


DAGENS VIDEO.



/Malin.

en kväll med photoshop


Den galna svart katten


Sotis?


Boden, hösten -08


Sicilien, sommaren -09

Dem här, och många andra, har jag suttit och lekt med ett bra tag nu.
Vad tycker ni?
/Nina

MYS OCH HELG.

Ja, som ni säkert redan vet så har vi klarat av ett historiaprov och ett läxförhör i ekonomin idag. Båda gick helt okej faktiskt. Och eftersom vi hade redovisning för våra diktanalyser på eftermiddagen och eftersom jag redan gjorde min i onsdags så unnade jag faktiskt mig själv att åka hem redan vid lunch och i samma veva köpa en jättesöt klänning från MQ. När jag kom hem fortsatte unnandet med en jättegod ost och baconsås med pasta! Jag är nog världens bästa kock.

Men men, låt er inte luras av mitt glada sken. Nu är det back to work - har massvis som jag måste hinna göra den här helgen! Hoppas ni får en trevlig ledighet under dessa härliga helgdagar! :)




/Malin.

Lunch!

Hejsan!

Nu har vi lunch, vi har hunnit ha historia prov och ekonomi läxförhör vilket verkligen inte var det roligaste! Just nu sitter jag och övar till min engelska presentation om min dikt "How to Be Neat" och ja, det går väl sådär..
Efter skolan så blir det troligtvis en fika med Robert och så ska jag se till att jag har 1000kr till på måndag så vi kan boka våran resa till Egypten!

Nu ska jag fortsätta med engelskan!
Puss.
/Sandra


Nina Hjärta Kanye



/Nina

Innan jag kryper ner i min underbara säng

Nu har jag skrivit klart min engelska diktanalys, känner mig ganska så nöjd faktiskt. Hoppade över punkten symboler för det hittar jag inga, vad fan skulle det finnas för symboler i en dikt som handlar om att Love should be a big event?!
Jaja, har sammanfattat mina kopplingar i historian så nu ska jag bara göra stolpar eller en mindmap, har inte riktigt bestämt mig än, men bra ska det bli!
Sitter här och lyssnar på lite musik och slappar en stund innan jag kör igång på stolparna/mindmapen, ska nog gå och duscha också innan det blir för sent.
Måste läsa Ivanhoe, men den är ganska tråkig och det händer ju aldrig någonting...

På idrotten idag var jag och Fredrika ute och sprang, då tog vi en lite paus på kanske 5 minuter och då är det ju klart att man passar på att gunga lite :P


Nina i ett gigantiskt nötskal, så himla typiskt mig!
(Men roligt var det ju såklart)

Nu ska jag fortsätta med allt!
Höres
/Nina

090305

hallå världen!
Jag kom precis hem från Fia som är nyopererad, vi drack lite av det te som jag köpt åt henne som var väldigt gott och hade det mysigt. Stackars Fia hoppar på kryckor men envis är hon, man får knappt hjälpa henne bära saker.



Som jag nämnt tidigare så har vi väldigt mycket tills imorgon och jag har knappt öppnat böckerna under hela veckan, jag tänkte börja nu.. Så hur det kommer gå för mig imorgon vill jag inte ens tänka på!

Idag så har vi preliminärbokat en resa till Egypten i augusti och det ser mycket lovade ut!

Skulle inte sitta helt fel!


Imorgon så ska jag sova hos Robert, vi ska nog bara ta det lungt och titta på film men imorgon så blir det partaj när min sötnos Linn fyller 18 år och blir en riktig kvinna! Det kommer bli grymt!
Vi hörs och ses.
Puss!
/Sandra

dagens video


 

18.11

Kollade på POPCIRKUS igår, och då var den här ungemannen med och spelade och sjöng!
Han är ju för söt, och nu har han ju klippt bort sina lockar också, det var fint!


Nästan lika söt som socker, det är han ju.

Och btw, jag håller på med den nya headern,
den kommer upp någon gång då vi har fixat lite nya bilder som är fresh :P

/Nina, layout- and desighead ;)

NINAS HJÄLP EFTERLYSES.

Vi måste ändra vår design en aning, börjar bli lite ringrostigt. Något som Nina vill jobba på kanske? :D

DAGENS VIDEO.


Vilka puckon!

/Malin.

GODNATT PÅ ER!

TÄNKTE BARA PÅMINNA ALLA ATT DET VAR JAG, ÅH HÖGVÖRDIGE VARELSE, SOM FRAMSKAFFADE DETTA SPOTIFY TILL AMANDA OCH NINA.

Det är mina fagra fingrar som över tangenter farit för att kunna betjäna dessa två fagra flickebarn.


Ack, jag är en from varelse som skapat mycket lycka här i världen genom att skänka det vördnadsfulla Spotify och föra dess anda vidare. AMEN.



/Malin.

Precis

Jag håller helt men Amanda!
Vad skule världen vara utan musik? Jooo, väldigt mycket tråkigare och deprimernade, och som Amanda sa, väldigt tyst.
Och Spotify är väldigt roligt, och jag är väldigt sen med att använda det!
"Everyone Loves Music"
- Så sant som det är sagt!



Nu ska jag läsa historia och fundera över sambanden mellan ny världsbild, kyrkan splittras och nationalstatens födelse. Helst ska jag ju komma på några smarta och klyftiga kopplingar som kan förklara utvecklingen under perioden,tidigmoderna tiden, i stort!
Jag säger bara lycka till Nina!

/Nina, som överlevde dagens spanska lektion :)

Tjooolahopp

Det går så seeeegt, ujujuj det går segt!
Det tar aldrig slut utan det blir bara mer och mer tills det inte går längre. Inte är det roligt i alla fall. Men jag håller på att ta mig upp på fötterna igen och sakta men säkert betar vi av läxa för läxa. Nu har vi varit så duktiga att vi klarat av ekonomiredovisning och spanska läxförhör. Nu är det bara resten kvar!

Jag sitter här och skriver på min engelska redovisning vilket inte är så roligt, men samtidigt leker jag lite med mitt kära Spotify som gör mig väldigt lycklig! Fantastiskt påhitt det där! Vad skulle vi ta oss till utan musik? Jo mina vänner, världen skulle bli väldigt tråkig, för att inte tala om tyst.

//Amanda


POEM!

Alla dagar är inte som man önskar, om jag var en superhjälte skulle jag vilja kunna vrida tillbaka tiden som min superkraft! Både tid för misstag och för att rätta till dem, låter inte helt fel..



Jag behöver eran hjälp, ni härliga bloggmänniskor!
Jag ska analysera en dikt,
jag tänkte om jag lägger upp den här så kanske jag får några fina idéer från er..

Still to Be Neat

Still to be neat, still to be drest,
As you were going to a feast;
Still to be powder'd, still perfum'd:
Lady, it's to be presum'd,
Though art's hid causes are not found,
All is not sweet, all is not sound.

Give me a look, give me a face
That makes simplicity a grace;
Robes loosley flowing, hair as free:
Such sweet neglect more taketh me
than all th'adulteries of art;
They strike mine eyes, but not my heart.
                       

Vad tycker Ni att det är för känska/stämning i dikten och vad är det för tanke/budskap i den tycker Du..
Tack på förhand!
Puss!
/Sandra

SHIT!

Hallihallå!
Ville bara uppdatera bloggen lite innan jag ska gå på spanskalektionen,
som förmodligen kommer bli min sista lektion i livet!
Idag har vi nämligen läxa på dativ och ackusativobjekt och det är ganska så svårt och jag fattar typ ingenting.....
Ha det bra, och för hoppnings vis så syns vi senare, men bara om jag överlever denna hemskhet, man kan aldrig vara säker när det gäller mig :P
/Nina 

MÅNGA HEMSKHETER PÅ INTÅGANDE.

Skolan håller på att ta livet av mig. Jag är inte ens glad att det är sommarlov om 14 veckor. Jag är så knäckt och avtrubbad att jag inte förmår mig att känna glädje över en så storslagen sak som mitt sista riktiga sommarlov.

I mitt huvud är det bara 14 veckor kvar till sommarlovet. Hur mycket som helst att göra och jag blir bara snurrig av allt. Dessutom ska jag hinna fylla 18 år (!) och få rynkor innan dess. Jag bävar för denna hemskhet. Jag tror att det är 67 dagar kvar idag (jag räknar ner i fruktan, ej i glädje ty min ungdom var allt för kort).


Jag bävar.

Men men, tillbaka till verkligheten och Geografin. Men om 20 min ska jag och Siri gå och käka på Rhodos! Sug på den ni!

/Malin.

Castles made of sand..

Jaa, vad ska man säga..
VI har som sagt ganska mycket i skolan nu, och då gör Ninas hjärna som vanligt. Den stängs av och låtsas som ingenting..det är nog någon sorts försvarsmekaninsm tror hon.
Idag satt Nina kvar i skolan med Amanda och pluggade spanska, när dom sen skulle påbörja vandringen hemmåt och bort från skolan såg dom att det snöade, det var inte så roligt!
Nu sitter Nina här och trycker in lite ännu mer spanskaskit samtidigt som hon sjunger med i Castles made of sand :P

"Down the street you can hear her scream youre a disgrace
As she slams the door in his drunken face
And now he stands outside
And all the neighbours start to gossip and drool
He cries oh, girl you must be mad,
What happened to the sweet love you and me had?"


"And so castles made of sand fall in the sea, eventually"

Nu tackar Nina med den sprängade huvudvärken för den här gången, hon ska nämligen fortsätta med spanskan, och sen ska hon läsa den superspännande boken Ivanhoe!
/Nina

segtsegtsegt!

Svar till fd. läsare: ja, jag är ledsen men vi har blivit lite dåliga på det där med att uppdatera.. Tråkigt att du inte orkar längre men kul att du läste den och jag hoppas att du börjar igen när vi sätter igång igen!

Den här veckan kommer att vara seeeg och otroligt stessig känner jag..
Idag hade vi ekonomi redovisning
Imorgon har vi spanska läxförhör
på fredag så har vi: ekonomi läxförhör, engelska presentation, svenska PM + en utläst bok som jag började med idag och historia prov!

Jag längtar verkligen tills 2an är över! bara 102 dagar kvar till sommarlovet!
Nu ska jag inte tråka ut er med skolan! Det händer ju faktiskt roliga saker också!

Idag så gick jag på stan och hittade en liten present till Fia som jag ska träffa imorgon, vi ska ta en fika och jag ville ge henne en present som ett "lycka till" och "jag tänker på dig" -present eftersom hon ska opereras på torsdag!
Jag hittade också en present till Linn som fyller 18år nu i helgen! Jag ska dit och fira henne på lördag, det ska bli grymt kul!
Jag blev nöjd med vad jag hittade till de båda så jag hoppas på glada miner!

Snart så ska jag sätta igång med spanskan så önska mig lycka till!
Puss!
/Sandra

1 mars!

Hallå gott folk! Det är äntligen mars och sommarlovet närmar sig med stormsteg, bara 14 veckor kvar nu.. Jag älskar sommaren, om bara snön ville försvinna och gräset komma fram så är jag lycklig!

Den här helgen har varit fin, i fredags så var jag med Roberto. Han var med mig på våran sista lektion, spanska, därefter så åkte vi hem till mig efter att jag testade lite kläder som jag kanske vill handla denna månad.

Vi vaknade tidigt på lördagen och Robert åkte hem till sig. Jag och mamma som är ensamma hemma började åka runt i trosa så jag kunde dela ut lite CV i hopp om ett sommarjobb, det gick bra, 12 ansökan fick jag ut. Mot kvällen så handlade jag och mamma lite got mat och gott till kvällen då vi skulle ha myskväll!
Linn som hade vägarna förbi trosa kom också och hälsade på i drygt en timme.

Jag och mamma satte sedan igång med våran myskväll med 7 pounds och slumdog millionaire, två riktigt bra filmer!

    

Idag har jag planerat att köra lite trafikkunskap och ekonomi..
Hoppas ni haft en trevlig helg!
Puss.
/Sandra

ÄR DET VÅREN SOM ÄR HÄR?

Jag blir förvirrad - igår snöade det och idag skiner solen som om den aldrig varit borta. Inte för att jag klagar, men man vågar ju inte hoppas för mycket nuförtiden. Har för mig att det snöade en bra bit in i april förra året, eller är det jag som minns fel? Oavsett så kändes det som om vintern aldrig skulle ta slut.

Den här skolveckan sniglade sig fram, men så igår var det äntligen fredag! Efter skolan jobbade jag en stund och sen åkte jag till Oxelösund för att mysa lite med mina flickvänner innan jag åkte hem. Kollade några avsnitt Scrubs innan jag somnade och så vaknade jag vid 8-tiden i morse av att solen sken rakt in i mitt rum.
Ja, det är inte för inte jag ville bli hämtad igår eftersom mina kära kamrater sover typ 3 timmar längre än mig.

Även idag ska jag till Ockle en sväng men inte till Malin, sen blir det fika med Ninat på stan :)
Ha en bra och trevlig helg folket!

/Fredrika

RSS 2.0