VI MÅSTE TA OSS I KRAGEN OCH SKRIVA LITE OFTARE.

HELLO SWEDEN! Ja hörni, vad sägs om en liten snabbresumé av slutet på veckan?
 
I torsdags
så slutade vi vid lunch och då blev det att käka på stan med tjejerna och sen inhandla diverse nödvändigheter. Eller det var idén i alla fall. Men självfallet blev det lite mer än endast nödvändigheter. Lätt hänt när man är mig. På kvällen blev det lite plugg plus att Niki slingade mitt hår. Inte stor skillnad men that's how I like it.

Fredagen var riktigt seg i skolan men när vi äntligen slutade blev det lite shopping även denna dag. Efter det spenderades kvällen hemma hos Nina Citron i Nypan. Det blev pizza, hyrfilm och chips. Riktigt mysig kväll med mysiga tjejer. Dock blev det alldeles för sent.

Lördagen blev segdag. På kvällen åkte vi till Heron City och såg Twilight. Och ja, det finns väl inte så mycket att säga. Jag skulle kunna skriva en bok om hur fantastiskt underbart det är med fantasy men jag tror ändå inte att ni skulle förstå. Jag menar, jag fullkomligt avgudar Harry Potter och Narnia men det här var som att ta det hela tio nivåer högre. Fantastiskt. Dock är jag nog ganska ensam om dessa synpunkter. Så jag ska inte tråka ut er mer om mina nördfantasier. Förresten så gick vindrutetorkarna sönder på bilen på vägen hem vilket gjorde att man inte såg ett piss. Därför blev det att åka sakta på gamla vägen hem från Södertälje vilket tog ett bra dag. Hah, men jag somnade ju så jag ska inte klaga.



Ja, mina vänner. Det var väl allt skulle jag vilja säga. Dagen idag har väl bara bestått av att smälla i sig lussebullar och dega (höhö) framför tv:n. Men men, tid för mig att natta kudden. Sov gott och vakna torrt :)

/Malin.

Tja!

Här var det tomt på nya inlägg!!
Sitter för tillfället och kollar på reprisen  av Desperate Housewives, det är bra det! Ska snart gå ut med hunden :)  Nu har föräldrarnas plan till Lubeck lyft och de är nog snart framme.
Helgen har varit lugn, i fredags var det film som gällde med Fredrika och Malin, i lördags blev det en sväng på stan och i dag är det första advent.
I morgon är det måndag igen och då är det skola som gäller, synd att helgerna är så himla korta. Det skulle behövas lite mer ledighet men snart är det jullov så det är bara att stå ut! :P





Ha en bra Första Advent!
/Nina

God morgon!

Äntligen är det fredag!
Tyvärr så har mina planer för helgen ändrats lite, jag ska inte alls titta på några söta hundvalpar för det blir nästa helg. I helgen ska jag vara i Nyköping med Robert, vad vi ska göra har vi inte riktigt bestämt men jag tror att godis blir inblandat på något sätt, eller jag kan ju hoppas.
Nu när jag har slutat med att föna mitt hår eftersom det har blivit så torrt så har jag gott om tid att skriva ett inlägg såhär på morgonen!

Nu ska jag börja göra mig iordning!
Pusspuss!
/Sandra

Hopp i det Gröna!

Hallå folket!!
Hur är det med er alla?? Själ mår jag underbart :D mestadels tack vare ett skitbra band som råkar heta The Kooks.
Jag vet att jag tjatar, men nu har jag inte bloggat på ett tag och nu så vill jag förklara varför jag tjatar om detta underbara band! Tack vare youtube.com har jag förälskat mig i detta band från Brighton, det brukar vara så att när jag har hittat och börjat lyssna på ett nytt band så lyssnar jag på låtarna så många gånger att jag tillslut inte står ut med dem. Inte så roligt men så har jag gjort många gånger tidigare, listan är lång........
Man blir varm i hjärtat när de sjunger och spelar, bara så att ni vet, där fick ni förklaringen till varför de är så bra också.
Jag såg nyss att de har varit gäster hos Jay Leno och att deras turne är slutsåld, inte alla men nästan;)! Det är stort... :P
De har ju släppt deras skiva också, där fick ni mina anhöriga just ett julklappstips!! (den heter Konk förresten)
Nej, nu ska jag återgå till The Kooks, som förövrigt såg ut så här för några dagar sedan i Hamburg




The Kooks <3



/Nina


Kläder!

Jag har ytterligare en gång drömt mig bort bland kläderna på forever21..
Jag tog en paus från städandet och pluggandet (som jag inte riktigt börjat med än) och tittade på b.la. dessa!

Jag har verkligen lust att beställa lite nu!

/Sandra

HÄJ.

Tjosan i trosan!
Detta är ett väldigt kärt återseende, det var ett tag sen man bidrog med nåt intressant inlägg till bloggen. Frågan är snarare om jag någonsin gjort det, men det är ju en helt annan femma!
Förresten, om nån vill ha tips om de fulaste uttrycken man kan använda i det svenska språket är det bara att höra av sig till mig. :)

Idag hade jag en kort skoldag, men det kändes som om den var 1000 år pga. det roliga matte C-provet som var idag. Jag har fått inse att jag verkligen inte har någon karriär inom kärnfysiken.
I vilket fall, med den insikten var jag tvungen att unna mig något för att dämpa min ångest över att jag aldrig kommer räkna ut hur långt bort den största stjärnan ligger och hur mycket den väger, så det passade sig att luncha med Nina, Sandra och Malin på Birgers. GOTT! :)
Sedan skulle de andra ha hälsoaktiviteter (aerobics) och med mina nyopererade tår kändes det inte som det mest passande, så jag tog halv 2-bussen hem, satte på TV:n och bakade chokladbollar istället. Ett mycket bättre alternativ tycker jag! :)

Oj, vilket långt inlägg. Så går det när man inte skriver tillräckligt ofta!

/Fredrika

SCHWEET.

Äntligen är matteprovet klart! Att det gick skit är en annan sak, men huvudsaken är att det är över! Dessutom är det fredag imorron vilket gör mig lycklig. Något som gör mig mindre lycklig är plusgraderna som attackerat snön och lämnat lera och regn kvar efter sig. Jag vill inte ha regn och slask utan snö överallt. En vit jul ska det bli i år har jag bestämt :)

För en gångs skulle ska jag inte plugga så mycket idag utan bara titta lite på that 70's show och sova!
God jul!
//Amanda

Hallå!

Jag kom precis hem från gymmet och tänkte hinna skriva ett litet inlägg innan jag hoppar in i duschen.
Idag hann jag med 12.08 bussen precis som igår, riktigt härligt!
Jag fick sällskap av Robert på bussen, i alla fall halva vägen.
Idag tänkte jag städa och plugga vilket kanske inte var världens surprise, inte det sistnämnda i alla fall.
Imorgon ska jag hälsa på Roberts hundvalpar!

Vi hörs!
Puss
/Sandra

UNDRA VAD DET SKA HÄNDA FÖR SKIT IDAG DÅ?

Livet känns sådär lagom betydelsefullt nu. Jag och Siri åkte från skolan precis innan lunch, peppade inför en heldag med Matte C. Vi tog bussen till mig, köpte pizza, bäddade ner oss i min stora och härliga säng och öppnade matteböckerna. Men vad tror ni hände? Inte mycket alls faktiskt. Vi gav det några härliga försök tills vi konstaterade att vi var ämnade för större saker här i livet. Så provet imorgon får gärna kyssa mig i brunögat. 

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på. Jag har trots allt några alternativ. Antingen så: 

1. Lägger jag mig och försöker sova lite. 
2. Lägger jag mig ner och kollar på tv. 
3. Jobbar jag lite. 
4. Fortsätter jag plugga med matten.


Jag och Sandra på någon tråkig föreläsning.

Frågan är bara vad man väljer en dag som denna... Självfallet ligger alternativ ett och två mig varmt om hjärtat. Förresten har min åldersnoja kickat in ännu mer än förut. Varför inte bara vara 16 föralltid? Jag vill gå på högstadiet igen. Domedagen kommer om 164 dagar och jag är inte det minsta förberedd.

/Malin.

Onsdag 13.40

Just nu är det den 26/11-08 kl 13.40 och det kommer det ALDRIG att vara igen, lite läskigt när man tänker på det. Vad gör jag med min tid egentligen?
Jo jag sitter här och bloggar, för övrig så känns det som jag är den enda som fortfarande bloggar i våran kära lilla blogg..

Igår var jag med Robert, det var mys vi åt tacos och godis och somnade framför teven. Han följde med mig till skolan idag men vi stannade bara till lunch sedan fikade vi på huldas och jag tog 12.08 bussen hem och Robert tog en buss till Marcus. På bussen träffade jag en gammal kompis, det var trevligt!

Dagen i ära så tänkte jag plugga matte, vi har prov imorgon och jag förstår ingenting. Matte C kommer att död mig!

Bild från i fredags, en mycket trevligare kväll än vad jag kommer att ha ikväll kan jag lova!


Vi ses!
Puss.
/Sandra

God kväll!

Jag har äntligen skrivit klart mitt rättskunskapsarbete som har legat och spökat i 3 veckor nu! Men imorgon, då jäklar lämnar jag in den! Det känns skönt, en sak att pricka av på listan.. Förövrigt så har jag pluggat matte och druckit te..

Imorgon så ska Robert förja med mig hem. Om han ska sova här vet jag inte än men man kan ju alltid hoppas!
Vi har hälsovecka i skolan så imorgon så ska vi på en föreläsning om spelberoende som avslutas med meditation. Eftersom det är direkt på morgonen så skulle det vara perfekta tillfället för en skön sovmorgon, men icke, det finns inte bussar som passar till det! Bussar står just nu på min hat-lista tillsammans med torra clementiner och mjöliga tomater!
Min klocka står därför på ringning klockan 6! Så det är bäst om jag får lite sömn.

Bara för att jag är lite suddig så ska jag dela med mig av en suddig bild på mig!


Sov så gott!
Puss!
/Sandra

BLOGGKOLL BLEV "BLOGLOVIN'". GAY, GAY, GAY.

Vet ni vad jag nyss upptäckte? Vi är ju uppe i tvåsiffrigt!

bloglovin

När samtalsämnet ändå är uppe kan jag passa på att rasa över att bloggkoll bytt till ett så gayigt namn. Inte smickrande. 

/Malin.

KÖRKORT NÅGON GÅNG INOM DETTA MILLENIUM VORE JU TREVLIGT.

Tjingepling i stugan! Det verkar som om det går lite trögt här. Förr hann man ju knappt knäppa med fingrarna förrän det började trilla in inlägg. Fast jag ska väl inte säga något, jag har inte skrivit på hundra år känns det som. Men men, that's life. I alla fall så ska jag försöka bättra mig. Men det är inte så lätt när man har tusen grejer att göra hela tiden. Jag menar, mitt liv är så fullt av massa spännande saker. Här sitter jag och skriver ett blogginlägg och missar 5 minuter av Färjan. Kan det blir mer tragiskt? Ack, vilka uppoffringar jag gör för livet.


Titta förresten vad som hänger ovanför min TV på väggen. Alla vägmärken. Jippie. Den stora dagen närmar sig med stormkliv och jag får bara mer och mer ångest. Det skulle inte vara helt fel att skjuta upp D-dagen några månader så man hinner plugga på det där förbannade kortet någon gång. 

(Förresten så var kläderna som Sandra la upp görsnygga. Jag vill också beställa).

/Malin.

Kläder

Det är härligt att drömma sig bort i forever21s härliga värld!



/Sandra

Måndag!

Hejsan!
Jag kom nyss hem,
det har inte hänt speciellt mycket idag. Fredrika gick efter första lektionen för hon skulle operera hennes evil toe.
Vi hade en föreläsning om kost idag, men vi orkade inte gå dit så jag, Amanda, Siri och Malin fikade på Huldas.. Det är bättre att fika och må bra än att inte fika och må dåligt! En kladdkaka och en iste var precis vad jag behövde!

På bilden så fick vi leka med lera idag, jag och Amanda gjorde många estetiskt tilltalande varianter..

Några få utvalda favoriter!


Jag hann med 14.25 bussen idag och har därför gott om tid att sitta här och tycka synd om mig själv, eller kanske titta runt lite på forever21, vem vet..

Idag tänkte jag göra rättskunskap, matte och lite geografi om jag hinner!

Vi hörs snart igen!
Pusspuss!
/Sandra

GOD KVÄLL.

Hejsan hoppsan =)
Jag håller med Sandra att vi blivit väldigt dåliga på att uppdatera men det beror ju helt enkelt på att vi alla har så otroligt fullspäckade och spännande liv så det är inte alltid så lätt att hinna med att blogga. Säger vi.
Helgen har varit grym, träffade två gamla kompisar, Beatrice och Helene, och spenderade helgen med dom och gick på det otroligt efterlängtade black and white partyt igår kväll. Det var asroligt och kan bäst beskrivas som en väldigt lyckad kväll.
Jag fick inte sova så mycket inatt då vi var tvungna att gå upp rätt tidigt för att åka hem från Beatrice, så jag har legat och halvslumrat nu på eftermiddagen. Underbart. Så jag tänkte fortsätta med det nu.

God jul och ha det bra!
//Amanda

hejsan!

Vi har blivit lite dåliga på att uppdatera, jag skyller på att vårat trådlösa har varit sönder! Nu kör jag igång igen..
I fredags partade jag med Fredrika, Malin, Siri och Sara. Jag sov hemma hos Robert, vi var hemma runt halv 2 och gick upp runt 7 för han skulle spela innebandy, på söndagen hade vi klockan på ringning klockan 6.45 av samma anledning, härligt! men då bestämde jag mig för att sova kvar och Robert fick bege sig ensam ut i mörkret!

Förövrigt så såg jag äntligen låt den rätte komma in i helgen och den är bra! Se den!
Jag har planerat att städa mitt rum, plugga och titta på Gossip Girl idag!

Vi ses!
Puss.
/Sandra

Hallå!

Sitter och lyssnar på The Kooks och funderar på vad mina tjejer kommer göra för bus i kväll.... :P
I kväll blir det en lugn och skön hemma kväll och det har man ju blivit lite retad och pensionärsförklarad för, eller jag blev det egentligen för min förklaring till varför jag inte kunde följa med ikväll, menmen så kan det gå.. Jag är inte bitter!

Tack Elli för att du tippsade mig om dessa godbitar! :P

Nu måste jag börja göra lite nytta här hemma innan mina över huvuden (för er som inte förstod min sarkasm så menar jag mina föräldrar) exploderar!!

/Nina

BEVIS!

DE HÄR LÅTARNA ÄGER!!


The Kooks - She Moves In Her Own Way




The Wombats - Moving to New York

Underbart!!

/Nina

Tja!

Sitter och lyssnar på The Kooks och lite Tiger Lou för att göra Elli glad :P
Det är bra musik men inga slår ju The Wombats (!!) Så jävla bra, så mamma och pappa: GE MIG DERAS SKIVA I JULKLAPP!

Det har ju pratats lite om pirater nu på sista tiden, och visst det kankse låter lite töntigt och taget ur en film, men egentligen så är det ganska läskigt! Läste nyss på Aftonbladet.se att en svensk segelbåt, nämligen Ericsson 3, förbereder sig för det värsta, de har med sig cigaretter och pengar för att kunna byta tillsig frihet vid kapning. De har också med sig rep för att slänga ut i vattnet så att det ska trassla in sig piraternas propeller.
Hörde på radion här om dan en piratprofessor uttala sig om saken och då kom jag äntligen fram till vad jag vill bli när jag blir stor! Jo, piratprofssor - Det skulle vara hur coolt som helst!!


Bild lånad från aftonbladet.se

/Nina

HEPPÅRE.

Extremt vackra bilder Malin lagt upp, verkligen. Menmen, vi hade det trevligt då iaf!
Nu är det redan tisdagkväll så snart är det minsann helg igen! Och jag har för mig att Nina sa att det var 25 skoldagar kvar igår morse, vilket då betyder att, med dagen borträknad, så är det 23 skoldagar kvar tills vi får lov =) Underbart! Dessutom är det ju abra 36 dagar kvar tills julafton. Jag säger ju det, det går fort som rackarns den här tiden på året!

Nej, nu ska jag fortsätta kolla Simpsons innan jag tar itu med rättisen.
God jul och ha det bra!
//Amanda

VAD SÄGS OM ATT JAG LÄGGER UPP LITE BILDER FRÅN HELGEN? VA? VAVAVAVA?

Jag scheeeker - som Amanda förmodligen skulle uttryckt sig.


Söta Amanda käkar kebab! 


Pumpsen var redo!


Haha, den här bjuder vi på!


Amanda är snygg!!!




Värdinnan själv!


Väldigt mycket rolig dans! :D

Ja, det är allt jag bjuder på för denna gång! Nu är det dags att plugga satan igen. Åh, så kul och intresserikt liv jag har. 
Over & Out.
/Malin.


HALLÅ I STUGAN!

Min dag kort- och sammanfattat:

Vaknade, duschade, frukost, åkte till skolan

Gick i skolan

Gjorde klart min uppsats om Rom (!)

Åt en (faktiskt!) äcklig glass på Donken

Köpte nästan en stickad tröja men ångrade mig i sista stund

Pluggat rättskunskap

Gjort mig i ordning för natten

Tänka sig va, så händelserikt! En helt vanlig måndag faktiskt, önskar att man hade något aningen mer intressant att skriva, men icke. Kanske kommer nåt hyperintressant senare i veckan (drömma kan man ju alltid).
Nej, nu är det dags för min beauty-sleep, det är ju trots allt tisdag imorgon!
Inatt ska jag drömma om fina, normala skor & skidåkning.. BRA PLAN.

Natti natti på er! :)

/Fredrika


KulKul!

Idag har jag pluggat en massa rättskunskap men jag vet inte om det riktigt fick mig att förstå bättre.
Nu tänkte jag skriva ett kort litet inlägg och sedan städa lite i mitt rum innan jag somnar, jag har planerat att somna tidigt idag!
Det är inte många skoldagar kvar nu till lovet, Amanda upplyste mig precis att det bara är 24st kvar! Hääärligt!
Nu tänkte jag börja städa annars blir det aldrig gjort.

Sov så gott!
Pusspuss.
/Sandra

DIT VILL JAG ALDRIG MER ÅKA.

Ja, hörni. Vad ska man säga. Depp helt enkelt. Man kanske skulle börja med droger, eller flytta till Kina. Något som får saker och ting att röra på sig. Eller så sitter jag bara kvar här och äter chips. Det har ju funkat hittills.

Idag var det i  aftonbladet i alla fall: 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3786489.ab . Jag kan lova er att det var skapligt läskigt där, kan fortfarande inte få ur det ur huvudet. Dit vill jag aldrig mer åka.

/Malin.

Bild!

Hej!
Jag, Amanda och Nina har bild nu. Fredrika har drama.
Jag är redan klar med det vi ska göra så jag går bara runt tanklöst, snart så ska vi täcka hela golvet och kasta färg och se vilket fint konstverk det kan bli.
Efter skolan så ska jag träffa Robert i väntan på våra bussar, men nu måste jag bege mig tillbaka till bilden.
Vi ses!
Puss
/Sandra

Ekonomi!

Hejsan.
Just nu sitter jag, Nina, Amanda och Fredrika i datorsalen och väntar på Per, vi ska bokföra idag!
Snart börjar vi eller egentligen just nu, så nu måste jag gå.
Puss!
/Sandra

Söndag!

Jag har precis tittat på one tree hill och gossip girl, riktigt bra program det där! Innan jag somnar så ska jag läsa rättskunskap och ha ett av våra kvällsliga god natt samtal med Robert.

Min helg har varit bra, jag har varit med Robert och vi har bland annat varit på Ikea med mamma och farmor och tittat på mirrors som var sjukt läskig, men det säger ju jag om alla skräckfilmer..



God kväll på er, vi ses imorgon!
Puss!
/Sandra


LÄSKIGT VÄRRE.

Så jävla sjukt och äckligt och creepy inatt så ni anar inte. Bilder kommer.

/Malin.

Hej

Sitter i köket och väntar på att klockan ska bli sju, för då börjar ju Gossip Girl!
Har varit med päronen och handlat och lite så där idag. Igår kväll var jag hemma hos Emilie och vi kollade på film, gosade med hundarna och åt makaroner och köttbullar, mums! Nu ska jag fixa lite med den andra datorn, plugga och duscha.
Vi hörs senare :)


/Nina

LÖRDAG.

Idag vaknade jag upp hemma hos Nina på förmiddagen och sen var det bara att hoppa på bussen hem till lilla Gnesta. Resterande delen av dagen har bara bestått av chill, dator och teve. Så tänkte jag också fortsätta min kväll eftersom jag är rätt så trött och seg i huvudet.
Skönt som sjutton med helg iaf och jag tänkte sova massor inatt så man är utvilad inför nästa vecka. Snart måste man också börja köpa julklappar, Sandra är duktig och har redan börjat. Hon är min förebild när det gäller julklappsköpning. Nu har man ju abra 39 dagar på sig.
Tack för igår kväll till Nina, Fredrika och Malin också!

//Amanda

idol!

Jag , Robert, mamma, pappa och Malin har precis tittat på idol!
Jag hoppas att mina flickor har det trevlig när de partar!
Nu eller snart så ska jag och Robert titta på låt den rätte komma in eller någon annan film men det lutar åt den just nu..
Jag är sjukt trött och roar alla omkring mig med att sjunga låtar från dirty dancing, idol nästa för min del!
Vi ses imorgon!
Puss!
/Sandra

Hej

Hallå!!
Jag och Malin sitter hemma hos mig och väntar på att pizzan ska anlända tillsammans med Amanda och Fredrika.
Ooo, nu kom de, så nu ska vi äta! Puuss!
/Nina

GRATTIS TILL MIG.

Ni anar inte hur trött jag är. Det känns som att jag ska stupa i backen vilken sekund som helst. Kul att vi slutar om två timmar. Jätteroligt. Grattis Malin.

/Malin.

Kul



Rolig...

Snyggt!

Jag kikade runt lite på forever21 medans Nina skrev klart hennes inlägg och där hittade världens gulligaste linne!


Titta och njut!



Puss!
/Sandra

Nina här!

HejHej!!
SItter här i skolans datorsal och stör mig på alla nya ettor.
Idag är det den 318:de dagen på året och det betyder att det bara är 47 dagar kvar till ett nytt år.
Läst nyss på Aftonbladet.se att "skräckpappan" Fritzl ska åtalas i mars för: mord, slaveri och våldtäkt, han är tydligen mordhotad av fängelsevakterna också, stackars honom(NOT!). Tänk att man kan behandla sitt eget barn på det visset, hemskt.

En annan sak som jag läste i tidningen i morse var att de har upptäkt ett nytt solsystem, och det är ju jättehäftigt. Det var forskare på Hawaii som med hjälp av superutrustning som hade sett en stjärna som lyser starkare än vår sol och de tre planeterna som kretsar runt stjärnan är tre gånger större än Jupiter, de går att se med blotta ögat under de rätta förhålandena. Det nya solsytemet är fortfarade ungt och i sina bästa år :P


Bild tagen från aftonbladet.se

Nej, nu ska jag återgå till skolans värld och mina kompisar.
/Nina 

Skolan!

Hejsan.
Just nu sitter jag inne i datorsalen med Nina, vi skippade lunchen idag. Ingen av oss orkade gå dit och Jag, Fredrika och Siri hade redan tagit en fika på Sandys under historian så jag är redan mätt på mitt stora goda wienerbröd!





Nu har vi bara engelska och spanska kvar! Och vi slutar 15.15 idag vilket är helt okej om det inte skulle vara så att jag är så jäkla kass på spanska att jag måste gå på extralektionerna som självklart är på fredagar direkt efter våran riktiga spanska!

Idag ska Robert sova hos mig, vi ska laga mat och titta på läskiga filmer, mirrows och låt den rätta komma in tror jag det blir. Självklart så ska vi också fira ettår :D

Nu ska jag och Nina återvända till Amanda och Siri.
Vi hörs sen!
Puss!
/Sandra



JAG VILL!

Åh vad jag är sugen på att åka skidor just nu! Tänk vad härligt det vore att stå högst upp i backen nu, solen skiner och det blåser. Och så ger man sig iväg.
Åh, jag längtar verkligen tills i vinter! Tycker egentligen inte om vintern men just i fråga om skidåkningen är det den bästa årstiden. Hoppas vi åker iväg på något med skolan nästa år också, det var grymt kul förra året.

Det bästa är ju att mina tår kommer vara hela och friska så det är bara att klämma ner dom i mina trånga pjäxor, trampa i skidorna och ge sig iväg utför!

Nu ska jag drömma vidare..

/Fredrika


FREDAG MORGON!

Idag är det äntligen fredag och jag är glad idag! Det känns bra. Känns till och med som att jag kommer klara spanskateatern även att jag inte kan ett ord av vad jag ska säga eftersom när jag gick ifrån skolan igår trodde jag att det var onsdag och att jag hade en dag på mig att träna. Men icke!

Förresten är det nåt fel på mitt hår. Hur mycket jag än fönar det blir det aldrig torrt!

Nu måste jag rusa för pappa Per står väl nere i hallen och vill åka.

/Fredrika


ingefärste

Eftersom det enda vi gör på den här bloggen är att klaga över våra miserabla liv tänkta jag liva upp tillvaron med mitt recept på ingefärste!
Enkelt, Du hackar en tesked ingefära och häller i ett glas med varm vatten. En klick honung och så är de klart. Mycket billigare och godare än chailatte.

Den är godare än den ser ut...

Bilder!

Hejsan här kommer lite bilder från förra helgen då vi var hemma hos Siri. Tyvärr så är det bara bilder tagna från mobilen så förvänta er ingen vidare kvalité.

Siri, Nina och Malin



MASSA godiiis :D


Amanda bakar kladdkaka!


Fredrika hjälper till!


KLADDKAKA!


Siri var söt!


En jätte rolig kväll som vi måste göra om snart igen!

Puss på er.
/Sandra

Hej!

Jag kom nyss hem eftersom jag missade bussen i Nyköping och fick därför ta en senare buss. Efter skolan gick Jag, Fredrika, Amanda, Nina, Robert och Marcus på stan en stund, jag tröst handlade en fin tröja från Jc.
Imorgon så ska min flickor festa och jag ska vara hemma med Robert och fira ettår! Egentligen så har vi ettår på onsdagen men vi ville fira på en helg så det blir nu i helgen!

Just nu tittar jag på Du är vad du äter och funderar på att börja plugga..
Imorgon så får vi helg och det är verkligen behövligt!

Vi ses om ett tag!
Puss!
/Sandra

SNART HELG!

Hallå alla glada!

Snart är det helg och det tycker jag är bra! Börjar bli olidligt trött på skola och allt som den innebär, så imorgon ska det bli skönt att fira ännu en avklarad skolvecka med pizza, kalas - och självklart - mina kära vänner!

Annars vet jag inte vad som händer till helgen, får se! :)

/Fredrika


Har ni fest eller?

God kväll!

En kväll som denna så kan man fundera på vad alla ni andra gör. Vi sitter i alla fall och läser renässansen allihop skulle jag tro. Lite news har vi ju fått av hälften av oss idag närmare bestämt från Amanda, Nina och från mig själv. Det stora mysteriumet är alltså vad Malin, Fredrika och Siri har för sig, haha!

Idag har det inte hänt speciellt mycket, inget vidare intressant i alla fall!
Jag har funderat på vad jag önskar mig i julklapp av mamma och pappa, jag kom fram till gossip girl boxen, en ny mp3 nu när den som jag har krånglar och pengar.


Som ni märker så är inte min fantasi på topp, så tipsa mig gärna!

Ikväll ska jag titta på Grey's anatomy och läsa om renässansen, det kan inte bli bättre än det här!

Vi hörs imorgon!
Puss på er!
/Sandra

KVÄLLNING.

God kväll mina vänner.
Jag sitter i soffan och växlar mellan att kolla på 2 och 1/2 män och att läsa om renässansen. Vilket som är mest intressant kan ni ju själva klura på.
Helgen är efterlängtad för då får man umgås med brudarna och sen får man också sova, så dit längtar jag mucho mucho. Mitt liv är ytterst fascinerande förstår jag, så spännande saker som pågår hela tiden. Hur sjutton hinner jag med allting och hur i allsin dar orkar jag vara så upptagen hela tiden, kan man ju undra. Eller inte.

Hittade ett gammalt kort på mig och min sötaste lilla kissekatt från några år sen på mammas dator. Att jag är liten och inte särskilt vacker får ni faktiskt stå ut med.


God jul och adjö!
//Amanda

Eftermiddag

Hej, har previs spelat RoadQuiz men nu så orkar jag inte mer! Det är så jävla tråkigt men jag har i alla fall gjort lite idag. Nu så har jag inte så mycket kvar på mitt historia arbet så det blir nog klart snart, hoppas jag! Det var verkligen en svår uppgift vi fick...
Tidigare i dag på engelskan fick vi lyssna på Barack Obama´s vinnartal, igen, men det är verkligen bra! Han säger verkligen det folket vill höra. Att det kommer komma förändringar och så vidare, men jag fick nästan gåshud när vi lyssnade på det! :P

Jaja, men nu så sitter jag och kollar runt på internet efter julklappar, som man kan skriva upp på sin önskelista :D 
Jag längtar jätte mycket till julafton, och nu så är det inte många dagar kvar.

/Nina  

Hej igen!

Mina planer för hemresan ändrades en gång till, pappa som skulle åka förbli Nyköping runt halv 3 ringde mig så jag kunde åka med honom. Väldigt snällt av honom, det gjorde att jag kom hem 30minuter tidigare än vad jag gör när jag tar bussen.
I väntan på att pappa skulle komma så hann jag träffa Robert en liten stund, han har innebandy match idag så håll tummarna åt honom.

Jag har tittat runt lite efter julklappar och vad ska man egentligen köpa till sin mamma och pappa? Några förslag?

Jag gillar Daniels inlägg, haha. Hör av er till honom om ni vill bli medlem i våran fanclub! Nu ska jag sätta igång och plugga svenska och sedan beroende på om jag hinner, rättskunskap och geografi också.

 
En brunhårig Sandra för över ett år sedan!


Puss på er!
/Sandra

ROMARRIKET IGEN.

Hejhopp.
Nu sitter jag här igen för att skriva om romarriket men gör jag det? Nej, det går inte särksilt bra. Men jag är glad för det, för jag sitter här med mina brudar, inte allihopa, men Nina, Malin och Sandra.
Nån gång måste jag ju bli klar med uppsatsen. Frågan är bara när.
Nu glider Sandra till bussen medans vi pluggisar sitter kvar.

Daniel Gadd skriver väldigt bra saker tycker jag, han är nog vår största beundrare.
Romarriket kallar! God jul =)
//Amanda

Daniel Gadd här!

Shululu folket!
Jag är sugen på kaka. Jag ska få en bil av "ze hexagonz" när dem blir superduperkända på sin blogg, så läs den nu!
Den kickar kenzas ass hela dan, varje dag.
Nu ska jag åka buss hem, hej då.

//dnaiellll

Bussar!

Hejhej, jag blev jätte besviken idag för jag var helt inställd på att sluta kl 12.30 och då hinna med 13.08 bussen hem till mig. Så var inte fallet, vi slutade precis och klockan är 13.36 och 13.08 bussen har gått för ett tag sedan... Idag måste jag därför ta 14.25 bussen som det är byte på i vagnhärad.

När jag är hemma så tänkte jag plugga, oväntat va? Jag är sjukt sugen på chokladbollar och beroende på hur inställd jag är på att plugga så kanske det händer att jag gör några.



Förövrigt så är det onsdag idag vilket betyder munkar på lunchen! En av de få höjdpunkterna under veckan!

Vi hörs när jag är hemma igen!
Puss!
/Sandra

Tja!

Nu har vi precis slutat! Det är väldigt skönt...
Ska sitta kvar i skolan idag, kommer säkert sitta här till ungeför 16.00, Amanda, Malin och Sandra sitter och håller mig sällskap.
Idag är det munkonsdag, så vi har varit och ätit munkar på torget idag, de godaste munskarna år de med kokos!!! :D

På fredag är det gymnaiefest, vi ses väl där?!
/Nina

God morgon!

Jag har försovit mig med 15minuter så det blir ett snabbt litet inlägg det här.
Idag har vi ingen traftikkunskap vilket betyder att vi slutar 12.30 -riktigt skönt! Då hinner jag med tio över ett bussen, även om den tar en och en halv timme med den bussen så är det skönt att hinna hem lite tidigare än vanligt!
Vi ses om ett tag.
Pusspuss!
/Sandra

63+

Jag sitter med två stora tigebalsamplåster som täcker halva min rygg. Jag har inflammerade muskler som aldrig vill bli bra. I 2 år har jag haft kramp i ryggen men nu har jag bestämt att det får vara nog. Ska börja gå till en sjukgymnast och verkligen ta tag i det. Man kan inte vara 17 år och förtidspensionera sig(amanda) även om man skulle vilja..Med min smärta, trötthet och läxberget så skulle min ålder nu vara ungefär 63. Kanske dags att dra sig tillbaka nu..Jag börjar tro på din ide amanda.

Jaja..Är  iallafall färdig med mitt historia arbete nu och ska gå och lägga mig. Men jag har lite att göra innan. Ska nämligen upp till Stockholm i morgon för att sen på torsdagen åka till Danmark och jobba. Ska alltså packa, hitta min kameraladdare så att jag kan ta lite bilder från fotningen och lägga upp!! och sen så ska jag städa mitt rum som jag inte kommer göra..


Så här fräsch var man innan man började tvåan...

SIRI


Hallå

Sitter i min ensamhet och skriver på historiaarbetet! Det är inte så roligt..
Menmen, det måste göras i alla fall! Jag har inte så mycket kvar men jag vet inte vad jag ska skriva. Imorgon är det onsdag och då slutar vi tidigt, tror att jag ska sitta kvar i skolan en stund och skriva lite sen ska jag nog spela lite road quiz, som är en riktig höjdare!
Gud vad jag klagar!!

God natt
/Nina

EN LITEN PÅMINNELSE - PRENUMERERA PÅ OSS!

bloggkoll

Godnatt på er!

/Malin.

the new adventures of old christine!

Jag sitter här fortfarande med datorn i knät men nu tittar jag på house istället för SOS familj i väntan på att Christine ska börja. Jag vet inte vad det är men det är något med Christine som jag älskar, det är verkligen ett underbart bra program! Christine har något som gör att det är omöjligt att tycka illa om henne.



Jag pratade precis med Robert i telefon och lyssnade på hans framtidsplaner för oss, han kan verkligen vara gullig ibland.
Jag pluggar geografi lite till och från, det går väl sådär, ingen MVG inlämning precis om man säger så!

Nu ska jag dra mig tillbaka till geografin och house.
Puss!
/Sandra

Juste..

Jag glömde Filippa K som också har snygga kläder, specielt den här klänningen och jag måste säga att tjejen är ganska snygg också:)

/Siri


Carin Wester

Tillsamman med Acne och Hope måste Carin Wester vara en av Sveriges bästa designer. Ok det finns många fler som jag gillar men när jag ser den här tröjan så är det för tilfälle Carin Wester som ligger bäst till. Köpte den för några veckor sen och den här helt underbar, man får hålla ut med att den stick lite för det är den värd!

Den behövs verkligen nu för på nått sätt gick vedspisen sönder och hela huset fylldes med rök så nu har vi öppnat alla fönster och dörrar och det är världens korsdrag här hemme. burr. Ska äta raggmunk nu iallafall. Gott med husmanskost


Chioa Siri


Inlägg från Sandra!

Hejsan!

Robert har precis åkt hem
så nu sitter jag i min säng med datorn i knät och skriver lite i bloggen och tittar på SOS familj. Ett ganska bra avsnitt verkar det som.

Jag och Robert gick på stan och tittade runt lite innan bussen hem till mig skulle gå. När vi kom hem tittade vi på mean girls, ni tror antagligen inte på mig men det var faktiskt Robert som valde film!

Jag tänkte plugga lite undertiden som jag tittar på SOS familj och innan jag somnar ikväll. Mitt mål är ju som sagt att vara ikapp efter den här veckan och det blir man inte om man inte pluggar! En bra observation om ni frågar mig.

Puss på er!
/Sandra

HUR SER DESIGNEN UT?

Så sitter jag är i skolan igen. Klockan är snart 18.00 och livet känns rätt bistert i nuläget. Jag orkar inte plugga mer. Snart rinner det onödig fakta ur mina öron. Det känns som att jag aldrig blir klar. Det blir jag i och för sig inte heller. Men men, det är inte därför jag skriver. Jag undrar nämligen hur vår design ser ut i andra webläsare?


Såhär ska den se ut i Explorer.

/Malin.

ROMARRIKET.

Frustration kallas det, när man har sån dålig självdisciplin att man suttit i skolan i nästan två timmar för att skriva sin uppsats om romarriket. Men allt annat är så mycket intressantare, äta godis, prata med folk och skratta åt våran allmänt dåliga humor. För tillfället känns det som att jag aldrig komma lyckas bli klar med min uppsats. Kanske framåt år 2019 på hösten. Men det är mest önsketänkande. Jaja, jag får försöka fortsätta kämpa i en kvart ungefär innan bussen min går hemåt till skogen. Malin hälsar att hon också är väldigt frustrerad.

Vi är inte så bra på att plugga helt enkelt.
//Amanda

NICE

Jag brukar inte unna mig så mycket. Kläder köper jag men aldrig smink. Men under den senaste tiden har jag faktsitk ändrat på det...kanske för att jag nu också fått min lön. Jag har iallafall inskaffat en parfym från Marc Jacobs, Daisy och en underbar ansiktskräm från decleor som heter Hydra Floral. Man blir len som en bebisstjärt! De var ganska dyra och fick smått en chock när jag såg prislappen men jag har aldrig köpt nåt sånt innan så jag tyckte jag var värd det. Nästa sak på önskelistan är mineralsmink från id.


Nu ska jag gå och smörja in mig och kolla  på sex and the city och dricka en chailatte...eller inte...önskar jag kunde det men jag ska nu ut och rida i regn och storm. Jaja...


15.32

Hej Hej!!
SItter i skolan, har precis varit på Sandy´s och köpt en macka med Fredrika. Alltid lika gott..
Idag ska jag träffa min kompis Emilie men försts ska jag göra historian. Jag tror att det kommer gå bra, för i går ringde Siri för att få hjälp och då kom vi fram till ganska bra saker!! :D
Fredrika sitter brevid mig och hoon är lika vacker som vanligt! :P Malin och Amanda sitter också kvar i skolan :D

JAG SKA BARA FÖRKLARA EN SAK FÖR ALLA NI SOM INTE FÖRSTÅR!!
VI ÄR SEX STYCKEN SOM BLOGGAR PÅ DEN HÄR BLOGGEN, VI GÅR I SAMMA KLASS OCH VI ÄR BÄST!!
HOPPAS ATT NI FÖRSTÅR DET NU!  

/Nina

DOLLARN.

Kan inte dollarn gå ner nu? Jag skulle hemsk gärna uppskatta om den kunna sänkas sig några kronor det närmaste dygnet. Det skulle göra mig glad!



/Malin.

Kväll

Sådär!
Nu har jag spelat Road Quiz så att datorn nästan brann upp, lite överdrivet kanske, men jag har i alla fall gjort klart två delprov!!
Nu är jag jätte trött och ska snart gå och sova, huvudvärken ä inte lika jobbig längre men den är absolut inte borta än, jag får vara glad om den har försvunnit till i morgon...

Eftersom att alla klagade på bloggens header och ingen ville ha den gamla kvar så har jag nu gjort en ny. Och är det någonting som inte funkar eller så, så skiter jag i det för vi ska väl ändå byta igen...
(Malin har klippt ihop bilderna)

I morgon blir det plugg som gäller, ska sitta kvar länge i skolan!
God natt.
/Nina

Överleva!

Jag lever efter ännu en dag med prestationsångest, försenade inlämningar och nya läxor i stora högar!
Hur ska jag ha minsta lilla chans att ta igen det jag missade när jag var borta när vi hela tiden har så jäkla mycket att göra? Det är kanske inte bara är det att vi har mycket att göra jag ligger nog lite på latsidan just nu också.

Imorgon ska Robert följa med mig hem, det är jag glad över! Förrutom det så är det plugg som gäller, nu ska jag minsann se till att jag inte ligger efter något mera! Mitt mål är att efter denna vecka så ska jag vara ikapp om det nu betyder att jag får jobba ihjäl mig för att nå dit!



Vi ses imorgon, sov så gott!
Puss!
/Sandra

NYA KLÄDER!

Jag satt och pluggade Rättskunskap. Plötsligt fick jag ett ryck. Eftersom detta händer väldigt ofta försökte jag tygla mig så mycket som möjligt. Men till slut fick jag ge efter mitt begär. Måste köpa. Måste ha. Och så blev det. Fem nya klänningar är beställda från Stylebystars. Nu sitter jag bara med ångest. Försöker övertyga mig själv om att jag är värd det. Jag kommer fram till att det är jag faktiskt. HAH! Tillbaka till rättisen.


Because I'm worth it.
Gammal bild som utfyllnad.

/Malin.

LUSSEBULLAR.

Jag blir så lycklig ibland, och nej inte denna gång av att tänka på hur livet kommer vara som pensionär, utan av att äta lussebullar. Det är så mysigt så jag tror jag blir tokig =)


God jul på er gott folk!
//Amanda

Pensionär VR. dagisbarn

Nej du Amanda, jag håller inte riktigt med dig!
Visst låter det härligt att vara pensionär och bekymmerfri, men så är ju inte alltid fallet. Tänk er att vara dagisbarn igen istället, då behövde man ju inte ens fundera på vad man ska ha på sig för det fixar mamma och pappa. På den tiden behövde vi ju inte ens städa efter oss och så hade vi ju hela livet framför oss, nu är vi ju nästan vuxna!


Jag och min syster till minne av den gamla goda tiden!

Pusspuss!
/Sandra

OM JAG VAR EN PENSIONÄR.

Om jag var en pensionär så skulle mitt liv vara så enkelt. Jag skulle bo i min lilla lägenhet tillsammans med mina tio små katter. Jag skulle gå ut på stan och tulta fram med min rullator och heja glatt på alla människor jag mötte trots de konstiga blickarna jag skulle få tillbaka. Jag skulle vara glatt omdeveten om den stressiga världen runt omkring mig och istället gå omkring och leva i min egna lilla glada värld. Jag skulle inte behöva vara stressad över saker som jobb eller skola utan sitta hemma och sticka sockor till mina katter. Dessutom skulle jag baka. Jag skulle vara en baktant.
Om jag var en pensionär skulle jag vara lycklig.

Men fallet är inte så, utan här sitter jag och är trött och stressad =)
//Amanda

Saker jag inte förstår..

Det var storm och stjärnklar himmel när jag var ute och red min dagliga runda på skalman. Att kolla på en stjärnklar himmel gör en helt obegriplig. Hur kan det vara så stort och aldrig ta slut! Några andra grejer som också är ett mysterium och ouppklarade dilemman är döden och hårförlängning. Hårförlängning är så hett...


CHIAO/SIRI


SALLY ÄR MIN IDOL!

Det är sjukt vad snygg jag är idag. Jag har sett så jävla pigg ut och mina kläder har varit mer stylish än någonsin...NOT. Hah, det har gått förbi stadiet att jag ens bryr mig faktiskt. Mitt hår har sett ut som hej-kom-och-hjälp-mig och mina kinesögon har aldrig varit mer tydliga. Att komma upp i tid har blivit en stor bedrift för mig nu för tiden och i sånna lägen bryr man sig faktiskt inte om vad det är man sätter på sig utan griper tag i första bästa.



Jag känner mig som Sally Santesson. Och hon är i och för sig jävligt ball. Skulle jag vara ens en sjundedel så ball som Sally så skulle jag vara nöjd.

/Malin

Rubrik som låter vettig!

Hejsan.
Jag har precis pratat med söta Corriz
i telefon, det är tur att vi har henne ibland! Hon höll mig lite uppdaterad om vad som händer egentligen. För vi har faktiskt fler vänner än just vi som har den här bloggen ihop även om det inte alltid verkar så haha :D

Nu när jag fått två mackor i magen och innan jag börjar plugga så tänkte jag lägga ut bilder på var och en av oss!

Här har vi Siri!
Hon ser inte bara ut som en model utan hon ÄR en!



Här har vi Malin!
Ja, jag är väl medveten om hennes otroligt fina hår.



Här har vi Nina!
Hon är lika snygg som hon ser ut att vara och lägg märke till kameran, om några år kanske det är Nina som fotar Siri.



Här har vi Amanda!
Hon är en av dom sötaste människor som jag någonsin har träffat.



Här har vi Fredrika!
Hon är inte bara snygg utan underbart snäll också. En finare person får ni leta efter!



Här har vi mig (Sandra)
Fyra varianter av samma gamla bild.



Puss på er!
/Sandra

Migränbarnet..

Sitter vid hemmets andra dator och råkade hitta några gamla bilder :D
(jag borde egenstligen gå och sova...)


Jag


Jag och mamma

/Nina

November?

Har precis kommit efter att ha varit ute med hunden och vädret som vi har i Nyköping är inte trevligt..
Det regnar, blåser och är kallt!! Det är inte novemberväder.. Det är typ oktoberväder. I november ska det vara kallt, stjärnklart och den först snön ska var på gång och så är det verkligen inte nu.
Eftermiddagen är inte rolig, hade bild med Amanda (den var kul), och snabbfikat med tjejerna, men jag har haft ont i huvudet nästan hela dan och nu när jag kom hem så käöndes det verkligen att migrän mostret hade hoppat på mig.
Så nu mår jag lite lätt illa och huvudet bara dunkar och det känns som att det snart kommer sprängas.
Usch!!


/Nina

Hemma!

Hejsan allihopa!
Idag hann jag med 14.25 bussen så jag kom hem för en halv timme sedan vilket är sköönt! Jag kunde åka tidigare eftersom jag (som Amanda och Nina nämnde tidigare) redan var klar med det vi skulle göra.

Jag träffade Robert på stan och där gick vi runt tills våra bussar skulle gå. Jag köpte en loka som var jätte god, eller den doftade jätte gott smaken var precis som naturell tycker jag. Den hette Macay Moon och skulle ha smak från litchi (vilket jag inte vet vad det är, du som vet det får gärna tala om det för mig!) och hallon.

Bussen som jag tog hem idag var det byte på i vagnhärad vilket jag stör mig på oändligt! Bussen ska ju ändå till Trosa för att lämnas varför kan den då inte lämna av oss stackars trosabor istället för att låta oss stå och frysa rumpan av oss i väntan på nästa buss!

Sådant får mig att längta till sommaren precis som allt annat! Sommaren är helt enkelt bäst!

Bild från i somras när jag var i Danmark med min kära vän Linn!

Idag tänkte jag plugga rättskunskap och geografi men först måste jag äta något innan jag dör av hunger!
Puss!
/Sandra

Jakob Skomakare.

Japp - that's the new me! Har börjat med föreställningen nu vi ska spela upp på julavslutningen och tro mig - ingen kommer nånsin spela en så bra skomakare som jag kommer göra! Känner mig riktigt taggad faktiskt.

Idag är det måndag och det känns i kroppen. Trött, seg, sliten. Imorgon har jag utvecklingssamtal så då blir det till att irra runt på stan ett tag tills kl. 17.45. Har jag tur kanske nån av mina vänner vill hålla mig sällskap en stund.

Nu ska jag skriva geografi!

/Fredrika



ALLA GILLAR BRYDAR. BRYDAR, BRYDAR, BRYDAR.

Hahaha, okej - det här är humor hörni! Så jävla snygga tjejer så det är sjukt.

Notera hur alla brudarna kör sitt eget race, helt i otakt dessutom.

/Malin.

BILD.

God afton våra vänner!
Amanda
och Nina här. Vi borde egentligen sitta på vår bildlektion för tillfället men eftersom vi inte har någon lärarledd lektion och vi ligger rätt bra till i arbetet så tog vi en liten bloggpaus. Sandra den rackaren gled hem tidigt för hon var redan klar. Fredrika, Malin och Siri har drama och vi stör dom lite grann i deras arbete ibland. Vi är väldigt duktiga på att arbeta effektivt.
Det regnar ute vilket är tråkigt tycker Nina, men mysigt tycker Amanda. Vi vill kolla på skräckfilm istället för att sitta här i skolan och nörda. Menmen, man får inte alltid som man vill.

Tack för oss och ha det bra! God jul :D
//Nina & Amanda

Hejsan!

Sandra, Amanda och Siri här. Vi har precis ätit korv och potatis det var helt okej med tanke på att våran skola har anställt egna kockar som lagar maten :D
Om 10 minuter så har vi estetisk verksamhet, jag, Nina och Amanda har bild och Siri har drama precis som Malin och Fredrika.
Vi hörs när vi är hemma igen!
pusspuss
/Sandra, Amanda och Siri

God morgon!

Hejsan!
Hoppas att alla har sovit gott,
jag har varit vaken i över en halv timme nu och tänkte hinna blogg lite såhär på mogronen innan jag fönar håret :D
Idag har vi matte, ekonomi och estetisk verksamhet, en ganska bra dag för att vara måndag. Vi slutar runt halv 3 och då tänkte jag träffa Robert i ungefär en timme innan våra bussar går som praktiskt nog går exakt samma tid, 15.30!
Nu hinner jag inte sitta vid datorn längre eftersom jag har en tendens att få lite tidsbrist på morgonen.

Vi ses senare.
Pusspuss!
/Sandra

God natt!

Klockan är snart 11 och jag borde ha gått och lagt mig för länge sedan. Jag lovade mig själv att jag skulle sova vid den här tiden, jag har ju klockan trots allt på 05.55 och det är TIDIGT!
God natt på er gott folk, vi ses imorgon


Min favorit bild och bakgrundsbild på mobilen får avsluta denna dag.
Puss på er!
/Sandra

Allihopa, Allihopa!

JAG LYCKADES!! Jag lyckades ladda ner bilden från mobilen till datorn, från datorn till bloggen och här är resultatet:

Det syns inte men jag har pappas skor som är storlek 46 och så har jag inga byxor på mig...Men jag har iallafall trosor!


hejhej!

Inte mycket har hänt sedan mitt senaste inlägg. Inget som är värt att nämna i alla fall. Imorgon är det skola igen och det jag ser mest fram emot är om jag får höra ett förlåt eller inte..
Jag var inne på tjuvlyssnat  och tittade runt lite och jag hittade ett inlägg som var från Trosa därför måste jag dela med mig av det!

Rinnande gödsel, växande pojke - vad är problemet?

Villaområde, Trosa

Pojke ~5 springer mot huset och möter pappa ~30.
Pojken: Jag vill gå in nu...
Pappan: Ok, vänta ska jag ta av ute-byxorna på verandan... Va?! Har du kissat på dig igen? Vi har ju pratat om hur viktigt det är att du kommer in i tid. Nu är dina nya ute-byxor helt blöta...
Pojken (jättearg): Du sa faktiskt att de var vattentäta!!

det var lite sådär lagom roligt, men det var ju trots allt från Trosa!
Puss.
/Sandra


KVÄLLUR.

Nu är det mörkt och kallt och regnigt och det blåser. Men det gör inget för ibland är jag äckligt positiv och jag känner mig just äckligt positiv just nu. Så det fina med mörkt och kallt väder är just att man kan sitta inne och mysa vilket jag gör för tillfället. Imorron bitti får jag dessutom skjuts av min kära syster till Nyköping så det innebär en liten sovmorgon för mig vilket jag gladeligen tackar och tar emot.

Något som inte riktigt får mig att skratta och le av förtjusning är faktumet att det är måndag imorron. Måndagar är inte min favoritdag så att säga. Om jag någon gång blir enväldig härskare över världen ska jag ta bort måndagar. Detta kommer ju då leda till att tisdagen kommer bli hatad och då kommer jag ta bort tisdagen. Smart som jag är skulle jag fortsätta tills vi inte hade några veckodagar kvar. Så rösta inte på mig när det blir dags för att välja världens härskare.

//Amanda

HEJSAN!

Jag har precis kollat på Gossip Girl och ätit djungelvrål. Avsnitten blir bara bättre och bättre, klockan 7 på söndags kvällar är en helig tid för mig och min syster. Under den tiden får ingen störa, Robert har lärt sig att det är antingen efter kl 8 eller innan kl 7 som han får ringa! Läskig flickvän kanske ni tänker just nu men då skulle ni se dom tillfällen som han råkat ringa under den tiden haha. Nej, riktigt så farligt är det inte, inte än i alla fall!

Som jag sa i mitt tidigare inlägg så hade jag tänkt att plugga idag, och det hade jag faktiskt tänkt! Det kanske då är dags för mig att sätta igång. Imorgon är det skola igen och som vanligt så känns det väldigt dystert. Nu går vi tillbaka till vardagen som alltid är densamma efter en händelserik helg! Varför kan man inte ändra och gå i skolan på lördagar och söndagar, då har vi ju måndag till fredag som helg. Det skulle passa mig bättre, er också, det är jag nästan säker på!
 
Idag skulle jag ladda upp en bild på bilddagboken där jag klippt ihop olika bilder på oss för att säga åt folket att hålla koll på våran blogg. Tyvärr så gick den inte att ladda upp därför lägger jag upp den här så tiden jag lagt på bilden inte var i onödan!


Haha, är vi inte snygga?

Idag var det farsdag och jag gav min kära pappa som råkar heta Olle precis som Amandas pappa en på spåret bok eftersom han älskade på spåret. Det har slutat sändas nu, vilket är till oss resterade familjemedlemmarna en stor glädje. Pappa har ju boken så han kan gissa sig fram till nästa destination om han får tråkigt och saknar sitt favorit program. Han verkade bli glad i alla fall och det är huvudsaken med farsdag!

Nej, nu får det räcka för mig åtmindstånde för ett tag!
Pusspuss!
/Sandra
 

KAN DET INTE HÄNDA NÅGOT?

Det finns inga ord. Ni som såg Gossip Girl vet vad jag pratar om. Så fantastiskt och perfekt och fulländat! Helt perfekt för en stackars grå och tråkig liten flicka att drömma sig bort i en värld ljusår från sin egen. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Om inte annat så börjar Sanningens ögonblick om 30 min och idag är Linda Rosing med. Hah, kanske känns mitt liv inte lika patetiskt efter att jag tittat på det. Man kan ju alltid hoppas.

Åh, kan det inte hända något? Kan inte månen ramla ner? Kan inte gräset bli lila? Kan inte Britney Spears raka av sig håret igen? Vad som helst för jag börjar bli så otroligt uttråkad.


När jag och Siri gick till affären i Lofsdalen fick vi minsan veta vad man gör där när man är uttråkad. Kanske en framtida karriär för mig?

/Malin.

Mimmi

Min gammelmormor  Mimmi dog igår. Det är konstigt för igår var jag ensam hemma och jag tänkte faktiskt att hon skulle dö då. Hon var så himla häftig och inspererande. Tänk att hon blev 97 år ändå. Jag hann inte säga hejdå till henne och det var länge sen jag såg henne. Jag kunde åkt upp idag men jag ville inte att det sista minnet av henne skulle vara en mager blek döing. Hon kommer alltid vara en livsglad och sprallig person för mig. Gud vad jag kommer gråta på begravningen. Hon brukade alltid spela dragspel och hjälpa oss att baka jordgubbstårta när vi firade midsommar på landstället. Alla som träffade henne kommer ihåg henne för hon är, var verkligen en färgklick. Saknar dig Mimmi. 





Kram
 

18.56

Hallå!
Jag har faktiskt gjort lite historia, men ytterst lite!!
Det enda som jag har gjort är att jag har läst, läst och läst om det romerska riket så jag är nog redo för att reflektera och ordbajsa nu, tror jag!
Men först så ska jag kolla på Gossip Girl (som börjar om 4 minuter!!) och äta äppelkaka, sen ska  jag kanske fundera lite över  det romerska rikets fall och efter det ska jag nog gå och sova (a).

Rom by night

/Nina

MIN HALVFÖDELSEDAG.

Hej, jag heter Malin och idag fyller jag 17 ½. Alla som säger att man inte borde fira det är dumma :(. Alla som är dumma mot Malin och gör henne ledsen får hon lust att skjuta.


XOXO (Haha).
/Malin.

Söndag..

Heej alla!
I dag är det söndag och denna dag har jag gått en promenad till gumsbacken med mamma, hälsat på morfar, pratat med min kompis Emilie och pluggat lite historia. Eller jag skulle plugga historia.... jag somnade visst, för jag vaknade av att mamma kom och klagade på min produktivitet.

Grattis pappa Åke på farsdag! :D
/Nina

Hallå gott folk!

Jag är precis hemkommen från Nyköping och Robert!
Igår vaknade jag av att Nina, Fredrika, Siri, Malin och Amanda sprang upp och väckte mig klockan 11, men det gör ingenting för har man så fina vänner som jag har så får man tåla lite minsann!
Siris pappa var snäll och körde in oss till stan igen på morgonen och där träffade jag Robert. Lördagen spenderades hemma hos Robert och det var lika mysigt som alltid.
Idag har jag planerat att plugga, först och främst rättskunskap och ekonomi och om jag hinner vilket jag verkligen inte tror så är det geografi, historia och engelska som väntar!

Glöm för guds skull inte GossipGirl kl7 ikväll!

 

Puss på er!
/Sandra

GOD EFTERMIDDAG.

Som sagt, god eftermiddag gott folk!
Idag är det söndag vilket är usch, men det är mysväder ute och inte långt kvar till julafton så humöret är på topp iaf. Vart lite för länge sova idag så det kommer bli lite småknepigt att komma i säng i lagom tid ikväll. Men min sköna sovmorgon idag är värd en extremt trött måndagmorgon imorron. Dagen borde egentligen bestå av pluggande men känner jag mig själv rätt kommer det nog bli väldigt lite av den varan, om ens någonting alls.
Idag är det dessutom Fars Dag så grattis till min pappa Olle som är världens bästa pappa! <3

Ha det bra i höstmörkret! God jul! =)
//Amanda

I'M LOVIN' IT.

NOOOT. Men idag är det dags igen, blir jobb från kl. 11.30-16.00. Skönt med lite klirr i kassan ändå, och på en söndag då jag inte har något planerat är det ändå rätt så skönt att ha något att sysselsätta sig med! Söndagar är inte mina favoritdagar, om man säger så :)

Har hittills haft en skitbra helg, det var helmys hemma hos Siri med tjejerna i fredags och igår blev det först jobb, sen hem och fira broder som fyllde 20 och käka lite tårta och så. Alltid roligt att träffa släkten dessutom :)

Näe, nu ska jag göra mig i ordning lite och sen bär det av med Taxi Pappa till jobbet.

/Fredrika


Såhär grått och trist väder är det idag, men denna bild är tagen i det vackra
Peterslund för nån vecka sen eller så.


TROIS PETITS COCHONS

Kom precis in från stallet, har torkat hundarna om tassarna,rensat bort tistlar, gett de mat och plockar undan i köket.Nu är tevattnen varmt så nu ska jag krypa ner i sängen framför tv:n och random zappa runt. Hela huset var upplyst igår kväll i hopp om att inga andar skulle komma. Jag bäddade ner mig i mitt duntäcke men en filt på. Kröp ner under täcket med minst 5 kuddar omkring mig. Jag svettades som en gris men den risken får man ta. Hörde lite konstiga ljud utifrån men det var bara regnet som forsade ner för stuprännan och landade i en plåthink. Sen somna jag men vakna av att Hundarna Skällde. De brukar bara skälla när det kommer nån... Hade iallafall låst alla dörrar  så för att nån skulle komma in måste man krypa genom skorststenen för att sen ramla ner i en gryta med kokande olja i! Känner ni igen er? Jag fick min insperation från de tre små grisarna som jag är expert på eftersom jag skrev en uppsats om de på franska i fredags.


Mina trogna livvakter Haddock och Milou på vindåsen

Avoir mes amies!!


The yellow goat I ate

Nu är klockan 23.00 och jag är jävligt trött, ligger i sängen och kollar på Benny Lava :D
I början tyckte man ju bara att den var jävligt rolig men nu så har man ju börjat gilla själva låten, musiken och hela kittet!! Och den har verkligen blivit The Hexagons signaturmelodi :D
Nej, nu ska jag kolla på The Hills och sen så är det dags att sova.



Ja, just det!
Den här är lite rolig också...




God Natt
/Nina

PLANER.

Jag har stora planer på gång här inför min framtid. Jag ska starta mig ett eget band när jag lärt mig spela nått instrument. Än så länge är det bara jag som är medlem men jag är övertygad om att det kommer bli fler och att vi kommer bli stora. Det blir nog mest Muse vi spelar då. Sen så ska jag starta en affär också. En affär som säljer kläder. Eftersom jag bor ute i skogen så har jag inga kläder utan får göra mina egna utav granris. Detta har jag blivit väldigt duktig på så jag tänkte därför starta en affär med kläder av granris. Skulle vara väldigt eftertraktat här ute. Affären kommer var belägen i gläntan efter den tredje tallen till höger. Har ni tur kanske mitt nya band spelar på premiären.

//Amanda

Hallå

Nu har jag hittat min (för tillfället) drömväska!!

Mulberry, Somerset Shoulder Bag (fast svart)

Den är såå fin, undrar om det är tomten som gör dem?
Kanske ska önska mig en sådan i julklapp.....
/Nina



20:24

Sitter här i soffan och myser. Jag äter choklad kollar på Bond och kollar runt lite på forever21!
Har hittat värsta fina pumpsen :D

Det hade i och för sig varit mycket mysigare och framförallt roligare om the girls hade varit här, menmen vi kan ju inte vara tillsammans varje dag...

Jag är såå jävla trött, igår somnade vi vid ungefär 03.00 och jag och Fredrika gick upp vid 07.00 eftersom ingen av oss kunde sova :( men vi hade en rolig liten pratstund tills de andra kom och gjorde oss sällskap :)

/Nina

18:55


Här var vi igår och hade mysigt...nu är jag ensam..


18:48

Fan vad jag är hungrig!!


I kväll blir det Lasagne :)

/Nina


SPOKEY

Långt ute i skogen bodde en flicka vid namn Siri. Hon bodde på en gård helt ensam med endast djurens sällskap. Det var en mörk och kylig kväll som Siri höll på att steka kyckling. plötsligt hör hon något på nedervåningen. Hon intalar sig att det måste vara en av hundarna men ser till sin förvåning att hunden ligger bredvid henne på golvet. Ljudet upphör inte, tvärtom. Det hörs allt oftare och starkare. Som Djupa dunkar och rasslande suckar. Siri som inte var särskilt vidskeplig av sig fortsätte med sin matlagning. Plötsligt får hon en kall kår längs ryggraden. Hon ser en man i fönstret och

Okej nu kan jag inte fortsätta mer för jag är faktiskt  skiträdd nu! Seriöst jag är helt ensam hemma och alla andar och spöken sitter fortfarande i mig sen igår..inte kul! måste nog gå och youtuba på något som oksyldigt och lättsamt som typ den där ryska nationalsången...

Shit...nu blev jag rädd för att telefonen ringde, måste sluta nu.

Hoppas vi ses/Siri


Våran framtid, kanske?

Vad som är på modet just nu
Buss 471 mot slussen

Två platinumblonda fjortistjejer - 16 sitter och diskuterar sin dag. Tjej 1 verkar lite nedstämd
Tjej 2: Men hur mår du egentligen gumman?
Tjej 1 (gravallvarligt): Alltså, jag vet inte... Jag kanske måste ta en bloggpaus.

Hittad på tjuvlyssnat.se

/Nina

Hej

Igår hade vi jättetrevligt hemma hos Siri!
Siri

Vi åt god mat, kollade på bra filmer och hade det kanon mysigt. Det blev ingen ridning men jag och Malin ska åka till Siri och rida någon annan dag :D

Efter maten satt vi och pratade om lite ditt och datt och det slutade med att alla satt och var ganska rädda, det var kolsvart ute och pulsen bara steg när vi fortsatte att prata om skräckfilmer, andar och andra kusligheter :P
Sen efter den givande konverstionen kollade vi på An American Haunting, den var bra men så värst läskig var den inte :P
Idag han vi inte göra så mycket alla var trötta och vid klockan 11.40 (eller nåt) åkte vi in till stan. Fredrika skulle jobba, Malin hem och medans Amanda väntade på sin buss gick vi en sväng på stan.
Jag hittade lite julklappar och underkläder, så det var roligt :D

/Nina

SCRUBS.

Hejhopp!
Jag kom hem från Siri för inte alltför länge sen och som ni kanske förstått hade vi det jätteroligt trots att vi alla skrämde upp varandra med massa spökhistorier. Men vi lyckades somna i Siris sjukt fina hus och nu sitter jag här hemma och tänker krypa ner under täcket och kolla på Scrubs hela dagen. Mysigare serie får man leta efter. JD är söt som dagdrömmer hela tiden, precis så som jag och Siri har en tendens att göra ibland.

Nu kallar JD och gänget så jag glider vidare. Ha det gott och god jul på er :)
//Amanda

ONT I RYGGEN.

Hejsan hejsan! Här ligger man som en den gamla haggan man är. Jag har sträckt min rygg och kan knappt röra på mig. Sexigt va? Ypperligt om man gillar våldtäkter i alla fall^^. Är dessutom nyinsmörjd med Voltaren gel som luktar gammal gubbe. Det är sjukt vad pigg och ung och kry jag känner mig.



Men men, nu har jag klagat klart! Som ni säkert vet så var vi alla hos Siri igår och det var sjukt roligt! Men jag antar att alla andra kommer berätta allt om det för nu måste jag tycka synd om mig själv!

CIAO!
/Malin.

HEJ!

Nu sitter jag här hos Robert som klagar på att jag bloggar just nu!
Jag tänkte bara säga att igår var jätte kul.
Och hälsa tack till Siri som vi var hos.
Robert klagar och säger att jag aldrig skriver att jag älskar honom, så därför: JAG ÄLSKAR ROBERT!
PussPuss!
/Sandra

GODMORGON!


Detta är en väldigt intressant intervju med Kjell Bergqvist i Kupé.

Lunch eller middag: Nattmacka
Vatten eller vin: Öl
Kokt eller stekt: Korv
Hemlagat eller resturang: Hemlagat
FIsk eller kött: Korv 
Smör eller olja: Jättemycket smör
Magert eller fett: Fett
Sushi eller hamburgare: Korv
Förrätt eller dessert: Förrätt eller korv.

Han gillar korv helt enkelt!
/Malin.

Trött och helt slut!

Hej!
Här kommer mitt fjärde (tror jag) inlägg för idag!

Jag har precis skrivit klart mitt engelska tal om vart Barack Obama och McCain står när det gäller national security. Ett mycket intressant och välskrivet tal om jag får säga det själv (NAAAT)! Nej nu är jag riktigt trött, jag till och med förvånar mig själv med att skriva uttryck från självaste Borat!
Nu sitter jag här med datorn i knät och är så trötta att ögonen fylls med tårar och huvudet känns så tungt att jag måste kontrollera så det inte är några elefanter där uppe som dansar salsa!

Nu måste jag verkligen sova men jag har äntligen fått något gjort vilket faktiskt känns väldigt skönt.
Nu är det endast 3 inlämningar kvar att skriva som skulle in den här veckan också.
Jag har en mycket rolig söndag framför mig...

Puss på er!
/Sandra

Roligt med tjuvlyssnat!

"Vintage 7-up, my ass"

Gröna linjen mot Hässelby

Fyra fjortisar sitter strax intill varandra på tunnelbanan. Alla ser väldigt förväntansfulla ut. En tar fram en 2-liters läskflaska och en spritflaska. Det framgår att de ska blanda till dem på plats. När dom öppnar spritflaskan börjar det pysa och bubbla om den. Fjortis 1 smakar.
Fjortis 1: Men för fan! Det är ju fan Sprite!
Fjortis 2: 250 spänn åt helvete!


Haha jag kan inte släppa det, så roligt!
Ibland är det tur att man har tjuvlyssnat.se när vardagen inte ser särskilt ljus ut!

Pusspuss!
/Sandra


Ordbajs

Just nu så sitter jag och ordbajsar!
Väldigt mycket dessutom. Mitt geografi arbete blir nog inte så bra, jag hittar inte bra fakta och jag vet inte vad jag ska skriva.
Dessutom så är det väldigt tråkigt.
Men för att göra mig själv lite gladare så tänker jag på att jag snart ska gå och sova, för jag helt sjukt, jävlatrött!
Det har varit såå mycket i skolan den här veckan så jag vill bara spy!
Men man får försöka tänka positivt (det tror jag att jag ska prova någon gång) och hoppas på att dollarn går ned lite så att man kan beställa kläder från forever21 billigt och snart!

/Nina


BOOM!

Ja, BOOM så känns det just nu!
Om några sekunder så kommer Sandras huvud att explodera, men kom gärna ihåg mig som en kär liten vän!
Utvecklingssamtalet gick bra, men vi struntade i att äta ute eftersom jag har så jäkla mycket att göra och ville bara hemhemhem! Jag längtar tills imorgon efter skolan, då blir det mys med flickorna!


En bild från Danmark där jag var i somras med Linn, på den tiden då stress inte exisiterar -igen jag talar om det härliga sommarlovet.. Åh, vilken härlig tid!

Vi ses imorgon.
Puss!
/Sandra

BLÄ PÅ MÄNSKLIGHETEN.

Egobilder är att jag bjuder på ikväll. Usch, vad trött och less jag är. Går och drar något gammalt över mig nu. Längtar tills imorgon i alla fall! Kommer bli kanon :).


Godnatt.
/Malin.


FINEMANG.

Hellooooooo.
Jag är trött och trött och faktiskt också lite trött. Men jag är en glad liten prick ändå. Jag har ju min älskade video om indiska Benny Lava och har man lyssnat på den och sjungit på den hela dagen kan man inte vara annat än lycklig. Dessutom är  det torsdag idag vilket betyder att veckans jobbigaste dag är avklarad och det är fredag imorron.  Ja, ibland är man bara nöjd och glad trots att man är lika trött som en åsna som gått jorden runt.

48 dagar kvar tills julafton och herrejädrar, det kommer gå fort. Trust me.
//Amanda

I PUT PAPAYA THERE.

Haha okej, det är officiellt - jag har nog världens sämsta humor. Börjar till och med kunna låten utantill nu som Amanda la upp i ett tidigare inlägg. Då är det riktigt illa. Man kanske borde flytta till Indien och bli popstar. Skita i skolan och satsa på en sångkarriär där. Om det fanns ett indiskt idol skulle jag klå alla! Har börjat slipa på både text, musik och video som kanske dyker upp här på bloggen nån gång.. Man vet aldrig!

Idag var det en lika seg torsdag som alla andra torsdagar i skolan, med en massa långa och trista lektioner. Efter gympan gick vi iaf och fikade, mums! Måste bara säga att våran dans på gympan för övrigt kommer bli GRYM. Det enda negativa är väl att vi har lite FÖR många bra idéer som ska klämmas in i ca 3 minuter.. Hmm.. Det löser sig, sa han som sket i vasken!

Nu ska jag lyssna på lite mer bra musik!

/Fredrika


En gammal bild från Ramsvik. Den påminner mig om när jag träffade väldigt
fina vänner.


Hihi..

Den bilden hittade jag på tjuvtittat.se
och eftersom vi alla på den här bloggen är framtida ekonomer, så kände jag att jag bara var tvungen ett lägga upp den!



/Nina

Tja

i dag är det torsdag och det är den tråkigaste och längsta dagen på hela veckan!! Vi har sjukt många lektioner och vi slutar så sent! men i morgon är det fredag och det är en ganska bra skoldag, förutom spanskan.
I morgon ska vi ju också hem till Siri och precis som Sandra skrev så kommer det nog att bli lika kul som vanligt :D

I dag så var jag hos tandläkaren och det var väääldigt givande (NOT!) eftersom min tand strular och krånglar så ska jag nu få vänta ett år till, bara för att se vad som kommer hända, och om den fortfarande krånglar om ett år då ska tandläkaren hjälpa till.

Jag längtar verkligen till helgen, för jag behöver lite ledighet! På lördag ska jag träffa min kompis Johanna och sen så är det plugg som väntar, YES!


/Nina

Utvecklingssamtal!

Hejsan allihop!
Just nu så sitter jag i skolan och väntar på mamma och pappa, jag har nämligen utvecklingssamtal om 20 minuter.
Det där med att stanna kvar i skolan för att plugga blev det inte mycket av.
Vi hade idrott sista lektion och slutade därför 16.30 på Rosvalla som ligger en bit från skolan, efter idrotten tog jag, Fredrika, Siri och Malin en fika på bowlinghallen istället för att gå tillbaka till skolan och plugga. Vilket var ett bra beslut om du frågar mig!
Imorgon bilr skoj, då ska vi hem till Siri och ha roligt. Exakt vad vi ska göra vet jag inte riktigt men det brukar alltid lösa sig för idéer är inget som vi saknar i våran lilla grupp.
Efter utvecklingssamtalet så ska jag, mamma och pappa äta ute någonstans i nyköping och sen bär vi iväg hem till Trosa igen. Vi hörs då!
Puss.
/Sandra

NINA GILLAR FRUTAS.


Jag tänkte prata om vår allas Nina Citron idag! Nina har nämligen en väldigt udda företeelse när det kommer till att äta frukt. Hon slukar allt. Och när jag säger allt så menar jag ALLT. Stjärnhus och hela köret går ner. Skulle inte förvåna mig om hon äter skalen på apelsiner också! 

(På bilden ser ni ett päron som blivit utsatt för hennes förtryckta barndom).

CIAO!
/Malin.


JAGÄLSKARPER!

Fredrika, missförstå mig inte men jag gillar din pappa idag! Så underbart med en lärare som man får lite uppskattning ifrån. Lektionen blev just inställd för han tycker vi är så duktiga. Så nu sitter vi i datasalen och pluggar...En bild från i somras som är väldigt somrig. Det var dagen innan skolavslutningen och vi hade picknick nere vid hamnen.
En till grej, i går upptäckte jag att jag hade kvar mina bikinimärken från i somras och jag är hur blek som helst. Så Malin, det finns hopp för dig också.





So long!/Siri

God morgon!

Jag vaknade för 30minuter sedan, så är det när man bor i Trosa och går i skola i Nyköping!
Jag tänkte bara säga att vi slog rekord igår på bloggen, roligt roligt!
Glöm inte att ta med er korten nu.
Vi ses om 2h!
Puss!
/Sandra

TJA!

Här har ni årets absolut bästa låt!



/Nina

Malaco truly black!

Hejsan, nu sitter jag här igen!
Amanda har precis skickat några bilder från halloweenfesten, så jag är glad.
Nu sitter jag och äter min malaco truly black som jag egentligen inte vill ha. Fredrika är söt som vill stanna kvar med mig efter skolan imorgon. Jag tar en vild gissning på att Amanda också stannar med oss eftersom hon har utvecklingssamtal precis innan mig!
Något plugg blev det ju inte av med idag som jag nämnde innan, dåligt! Jag tänkte iallafall hinna göra ekonomin innan jag somnar så har jag något gjort.

En bild på mig och Amanda från halloween!


And one thing led to and another..



Haha!

Nej. nu ska jag allt stänga av datorn, den har varit igång alldeles för länge..

Pusspuss!
/Sandra

ATT VARA SOLARIEHORA ELLER ATT ICKE VARA SOLARIEHORA. DET ÄR FRÅGAN.

Detta blir mitt sista inlägg för dagen. Syftet blir att visa hur jävla blek jag blir på vintern. Helt sjukt. Och jag som har lovat mig själv att inte sola solarium någonting. Men ni kan ju tänka er att ser man ut såhär i fejan så behöver man nog en rejäl omgång under lite UV-strålar. Dock satsar jag på att inte falla sönder i hyn innan 30 i alla fall. Och då är det nog bäst att hålla sig borta från massa smink och solarium. Livet är hårt sa den döfödde.


Godnatt på er i alla fall!
/Malin.

REBORN!

Tänk att utvecklingssamtal kan vara så givande! Tyckte faktiskt bara att de var riktigt onödiga men jag blev faktisk riktigt peppad och det känns som om jag fått nya krafter. En av anledningarna var för att jag äntligen förstod hur slappt vi kommer att få det i 3:an. Vi kommer typ vara lediga 2-3 dagar i veckan för vi går så många kurser nu! Underbart, jag ska verkligen försöka satsa nu! Här kommer lite efterlängtade bilder som är typ ett år gamla men lika fina ändå!


Jag har mer men det får räcka för det tar typ 10 min och lägga upp en bild och nu kallnar mitt te så hejdå!

/Siri

TJA!

Videon som Amanda la upp för en stund sen var väldigt rolig och då kom jag på att min kära vän Ellinor visade mig en annan rolig video, den lättade verkligen upp den tråkiga webdesigns lektionen som vi hade!



/Nina

HUMOR.

Ja, humor kallas det. Bra humor har jag aldrig sagt att det ska vara. Men så länge jag har roligt är jag nöjd.



//Amanda

DÅLIGT!

Jag tänkte beklaga mig lite för er över mig själv!
Jag har inte pluggat det minsta idag heller så jag är varken klar med rättskunskapen eller geografin och historian vet jag inte ens vad den handlar om!
Det känns inte så bra det här.. Jag ska försöka tvinga mig till att plugga lite ikväll, imorgon har jag utvecklingssamtal klockan 18.15 så då tänkte jag sitta kvar i skolan och plugga tills dess. Då borde jag få någort gjort förhoppningsvis!



En bild på mig tagen en betydligt trevligare kväll hemma hos malin med hennes super-brillor!

Puss på er!
/Sandra

SUGABABES?!

Ja, jag har fått en låt av Sugababes i hjärnan. Och den vill bara inte försvinna. Det är till och med så illa att jag sitter och lyssnar på den just nu. About you now heter den. Illa!

Nej, nu ska jag plugga vidare. Var bara tvungen att tala ut om mitt lilla problem.


En bild på mig på Malins begäran!

/Fredrika

Hallååå

Titta vilken gullig tröja jag hittade på forever21.com!!

Den skulle jag vilja ha!!
/Nina

SÖT KLÄNNING AB.

Hej hej! Ja, gott folk. Jag är fortfarande här. Och eftersom jag behöver ännu ett break så tänkte jag lägga upp en bild på en toksöt klänning. Den skulle jag gärna ha hängandes i min garderob. Det skulle ju vara trevligt om mina underbara vänner skulle vilja köpa den åt mig.... Den finns på http://www.chicy.se/shop/.


/Malin.

Hej hej, hallå bloggen!

Nu så sitter man här och chillar och äter choklad :P
Kom hen från skolan för ungefär 20 minuter sen, hade utvecklingssamtal klockan fem och det är ju alltid lika roligt...
Jag ska snart börja på Geografiarbetet men just nu så orkar jag inte.




På fredag ska vi alla (eller, kanske alla) hem till Siri och det ska bli så roligt, då vill jag rida :D

/Nina

STJÄRT-STENEN.

Klockan är för närvarande 18.15 och jag sitter fortfarande i skolan. Och kommer förmodligen att göra det i ett tag till. Det sorgliga i kråksången är att jag slutade för nästan 5 timme sedan. Så länge har jag suttit här. Deprimerande.

För övrigt har jag bland annat suttit här och skrivit om en sten som heter chert. Eftersom jag ska redovisa om denna imorgon så undrar jag hur jag ska uttala det egentligen. [Scheeert] tror jag närmare bestämt att det kommer att bli. Jag hoppas förstås att Mr. Rock inte tar illa upp av detta. Stenar har ju också känslor. Precis som Fredrikas tånaglar.


En stjärt-sten.

/Malin.


HEJ-IGEN!

Jag tänkte bara påminna er om att ni ska ta med er skolkorten imorgon!
Lycka till med pluggandet!

Puss!
/Sandra

HEJSAN!

Först och främst så ville jag bara säga att det var kul att se ett litet inlägg av våran sjätte halva, våran kära Fredrika. För vi är faktiskt som 6stycken halvor som blir hela av varandra! Ni är verkligen dom finaste halvorna jag kan tänka mig!

Idag väntade Robert på mig där jag kliver av bussen så vi skulle hinna ses lite grann innan skolan börjar, vilket är otroligt gulligt av honom framför allt med tankte på att han får gå en bra bit för att komma till hans skola. Jag blir alltid lika glad när jag kliver av bussen och ser hans söta lilla ansikte.
Vi började dagen med rättskunskap där vi jämförde det svenska rättssystemet med det finska och belgiska, det tycke Siri, Amanda och Nina var så här skoj!


Efter rättskunskapen hade vi historia och då var tanken att vi skulle jobba med en inlämning men det blev det inte mycket av, vi hade för mycket att prata om vad som händer i våra händelserika liv.
Sedan kom vi till dagens höjdpunkt! Onsdag = munkdag! Efter vi hade ätit så svängde vi därför förbi munkvagnen och köpte en varsin god liten munk! På engelskan tittade vi bara på film och eftersom vi inte hade någon trafikkunskap idag så fick vi sluta klockan 13.30 -riktigt skönt!
Mina halvor stannade kvar i skolan för att plugga vidare, Fredrika för hon har ulandskunskap och de andra för att göra läxorna i skolan istället. Jag å andra sidan gick runt på stan i väntan på min buss som skulle gå kl 14.25 och letade efter julklappar men tyvärr så hittade jag inga..
Idag så måste jag verkligen plugga för det blev det inget av med igår. Vi får ta och se hur det går med den saken, bättre än vad det har gjort dom senaste dagarna får vi hopppas på i alla fall!

Nu är det bäst jag sätter igång.
Puss på er, ni är fina!
/sandra

BACK IN ACTION.

Hej på er, jag är ju faktiskt också med i denna fantastiska blogg bara det att jag arbetar deltid här just nu.

Idag har dagen varit grå, dimmig och långsam och det känns skönt att iaf lektionerna är över för dagen. Nu har jag bara ett gäng inlämningar och läxor kvar att göra. Sen är jag free as a bird. I alla fall för de närmaste två dagarna.

Nu är det tajm för lite geografi - kalaskul va!

/Fredrika

NINA HÄR!

Nu har jag och Malin ordnat en fin header! Visst är den fin?
Jag har också ordnat lite andra små grejer på bloggen och jag är väldigt nöjd med resultatet!



Nu ska jag gå och plugga ekonomi och sen är det dags för att skriva inlämningsarbetet i geografi!!
/Nina

BÄST I VÄRLDEN.

God eftermiddag gott folk!
För tillfället sitter jag i datasalen i skolan och ska skriva på en geografisuppsats men Malin påpekade att det varit lite dåligt med uppdateringar idag så då tänkte jag slänge in ett inlägg eftersom jag inte har något bättre för mig.
Jag tänkte vara lite nördig och berätta precis hur nördig jag är. Jag lever för det engelska bandet Muse. Bästa bandet i världen kan man nog påstå. Sjunger som gudar, spelar som gudar och skriver låtar som är så bra att endast gudar får lyssna på dom. Och jag såklart. Och eftersom Malin dessutom tycker att det varit lite dåligt med bilder så slänger jag upp en bild på allas våra älskade Muse.


Nu ska jag väl vara lite duktig och fortsätta skriva på uppsatsen.
God jul och ha det bra!
/Amanda

MUNKONSDAG!

Vilket otroligt seg dag. Vi har haft två fantastiskt berikande lektioner på förmiddagen och nu är det dags för mig och Siri att gå och käka lunch. Vart det blir är fortfarande ett mysterium. Antingen Birgers eller Kumlinz. Vi väger fördelar och nackdelar. Efter lunch blir det filmtittande på engelskan och sen slutar vi! Gaaaanska skönt faktiskt. Dessutom är det ju onsdag idag. Och onsdag betyder mycket för oss tjejer här. Det är nämligen MUNK-ONSDAG! Det vill säga att munkvagnen står och luktar fett på torget. Veckans höjdpunkt med andra ord!



Men men, mer från oss om en stund antar jag. Det verkar ju uppdateras rätt friskt om man säger så!
/Malin.

HEEJ!

Vinnaren i det Amreikanska valet ser ni här!!


Barack Obama vann över McCain i presidentvalet.

/Nina

KUL MED LITE NYTT.

Nu är det dags att natta kudden. Jag och Fred har legat och segat hela kvällen och diskuterat ytterst världshändelser. Det var kul att Nina ändrade i bloggen också! VERY NICE! Nu fattas det bara att det kommer upp lite bilder på oss alla :)

Sov gott tjejer!

/Malin.

PS. Jag glömde ju att säga att vi slagit rekord i antalet läsare idag! Hoppas det blir ännu fler imorgon! 

HALLÅ!

Hej Hopp i Det Gröna!
Idag är det tisdag och det betyder.....

..Desperate Housewives (Fan vad jag älskar TV!)

och i morgon är det Onsdag :D då ska man träffa Johanna :P

/Nina

HAHA!

Haha, hungrig?
Här mina vänner har vi något att bita i!



/Sandra

Hej hopp gummi...ring.

Tjenixen!
Siri är gullig och skriver gulliga saker i sitt senaste inlägg så puss på Siri, henne tycker vi om!
Som folket skrivit har vi mycket läxor och det är inte mycket att hänga i julgran direkt, men jag är iaf klar med rättskunskapen även om det mest var ordbajs som vår käre vän på Rörmontage AB skulle säga.
Imorron är det chillgrill och mysdag för då är det bara ett fåtal lektioner och sen får man åka hem tidigt och kuckilura. Det är jag bra på. En svår konst som endast ett fåtal av oss kan. Men är man gammal och vis som jag så kan man faktiskt ett och annat om att kuckilura.

Men våran blogg har blivit riktigt vacker nu må jag säga och ack så spännande den är att läsa. Man blir ju nästan lite imponerad av hur djupa och insiktsfulla vi är.
Puss och god jul!
/Amanda

God Kväll

Peace Out People!
Hallå på er, jag sitter här och tar en paus från läxorna. Det är såå tråkigt, och just nu så längtar jag till stundenten! (fast bara lite :P) :D
I morgon är det en väldigt kort skoldag, det ska bli skönt men läxorna försvinner ju inte bara för att man har en kort skoldag, nejnejnej!!
Jaja, nu ska jag sluta klaga och fortsätta med rättskunskapen (BLÄ)
Puss och Godnatt
/Nina

Hallå där ute!

Robert har precis lämnat mig för idag så vad gör jag då? Jo jag sätter mig och bloggar!
Idag började vi dagen med svenska och sedan rättskunskap som inte var lärarledd därför satt vi oss allihop inne i datorsalen och pysslade med våran lilla blogg.
Jag, Fredrika och Nina hoppade över lunchen och gick på stan, Freddy handlade en jätte fin jacka och jag en risifrutti. Det är något speciellt med just risifrutti, när jag var liten så tyckte jag om dom sedan hatade jag dom ett tag och nu tycker jag att det är en trevlig liten matbit att stoppa i sig när man har hoppat över lunchen!
Inte bara det, jag provade den där nya eller ny är den väl inte längre men marabous Chok-o-licious. Den var faktiskt helt okej, inte något som jag köper igen skulle jag tro.
Efter lunchen hade vi matte och då var Siri och Malin så söta att jag var tvungen att ta kort på dom så ni får se hur fina dom är ibland :D


Sen hade vi det mest fruktade ämnet, spanska!
Som tur för mig så hade Nikki inte haft tid att rätta våra prov än, jag är lyckligt omedvetande om den saken!
Nu måste jag börja plugga för jag har verkligen massor att göra!

Puss!
/Sandra


SNYGGT

Jag antar att det är antingen Nina eller Malin som äntligen har fixat header. Bra jobbat tjejer! Vad skulle vi göra utan er? Jag skulle kunna babbla på om hur mycket läxor vi har, vädret och min hunriga mage men det ska jag skona er ifrån. Jag ska nämligen ägna detta inlägg åt mina kompisar som jag gillar så himla mycket. Ni är underbara allihop! Jag brukar inte vara så kramgo av mig men idag har jag bara velat pussa och krama på er allihop! Ni är så söööta så jag dööör!!! 

Siri

Puss på er/ Siri

TJA!

Nu har jag suttit här väldigt länge och försökt att få till en fin header till våran superfina blogg, men det går inte!!
Jag har verkligen provat allt. Kollat på olika sidor där det står hur man ska göra och jag har gjort precis som det står, jag fick i och för sig till det en gång men då var bilden så ful, så det blev inge bra, så nu ger jag upp!!
Vi lånar den här bilden så länge tills vi får en bra bild på alla oss!

/Nina

Vinter för alltid.

Det finns de folk som påstår att vintern är dålig då den är mörk och kall (Fredrika är en utav dom), men neeej, där har dom fel faktiskt. Vintern är mysig, man kan sitta framför brasan med en kopp varm choklad i handen och titta på när det snöar utanför, det mina vänner, det är mysigt!

//Amanda

HEJ



/Nina och Amanda

TISDAG!

Hallå!
Sitter fortfarande i solan med brudsen :) Sandra gick precis, hon skulle kolla på en tröja på stan och sedan träffa Robert.
Dagen har varit helt okej, började dagen med svenska som var sjukt tråkigt, sedan rättskunskap där man inte gjorde någonting förutom lekte lite photoshop :D:D Efter det så hade vi matte och för en stund sedan så slutade värdens tråkigatse och längsta lektion med spanska!
Ska snart kolla på stan efter en ny jacka ;) NICE! jag blev inspirerad när Fredrika köpte en förut :)
Idag så måste man ju plugga lite igen, ovanligt!!

/Nina

TID ÄR PENGAR

Jag önskar att jag hade mer tid att jobba. Känns jobbigt och tråkigt att behöva tacka nej till massa. Jag tycker det är så himla kul men så kommer skolan ocn förstör allt. Jag vill bara få mvg i alla ämnen och gå ut skolan. Om jag bara hade mer tid så skulle jag hinna med allt som jag tycker är så kul. Rida, kompisar, jobba och plugga vilket inte är så kul men tyvärr obligatoriskt. Just nu känner jag att mitt berg av läxor bara växer och jag gör inget åt det. I helgen ska jag vara ensam hemma på gården för familjen ska upp till sthlm men jag måste vara ensam kvar och ta hand om djuren. Och som om det inte är tråkigt nog att bara vara ensam så ska jag plugga så  men det kommer säkert sluta med att jag sitter och kollar på sex and the city. Ska iallafall vara med tjejerna på fredag och glömma allt som har md skolan att göra. Ska bli skönt. Nu har vi matte och sen franska och jag har inte pluggat på franska verben.


Seeee you later skater!

/Siri.

MALINS FAVORIT ÄR TILLBAKA!

Jag kan helt enkelt inte motstå att lägga upp min favoritvideo. Och ja, det är faktiskt fortfarande min favoritvideo. Efter några år så sitter den fortfarande kvar i hjärtat.



/Malin.

YOYOYO!

Sandra och Amanda här! Yaay!
Vi tänkte bara säga hej såhär på rättskunskapen! HEJ!
Vi är väldigt effektiva och jobbar väldigt mycket med våra uppgifter som ni ser :D
Nina, Fredrika, Malin och Siri sitter också här men tittar på andra bloggar och på psoriasis!
Malin underhåller oss alla!
50 dagar kvar! Till julafton alltså!

Pusspuss
/Amanda och Sandra

BLOGGKOLL!

Prenumerar på oss på bloggkoll :)

bloggkoll

/Malin.


Ja just det...

Jag glömde säga en sak i mitt förra inlägg.
Jag hatar Beyonces nya låt, den fastnar på hjärnan men texten är verkligen inte bra!!

/Nina

YEAH!

HAHAHA JAG ÄR ÄNTLIGEN KLAR MED RÄTTSKUNSKAPEN!!
det var en väldigt efterlängtad känsla och visst, det kändes kanon ända tills jag kom ihåg att jag fortfarande har kvar den där andra inlämnings uppgiften som skulle ha varit inne för några veckor sedan, den har jag inte gjort bara för att jag var sjuk när den gicks igenom, bajsbajsbajs!
Ibland suger livet väldigt mycket och hårt........

/Nina

KOLLA HIT!!! VIKTIGT!!

Okej...rubriken kanske missleder. Följande inlägg kanske inte är så viktigt men mitt barnsliga jag kräver nu 100% uppmärksamhet. Eftersom jag har fått så många inlägg och kommentarer om att jag ska lägga upp en bild på mig själv har jag nu efter en längre tid av obestämdhet bestämt mig för att göra det. Den strider mot alla som säger att jag skulle vara fotogenisk. Se och njut på en nöjd, svettig och 13 år gammal Siri som befinner sig på en strand i Afrika...Se och njut mina vänner för efter det inlägget kanske jag aldrig kommer skriva igen...

PUZZIZAR!!


Rättskunskap!

Är det bara jag eller är det här med rättskunskap lite väl tråkigt på en måndagseftermiddag när allt man egentligen vill är att ligga under täcket och äta ett stort antal onyttiga saker och se en mysig film?
Sådant har man minsann inte tid med, inte nu när skolan är igång igen!

Imorgon tänkte jag i alla fall ta mig tid att hinna umgås lite med Robert såhär mitt i veckan och det är inte ofta ska jag säga. Det brukar bara bli så att vi hinner ses i någon timme i väntan på bussen och sen får vi vänta till helgen kommer. Det ska bli mysigt men vad vi ska göra vet jag inte riktigt, det kommer antagligen sluta med att han får titta på medans jag pluggar och tjatar om hur mycket jag har att göra . Mer om det får ni höra imorgon!

Imorgon fasar jag för det rättade spanska provet, det luktar IG lååånga vägar!
Nu är det bäst att jag återvänder till rättskunskapen så den inte får gå samma öde till mötes.

Puss på er!
/Sandra


Måndag igen!

Hej igen!!
Jag ville bara säga att bara för att vi är ekonomer och har jävligt roligt tillsammans så är vi inte helt lika :D för tillskillnad från Sandra, så älskar jag vintern!!! :P
Det är den bästa årstiden (typ, kanske, är inte riktigt säker, men den är värd att älskas!!) För det är bara på vintern som tomtern kommer, och det är då som man kan åka skidor och det är då det blir sådär mysigt, det är mörkt och för att mysstämmningen ska vara topnotch så måste det vara massor med snö!!
Kom igen, nästan alla får väl en mysig och härlig känsla i magen när man vaknar på morgonen och ser att den första snön har kommit? Eller??
Fan, jag längtar tillbaka till när man var liten då det var mycket snö på vintern så man kunde åka pulka och leka utav tusan!

Bara för att jag älskar vintern och längtar så mycket tills den kommer till oss ska jag visa några bilder från förra julen då jag och min familj var i Sälen :)


Jag och mitt kusinbarn, Leo, som skulle prova att åka skidor för första gången.

Proffset själv :P

Leo får lite hjälp på traven...

Det tar sig :)

Puss
/Nina

BLÄ PÅ SKOLAN JUST NU.

Det märks att skolan är igång igen. Fick sitta kvar till klockan 18.00 idag. Visst är det härligt? 
BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!

/Malin.

Skoooola.

Som ni kanske förstått har vi alltså börjat skolan igen och det känns ju lite sådär. Jag känner att jag hellre skulle krypa ner under täcket och glo på dålig teve, men jag måste dra mig upp och släpa mig den långa vägen till skolan. Men det är ju tur att man har sina bussresor att se fram emot. Och nej, jag är faktiskt inte ironisk. Såhär på vintern när det börjar mörkna finns det inget bättre än att sätta sig på en buss, på väg hem från skolan när det är mörkt ute och lamporna i bussen släcks. Då kan man sova som satan.

Ja, jag är en glad liten rackare idag, trots att jag inte har mycket vettigt att säga :)
God Jul och ha det gött! 51 dagar kvar nu bara.

//Amanda

Back to school!

Första dagen i skolan idag efter ett välbehövligt men oerhört kort lov. Det var kul att träffa alla ni söta människor igen och till er stora glädje så är det endast 51dagar kvar till julafton!

Julen är ju alltid trevlig men det sorgliga är att det blir så nedrans kallt och mörkt om dagarna och det gör en inte precis gladare så därför tänkte jag pigga upp er med att påminna er lite om sommaren då vi alla åt glass och solade! Framför allt så var vi LEDIGA = ingen stress.
 Vi hade all tid i världen förrutom när vi jobbade men det gör inget för jobb betyder pengar! Jag har alltid varit galen i sommaren, det är verkligen den bästa tiden på året. Man blir så mycket gladare av all sol och värme. Våran kära vän Nina blir framför allt lite extra glad om sommaren då hon tar tillfället i akt att ta kräftor i stjärten!
Här är en bild på en av hennes mångfaldiga antal offer.




Skoldagen har varit helt okej, vi började dagen med matte och sen ekonomi och avslutade dagen med 2 timmar och 30 minuters bildlektion. Efter skolan träffade jag Robert en liten stund medans vi väntade på bussen. Bussresan som tar en timme kändes ovanligt seg idag. Ikväll tänkte jag plugga och åter plugga så hör gärna av er och pigga upp mig!

Vi ses imorgon.
Puss!
/Sandra

Måndag!

HallåHallå!!
Idag var det första dagen i skolan efter lovet :( men dagen blev ganska bra iallafall :D
Imorse var jag hos tandläkaren så då missade man ju lite av matten :P men tandläkarbesöket gick fort och bra, men jag ska tillbaka redan på torsdag....
Allas våran vän Corriz var hemma och var sjuk idag :( krya på dig!!

HAHA, bildlektionen var lika rolig som vangligt tack vare Sandra och Amanda, "Estetiskt tilltalande" jag tror att våran lärare A, kanske har börjat blivit lite trött på att vi använder det uttrycket hela tiden och han ångrar säkert att han lärde oss det :P

Det var roligt att träffa alla efter lover igen, och jag har verklkigen saknat allt det roliga vi har när vi är tillsammans :D
Vi ekonomer äger, så alla ni andra kan ju gå och slänga er i väggen! :P

Nu ska jag plugga vidare....

/Nina

Söndagkväll efter GG

Hej igen :)
sitter nu efter gossip girl och kollar runt lite på min favorit sida på internet - YOUTUBE!
och gissa vad jag hittade där om inte denna video
HAHA, det enda jag tänker på när jag hör den här låten är Malins tolkning av den :D:D

Fan, det var det roligaste på hela dan!! Nu ska jag fortsätta kolla runt lite, och vem vet, man kanske hittar något
mer kuligt :D
/Nina

Söndagkväll

Hallåååå!!
Sitter och kollar på Gossip Girl, men nu så är det reklam och då passar man ju självklart på att blogga lite :P
Faan, det är en bra serie :D
Alla ni som inte tittar, börja NU!




/Nina

Det går fort när man har roligt.

Jahapp, nu är det inte mycket som återstår av lovet och det känns ju lite lagom roligt. Och som om det inte var nog med att skolan och läxorna börjar imorron igen så har både våran telefon och vårat internet lagt av. Detta problem kommer inte fixas förrän den 5:e november. Älska skogen <3. Men nu undrar ni kanske hur jag då kan skriva detta inlägg om mitt internet inte fungerar? Jo nu ska ni få höra, min kära pappa har nått mobilt bredband som vi kan använda under tiden det andra inte funkar. Varför är jag då grinig att det andra inte funkar när jag kan använda det mobila? Jo det är så att det går så sjuuuuukt långsamt. Man får sitta och vänta i en par timmar på att en sida ska laddas upp. Ungefär. Och lilla jag har inte världens bästa tålamod så det är inte en vacker syn när jag sitter här med mitt mobila bredband.
Här kanske ni trodde att jag skulle berätta om lovet som varit, men icke, jag ville hellre berätta om hur frustrerad jag är över världens långsammaste internet :)
Men jag ska inte bara klaga, julstämningen är på topp och därför har vi en lycklig Amanda som sitter här vid datorn, trots skolan och trasiga telefonlinjer.

Hare gött! :)
//Amanda

JOOOOOBBIGT!

Vad hopplöst allt känns nu. Jag har hur mycket som helst som ska vara inlämnat imorgon och som jag inte gjort. Jag är trött och sur och saknar mina vänner! Kan inte alla bara komma hit med några kladdkakor och Sex And The City-boxen? Suck.. Prestationsångest och annat bajs spökar som vanligt. Jag hatar gymnasiet. Tänker ta ett bad nu och glömma allt som har med skolan att göra. Det får tas itu med imorgon. Jag gör som jag gör med det mesta i mitt liv som är jobbigt. Skjuter upp det eller gömmer det under sängen och låtsas som om ingenting. Hah. Där ser ni. Jag kan vara seriös också! 

Ska bli skönt att träffa brudarna imorgon i alla fall! Känns som om vi inte varit alla samlade på hur länge som helst! Godnatt!

/Malin.

HEJ!

Igår var jätte trevligt, jag och Fia hade fullt upp hela dagen och åkte mellan mitt hus och hennes ett antal gånger. Dagen slutade inte förrän in på småtimmarna och då hade vi hunnit med att fika, titta runt på stan och se vad trosa har att erbjuda, handla farsdagspresent, fixat 1år och 6månaderspresent till Milad och ätit en mycket god middag hemma hos Fia som hennes mamma fixat åt oss.

Idag tänkte jag göra det förbjuda på ett lov -plugga! Jag vet, jag borde inte gå emot mina regler men jag måste. Har man missat en och en halv vecka från skolan så har man endel att ta igen. Framför allt om man går i tvåan på Nyköpings enskilda gymnasium som jag (vi) råkar göra.
Senare när eller rättare sagt om jag hinner klart med allt pluggande så tänkte jag leta reda på någon som vill titta på grease med mig ikväll. Det var jätte länge sedan jag såg den och jag har velat se den i flera dagar nu men har inte tagit mig tid till det.

Nu måste jag sätta igång och plugga annars blir det aldrig av.
Glöm inte Gossip Girl kl 7 ikväll!
Puss.
/Sandra


TJA!

Hallå hallå folket!!
Nu så har man kommit hem och jag har precis insett att lovet har gått helt sjukt jävlafort!
I fredags kom Emilie en stund, det var trevligt. Då så lagades det lite mat och jag vet inte riktigt om det gick så bra men det blev gott :P
Igår var det chilldag, kollade på film och på Extras :D (jag vet att jag har konstig humor, men sån är jag) sen lite senare blev det middag med pappa och film, När lammen tystnar :) den är väldigt bra!!
Nu sitter man här och vet inte riktigt vad jag ska göra, ska kanske packa upp väska från bodenresan eftersom jag inte har gjort det än, men jag tror att jag väntar lite med det :P

Puss!
/Nina

ELEKTRONISKA MONOPOL!

Haha, kommentaren från Rorberto var den bästa någonsin! Jag har nyss möblerat om på mitt rum... Det var jobbigt! Kul att det kom upp lite bilder också! 

Igår var en jättemysig dag i Stockholm och som vanligt shoppade jag alldeles för mycket! På kvällen blev det 5 timmar med det nya elektroniska monopol i glada vänners lag! Det var riktigt roligt! Vet inte om ni kört det men istället för sedlar så har man VISA-kort där det dras och sätts in pengar.

Men men, nu ska jag titta lite på tv och bara slappa sista lovdagen! Jag skriver lite senare!

/Malin.

Bilder

Hej!
Här kommer lite bilder från halloweenfesten.
Tyvärr så har jag inte så många, amanda har däremot en hel del så tjata på henne så får vi säkert några till!
Pusspuss
/Sandra











En ny dag igen!

Hejsan!
Idag kommer att bli bra, det är jag nästan säker på. Jag ska träffa Fia men vad vi ska göra vet jag inte riktigt än. Om jag får bestämma så blir det en lång fikastund på Hannas till att börja med. Mer om det får ni höra senare.
Klockan är 10.20 så god morgon, jag är den enda som är vaken av oss skulle jag tro. Förrutom Fredrika såklart som antagligen vaknat för x antal timmar sedan.
Så ni alla får veta hur synd det är om mig så håller jag på att bli förkyld och så har jag helt sjukt ont i armen. Mamma fick bära min clementin igår kväll för det gjorde alldeles för ont att bära den själv!
Igår var iallafall en bra dag, jag var med Robert tills hans innebandy träning böjade så jag tog bussen hem runt kl 18.30 och kom hem lagom till idol.

Vi ses!
Puss på er.
/Sandra

RSS 2.0