hello people!

Jag håller starkt med Malin, en riktigt trevlig kväll igår hemma hos Fredrika men när vi kom in till stan var det sugsugsug!
Vi köade i en timme utan att komma in, när jag hamnat mellan två killar som började slåss bestämde jag och Robert att det var nog bäst att strunta i det där med birgers.. Hundra kronor minus plus en troligtvis spricka i armen då pojkarna inte kunde sikta när de slogs! Ajajaj!
Men tack för en trevlig kväll då jag har dom finaste vännerna i världen!
Dagens fråga, varför slår killar så jäkla hårt?

Puss på er!
/Sandra

SEX HJÄRNOR ÄR BÄTTRE ÄN EN.

Verkar som om alla ligger hemma och är bakis och inte skriver något. Tur att jag finns som aldrig har något liv. Jag har så lite liv att jag inte finner något vettigt att skriva. Jag lägger upp söting-bilden på alla stjärnor - utom mig själv^^.
I den här fallet blev det tyvärr 5 hjärnor är bättre än en eftersom en liknande bild på Malin inte existerar än! Men lugn, det kommer!    / Sandra

/Malin.

MASSVIS OM INGENTING.

Tjenare tjenare! Tänkte bara titta in och skriva ett snabbt inlägg! Igår var en riktigt trevlig kväll tills vi kom in till stan. Där sög allt. Helt otroligt tråkigt och det var bara massa dåligt som hände. Bland annat har jag skrapat upp hela mitt knä. Vissa i gänget kom inte ens in och tur var väl det - ni missade verkligen ingenting! Fredrika, jag och Amanda åkte hem till moi vid 01.00-tiden och gjorde riktigt goda toast och satt och fettade! Det var däremot kanon. 

Imorse drog Fredrika tidigt som vanligt men jag och Amanda låg och drog oss riktigt länge! Till slut åkte vi in till stan för jag skulle hämta ut mina glasögon. Dock hade någon jävla dumfan beställt FEL glasögon så jag fick ett par riktigt fula och måste nu vänta 2 veckor till på ett par nya, great. Men har jag väntat i ett år kan jag väl vänta några veckor till. Efter det har jag bara varit runt överallt känns det som, hämtat mina grejer hos Fred med mera. 

Aja, nu blir det snart att knalla ner till kyrkogården och tända ljus, det är ju trots allt Allhelgona afton idag. Imorgon blir det mysdag i Stockholm! CIAO! 

/Malin.

HHNHYFCIKHGVKIH

HHHEEEEJJ! vi sitter och har kul! hela gänget är här (hos fredrika) förutom nina. jag är inte så bäst på stavningen just nu men vi har så kul!! senare ska vi åka in till stan och gå på en halloweenfest.

CIIIAAOOO!!

/Malin och Siri.


I<3 Sverige...

 Jag är totalt dyngsur! Jag känner hur vattnen sakta sipprar ner i nacken och jag förbannar hösten, regnet och allt annat väder som finner sig under 10 grader.

Har nu iallafall gått in för att äta lunch och känner mig inte så peppad på att gå ut igen och rida den sista hästen, eller sjöelefanten rättare sagt med tanke på det här vädret. Sitten nu vid datorn och inser att jag vet inte hur man laddar upp bilder, filmer eller något som man förväntas och bör kunnas år 2008. Varför får man inte lära sig sånt i skolan... Därför låter jag mina medmänniskor göra det jobbet men kanske, någon gång i framtiden bland smältande isar och utrotningshotade arter kanske en bild dyker upp! Nu ska jag gå och ställa mig under en hårtork tills vad som uppenbarar sig som simhud försvinner.

So long mes amis
/Ariel och hennes trogna sjöelefanter.

Hej och god morgon på er!

Jag har gått upp tidigt idag så jag ska hinna med 11.20 bussen från Trosa till Nyköping. Väl inne i Nypan så ska jag träffa el Roberto och senare även Amanda och Fredrika. Då ska vi leta efter någon utklädnad att ha på oss ikväll, för ikväll så smäller det!
Ni hinner jag inte skriva mer för jag måste hinna fixa mig innan bussen går..
So long homies!
Puss /Sandra

shoo!

Nu har Fia precis lämnat mig för kvällen. Vi har haft det riktigt trevligt idag med pannkakor och promenader. Inte bara det, vi har också jobbat med hemliga ettårspresenter som jag håller hemligt tills den dagen kommer ;D

Ett stort grattis till Fia som klarade halkan idag. Hon klarade den inte bara, hon ägde hela banan, haha! Fia har också hjälpt mig med vilka kläder som jag ska ha på mig imorgon och vi var båda rörade överens över det slutgiltiga valet.
På lördag ska vi ses igen och vi tänkte kanske åka till södertälje och gå på bio så vi tittade på trailern för mirrows och låt den rätte komma in. Ni som känner till min extrema rädsla för skräckfilmer (Amanda) kan antagligen gissa sig till hur jag reagerade så det där med bio vet vi inte om det blir av. Däremot så kan jag lova att jag ska akta mig för speglar tills jag sakta men säkert glömmer den där trailern för mirrows, den var verkligen obehaglig!

Imorgon ska bli kulkulkul, så tagga nu flickor!

Puss
/Sandra

IDENTITY UNKNOWN

Har nu bestämt mig vad jag ska ha på mig på festen och är mkt nöjd med resultatet. Tyvärr kan jag inte avslöja outfitten eller min identitet med tanke på er säkerhet. Om ni får reda på det måste jag döda er. Nu ska jag gå och slipa knivar. Farväl

/horselover

SKOGJÄVEL.

Jag vill bara påpeka att det är synd om mig som bor mitt ute i skogen. Jag missar massa roliga grejer på grund av att jag bor ute på vischan. Om jag ska komma nånstans måste jag planera det noggrant med bussar och skit. Sen när jag väl har planerat och kan komma iväg så tar det mig ungefär en och en halvtimme att komma till nyköping och det är inte något jag uppskattar, speciellt inte när man går i skolan och kommer hem mitt i natten. Nästan iaf. Jag skulle ju kunna gå, ja då kommer jag väl fram någon gång om en vecka. Så jag ger mig väl iväg och går hela vägen till nyköping bara för att testa. Vi hörs om en vecka!

//Amanda

STOCKHOLM OCH KRYSSNING.

Hej hej! Nu har jag så bråttom så det ryker om fingrarna när jag skriver... Eller det borde gör det i alla fall. Igår var jättemysigt med tjejerna i Stockholm och jag hittade en helt okej dräkt tilll Halloween. Jag och Fredrika var helt slut när vi kom hem så det blev bums i säng vid ca. 23.00. Vi har nyss dragit i oss varsin pizza. Älskar att bo bredvid Express.

Men nu måste jag kila! JAG SKA PÅ KRYSSNING!
Kommer bli bajskul! Hoppas allt är bra med er!


/Malin.

KLÄDÅNGEST.

Jag har en tendens att alltid få ångest när det gäller kläder. Om jag ska iväg nånstans och måste packa då får jag ångest och går igenom 100 gånger vad jag packat ner för att se att jag inte missat nått eller glömt nått. Samma sak när jag ska bestämma vad jag ska ha på mig för kläder. Då får jag ångest. Ja, jag är en udda filur.
Men imorron blir det partaj och min klädångest har släppt då jag tror det löser sig. Kul som satan ska det bli imorron för jag har världens bästa partycrew :)

56 dagar kvar sen smäller det!

//Amanda.

CHECK THIS OUT!

http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM

Nu är det så att jag har tjatat och tjatat om att ni måste se det här klippet så nu lägger jag upp den här så jag vet att ni faktiskt ser den, smart va? ;D
Förövrigt så hittade jag tyvärr inga halloween kläder, tråkigttråkigt!
Däremot så hittade jag en massa andra fina kläder och det är ju aldrig fel!
Tack för en rolig dag tjejer!
Puss / Sandra

SANDRA OCH LINN!




Hejsan!

Igår var precis som förväntat, vi gick runt på stan och sedan somnade vi framför en film i soffan. Det som inte var förväntat var att både jag och Linn köpte en jacka. Båda jätte fina och från Zara som lämnade ett vackert litet hål i plånboken.
För ett litet tag sedan åt vi frukost och snart ska vi färga mitt hår. Vid 1 åker vi in till stan och letar halloween kläder som sagt, det ska bli skoj!
Vi ses! Puss


KUL ATT MAN JOBBAR SÅ JÄVLA LÅNGT BORT.

Vet ni när jag ska åka hemifrån imorgon? Klockan fem på morgonen! 05.00! Jag kommer vara alldeles död på jobbet. Åh, vad trött jag blir. Måste skaffa ett till jobb i Nyköping känns det som. Men det är nog svårt att hitta ett lika bra jobb här nere. 

Kul att ställa klockan på 04.45 imorgonbitti... Wei. Mina glädjeceller överbelastas av upphetsning. Det blir i alla fall roligt att vara med brudarna i Stockholm imorgon! Nu måste jag väl sova antar jag. Kommer aldrig gå. Lika bra att sitta upp hela natten.

/Malin.

JUL FÖR FAN.

God eftermiddag gott folk.
Nu börjar det dra ihop sig! 58 dagar till och sen jävlar, då smäller det! Julafton är runt hörnet och tomten är på g :)
Men innan jul är det halloween och partaj, så imorron ska vi bruds som sagt glida till Stockholm för att hitta lite halloween outfits. Och för att hitta den bästa outfiten måste man ta sig till Buttericks. Tyvärr. Buttericks älskar jag, men Stockholm tycker jag inte om, jag går så lätt vilse eftersom jag för det mesta har mina tankar på annat håll och Stockholm är stort = lätt att gå vilse i. Men men, det blir mysigt att träffa brudsen :)

Det var väl allt vettigt jag hade att säga för tillfället, inte för att det egentligen var särskilt vettigt eller intressant. Men ändå.
Hare gött och god jul! :)

//Amanda

SEX HJÄRNOR SÅ ATT SÄGA.

Vad kul att Sandra skrev - detta betyder att alla vi lagt upp våra debutinlägg! Tummen upp på den! Men nu hinner jag inte skriva mer för jag ska åka in till stan och först träffa Isabell sen Fredrika. 

Imorgon kommer bli skitkul i Stockholm, det ser jag fram emot (förrutom att jag först ska jobba hela dagen)! Men jag skriver mer när jag kommit hem!
Puss på er tjejor! :)

/Malin.

SOM SAGT, SEX HJÄRNOR ÄR BÄTTRE ÄN EN!



I den här fallet blev det tyvärr 5 hjärnor är bättre än en eftersom en liknande bild på Malin inte existerar än! Men lugn, det kommer!    / Sandra

NEWS FRÅN SANDRA!

Här kommer mitt första inlägg i våran framgångsrika blogg!
Tyvärr så har inte inte mycket att berätta, jag har varit med Robert sen i fredags vilket betyder att jag har ätit godis den största delen av dagarna. Men det är ju aldrig fel! 4,90kr/hg på coop =godis tills magen gör ont!
Jag vaknade kl 8 idag för att hinna med bussen hem så jag kunde hälsa på mamma och pappa innan jag åkte vidare till stockholm. När jag kom hem insåg jag att det var måndag och dom jobbar som vanligt. Det gjorde inte så mycket för min kära mamma hade spelat in GossipGirl åt mig som jag missade igår, vilket avsnitt, grymt! All min heder åt GossipGirl men det visste ni som känner mig antagligen redan.
Just nu sitter jag och väntar på min buss som kl 3 ska ta mig till södertälje och sedan ska jag vidare med pendel till stockholm där jag ska träffa Linn, och ja, jag älskar verkligen kommunaltrafik! När jag äntligen är framme så ska vi gå runt lite på stan och sen vidare hem till Linn i Trångan och somna i hennes soffa framför tven som vanligt tror jag!
Imorgon ska jag träffa Amanda, Fredrika och Malin inne i stan, vi ska till Buttericks och leta efter en knock-out outfit som vi ska ha på oss på Halloween festen som kommer bli grym! Trots Fredrikas evil toe!

Det var allt från mig, puss på er!

VAR GOD VRID TILLBAKA KLOCKAN.

Godmorgon mina undersåtar! Jag vaknade nyss och upptäckte att jag skitit i att ställa klockan inatt. Så jag kom helt enkelt inte upp i tid (skulle jobbat). Men men, det innebär bara att jag får jobba längre ikväll. Suck.

Igår kväll begav sig jag och Fred till Stenkulla för att gå på 18-års fest. Det var väl sådär faktiskt, jag hade nog roligare än Fred från början i alla fall. Så hon drog till Nina och jag spenderade resterande kvällen med Isabell på toaletten eftersom hon inte mådde särskilt bra. 18-åringen verkade ha kul i alla fall och det var ju huvudsaken! När jag väl skulle åka hem så ser jag att Isabell har tagit MIN JACKA när hon gick. Så jag försöker ringa henne men hon hade inga batterier på mobilen. Jag försöker istället få tag på Idas nummer eftersom Isabell var med Ida. Så jag ringer väl ungefär sju Ida men ingen har någon aning om vad jag pratar om. Det slutar i alla fall med att jag tar på mig Isabells jacka och går. Som tur var fick jag skjuts hem av Danne så det var ju bra! Väl hemma somnar jag direkt, blir väckt någon timme senare av att Fredrika ringer och vill att jag ska springa och öppna åt henne - vilket jag gör. Men när jag gick upp nu imorse hade hon redan åkt och jobbat!

Ja, mina vänner. Nu har ni fått er en lektion i hur man på 10 meningar skriver ett onödigt inlägg om precis ingenting! Nu är jag ju lite kluven eftersom jag faktiskt har en egen blogg, så frågan är ju vad man ska skriva i den och vad man ska skriva här. Detta inlägg publicerar jag helt enkelt i båda så får vi se hur fortsättningen ser ut! :)

Vad gjorde ni tjejer igår? Jag antar att Siri är på jobb eftersom hon inte skriver något. Men vi alla väntar ju spänt på ett sms om hon fick jobbet i Argentina! 

/Malin.

MORSNING KORSNING

Hallojsan!
Jag tänker i mitt första inlägg i den här bloggen klaga. Klaga på att jag spenderade de senaste två timmarna med att genomlida en otroligt dålig film bara för att alla sa att slutet var så himla oförutsägbart. Spännande tänkte lilla jag och började titta. Otroligt tråkigt men tapper som jag är så skulle jag ta mig till slutet. Men förstå min besvikelse när jag väl kommer till slutet och det är det sämsta slut jag någonsin sett! Ja, arg det blev jag.
The Mist hette filmen bara så ni vet vilken film ni ska undvika.
Otroligt interessant inlägg jag skrev må jag säga.

Men nu var det slut på det roliga. Hare gött och god jul på er :)

//Amanda

FEL!

Tänkte bara påpeka att Malin har FEL i sitt inlägg, idag har jag faktiskt bara suttit och kollat på TV med godis i högsta hugg och SLAPPAT. Vilket jag kommer fortsätta med under hela lovet, haha!
Men, vet ni vad jag tror att Malin gör just nu?

Jag tror att hon sitter vid sin blogg och nynnar "in the ghettoouuu..!" för sig själv med sin ljuva stämma och klurar på om hon verkligen ska ansöka till Idol med den låten. Jag säger bara: You go, girl!

HAHA!

Over and out!

/Fredrika

FÖRLÅT TJEJER, HEADER KOMMER.

Godmorgon på er, det var syndabocken här! Jag som tjatat om bilder till bloggen och så får jag dem men fixar ändå inte en header. Lågt. Jag är en dålig människa. Men men, jag ska försöka ordna det så snabbt som möjligt, om inte annat så tar jag några gamla bilder och så får alla vara nöjda och glada tills vi hittar en bättre lösning!

Jag sitter lite och funderar på vad de andra tjejerna gör nu. Fredrika som är nyvaken som en jag vet inte vad och dessutom nyopererad sitter väl och pluggar eftersom hon är millenuimets mönsterelev. Jag tror faktiskt att Nina sitter på flyget nu? Eller är på väg till flyget i alla fall. Sandra ligger och sover med Robban, Siri rider och Amanda kollar nog på Miami Ink och längtar till julafton. Hmh, undrar om jag fick in några rätt på mina gissningar i alla fall? Själv sitter jag och äter chips. Haha, och det hade alla andra lätt gissat rätt på.

Mitt löfte blir i alla fall att försöka jobba på en header denna helg! Det här är faktiskt första helgen som vi tjejer inte hittar på något.. Känns skumt. Men nästa vecka på lovet ska vi ses massor! Nu ska jag äta lite till chips och bara njuta av att det är lov! I eftermiddag ska jag på Eilas höstmiddag och ikväll blir det nog lite partaj.

/Malin

GODKVÄLL!

God Kväll på er alla!!
Jag håller verkligen med Fredrika om att detta är en rolig idé och alla vi 6 kommer att göra den här bloggen till världens bästa :P eller man kan ju alltid hoppas...... :)

Sitter just nu så sitter jag och tänker på hur jävla skönt det är att ha lov. Man slipper all jävla stress och saker som måste göras och skit!
Jag kommer i och för sig att sakna alla mina homies, men det kommer förhoppningsvis att bli ett bra lov!! :D
Och idag så är det bara 61 dagar kvar till julafton!

Nu ska jag fortsätta att kolla på The Hills och sen så ska jag sova!
God natt!! 
/Nina

GODDAGENS!

Jaha, så skriver man sitt första inlägg på denna blogg. Får se hur det går med vårat lilla projekt, haha! Väldigt trevlig idé tycker jag.

Äh, godnatt på er! Uppdaterar antagligen imorrn igen, då kommer jag sitta hemma hela dan.

/Fredrika

HALLÅ!

Hej allihopa!!
Detta är mitt första inlägg :D
Jag tänkte bara skriva lite för jag kommer inte kunna skriva på ett tag!

Idag så är det första dagen på lovet och då passade vi på att ta lite kort som ska användas till bloggen :)
Malin ska fixa det lite senare, men jag kan ju ge er några smakprov :P
4 av 6
4 av 6 :D

Malin och Sandra
Sandra och Malin

Siri
Siri


Amanda, Siri och Malin

Nina
Jag :P

Fredrika var inte med när vi tog bilderna, men vi träffade henne senare och hade en tok mysig fika stund!!


Nu ska jag gå och packa lite till imorgon då jag åker till Boden sedan ska jag titta på The Hills :D

So long! /Nina

BLOGGKOLL.

bloggkoll
Hah, det går framåt! 

FÖLJ OSS NU MED BLOGGKOLL!

Följ vår blogg med bloggkoll!


VI HOPPAS KOMMA IGÅNG SNART.

Det här kommer bli spännande! Hoppas på att en snygg header kommer upp imorgon!

/Malin och Siri

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA BLOGG!


RSS 2.0