Sandra & Linn tittar in..

..men snart åker vi till Götet och har det fett bra! Puss på er!

Problem

Jag har ett problem.
Det är inget allvarligt problem, men det är ett problem. Problemet är min rullgardin.
Igår, precis innan jag skulle somna kände jag värmen i mitt rum. den kom som en våg, eller det kändes så i alla fall.
Jag hoppade upp ur sängen och började försöka dra upp min ena rullgardin.
Jag har två fönster i mitt rum, det ena var redan öppet men jag var tvungen att öppna det andra också för att det skulle bli lite drag.
Rullgardinen åkte bara längre och längre ner, men den åkte aldrig upp. Jag lyckades i alla fall öppna fönstret, utan att dra upp gardinen för svårt är det ju inte. Gardinen skulle upp så att det kunde blåsa in lite sommarnatts luft, jag blev bara mer och mer förbannad så jag la en förbannelse över gardinen. Om den inte åker upp inom två försöker så hämtar jag saxen. Den åkte inte upp..

Jag ska inte säga att jag hämtade saxen och klippte i gardinen för det vore att ljuga, det är absolut inget fel med att ljuga..
Efter en stund somnade jag, svettig som en gris, sur och arg som ett jävla bi.
Och ikväll tar vi upp kampen igen. I rutan, jag och rullgardinen (aka Råttan).

/Nina

just nu..

sitter jag i sängen och kollar på "Its on with Alexa Chung" en talkshow med just Alexa Chung på mtv.
Klockan är 20 minter över elva, jag är stört trött och imorgon blir det att gå up relativt tidigt för att göra iordning allt för en dag på sjön.






Det är härligt med sommar. Jag är röd. Det bränner lite. Det är så det ska vara.
/Nina

trött!

Igår var riktigt rolig! Helt klart värt att efter 3 timmars sömn sitta på en buss i över 1 timme och sedan jobba i 5!
Jag har lekt lite med Limpan efter jobbet och vi konstaterade att om 10 dagar så åker vi till GBG och lever livet i några dagar. Det ska bli riktigt skoj!

SexigaLinn förra sommaren!


Nu sitter jag och väntar på El Roberto som borde vara här snart, vi ska köpa godis och sedan ska vi titta på en mysig film. Snart ska jag äntligen få sova lite, inget jobb imorgon minsann! Yaay!
/Sandra

glad midsommar!

Idag firar jag först hemma med en massa god mat och andra onyttigheter, farmor fyller också 75 så det ska vi fira lite extra.
Senare dar jag vidare till Nyköping och träffar Amanda, Nina, Fredrika och Sara. Vad vi hittar på kan bara framtiden visa men jag kan lova er att vi har jävligt skoj! Det har man alltid med dessa brudar.

Jag & Amanda på skolavslutningen!


Dagen efter så får jag dra mig upp tidigt för att hinna med en buss som går vid 9 för att hinna till jobbet i Trosa. Livet är underbart ibland..
På lördag får jag även besök av El Roberto så helt jävligt är det inte, sen tjänar jag ju pengar också. Det får man aldrig glömma.

Me and El Roberto!


Nu verkar det som om folket börjar komma, jag som fortfarande sitter med blött hår nykommen från duschen..
Dags att snabba på lite kanske.
Puss på er!
/Sandra

amazing


Arctic Monkeys, underbart!

/Nina

Sommarlov!

Det är änligen sommarlov, jag hade nog uppskattat det mera om jag var frisk och solen lyste..
Om 30min ska jag börja åka mot nyköping och titta när syster-yster springer ut!

Igår så fick vi sommarlov, Amanda och Fred gjorde mina ben (och tår) sommarfina!


Förra helgen så tog min vän ida studenten! Hon var jätte fin och otroligt glad. Hoppas att malin får det lika kul fast det bara öser ner regn!

Nu ska jag trycka i mig några ipren, le och försöka få folk att förstå vad jag säger!
Grattis malin!
/Sandra

Hmm..

Det är något visst med musiker, speciellt de som vet vad de håller på med^^
Men den här snubben är 13 år, helt självlärd och väldigt duktig på guran :)



/Nina

Tisdag

Idag skulle man ha åkt till Mariefred med skolan men redan i söndags kände jag av halsont och lite sliten, och sen igår bröt det ut på riktigt. Känns som väldigt bra timeing måste jag säga..
Igår hann jag i alla fall klippa mig och vara i skolan en stund innan jag gick hem och kröp ner i sängen. Nu kurerar jag mig för fullt, det här är den första gången på hela dagen som jag är uppe på riktigt, menj ag ska nog återvända til mina prickiga lakan väldigt snart.
Om jag inte hade vaknat av att varmt snor rann över min vänstra kind så hade jag inte gått upp alls, men nu är jag vaken och sitter och kollar på Oprah Winfrey Show, och visst, hon är bra men det är en sak som jag stör mig på väldigt mycket!
Hon tycker om att prata om president valet ganska mycket, och det är bra att hon informerar om det, men måste hon tvinga sin politiska åsikt på alla andra?!
Tydligen.

/Nina

Söndag

Idag är det i alla fall bättre väder än vad det har varit de senaste dagarna. Inget regn utan sol, men ganska blåsigt..
Det blev en promenad med mamma på förmiddagen och sen en liten runda på stan :) så nu är outfiten till både skolavslutningen och fredagen fullbordad, så nu hoppas jag på skitbra väder, vindstilla och varmt utan regn!!
Efter det blev det en sväng till stugan där vi fikade lite och sen åkte vi in till stan igen där man träffade Malin på Blomsterlandet, nu blir det nog lite tv tittande och sen ska jag plocka och dona lite ;)

Grattis Amanda på födelsedagen!
/Nina

:)

Hej hopp på er alla små nördar!

Idag har jag varit på gnesta dan med några väldigt tjusiga flickor, lite otur med vädret men det funkade bra i alla fall.
Gårdagen spenderades hemma hos Mandurt i Norrtuna med Malin, Fredrika, Siri och Helene, det var trevligt med gott käk och film ;) Den här veckan har gått så himla fort, har nästan bara fikat och haft betygssamtal i alla ämnen i skolan, det är bra fint men det blir ganska tråkigt!
Imorgon blir det träning, ska bli skönt, har lite ny musik i lurarna också så det ska bli roligt. Det blir förmodligen en cykeltur till stugan med mamma. Hoppas på att det inte blir regn!

Veckan som kommer, kommer bli ganska slapp. Nästan inget att göra alls, ska till Mariefred på tisdag och sen är det den årliga fotbollsturneringen på onsdag, sen på tordag så är det SKOLAVSLUTNING och på fredag blir det väl att kolla på studenterna och förhoppningsvis någon fest någon stans :)
 
Nej, nu ska jag nog krypa till kojs :)


And you say it’s nothing
To discuss like eagles
And I’m floating face down
/Nina

Sommar!

Det är dålig uppdaterig här, till vårat försvar så har vi en massa att hinna med innan det efterlängtade sommarlovet kommer.. Bara 8 dagar kvar nu!

jag sitter och funderar vart solen och värmen tog vägen någonstans, vi som hade det så fint i helgen..
Jag vill ju bli brun!

På fredag så ska jag på Idas studentmottagning, det ska bli roligt. Jag önskar bara på att solen hinner titta fram när hon springer ut så det verkligen känns att sommaren är här. Hon är nog glad i vilket fall som helst, det får vi hoppas på eftersom jag har hört rykten om att det bara kommer att vara 5 grader, vi får hålla tummarna på att det är en stor tjock lögn!

Jag hittade en rolig bild på mig och el Roberto som jag tänkte dela med mig utav, titta och skratta ;)



Puss på er!
/Sandra

Gud vad det är skönt med regn ibland

Då behöver man inte göra någonting, bara slappa och lyssna på lite musik.. :)


myspace.com/underoath

/Nina

RSS 2.0